|
Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor
-
-
Ama bizde de exculeve oyunlar varrr!! god of worr var!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Time exc oldu onlar yaa yazık kıyamam sonyboylara
Gamepass çok başka bir platform olmaya gidiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu daa mı gol değil :D
-
gamepass seversin anlarımda origins dediğin oyun 5 sene önce çıkmış ortalama 100 saat süren 1 aylık gamepass alsan bitiremiyeceğin bir oyun. zamanında bu oyun epicte 30-40 liraya düşmüş bir oyunu nesine sevindiniz anlamadım. zamanında ps4 üm vardı bütün xbox exc oyunlarını 1 tane sony exc oyuna değişmem. sony inşallah hep 60 dolara exc oyun yapar yoksa çöp oyun oynar dururuz bide yerel fiyatlandırma yapsa tadından yenmez playstation.
-
3 yıllık alıp rahat ediyorsun. aylık ücreti damacana sudan ucuz...
-
Güzel haber.
Çok pardon ama uzun bir süredir gördüğüm en gereksiz haber, oyun daha önce gamepassin 1 aylık fiyatından bile daha ucuza satıldı zaten. Ubisoft+ için öncü olur umarım ne diyelim
3 yıllık üyeliğe 700 TL ödedim 36 ay Gold + 1ay ultimate ile hem PC hem Xbox oyunlarına ulaşabiliyorsunuz.. Listede o kadar kötü oyunlarda yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hem ps5 hemde Xbox series x kullanıcısıyım.. O yüzden hiç kızgın değilim :D Xbox seriesin Dolby vision desteği ötüründen aldım ps5 te Dolby vision desteği yok malesef :) Tabi Dolby vision ile normal hdr arasında ciddi fark var o bir gerçek ama ps5 te en çok neyi sevdiniz derseniz tabiki dualsense :)
3 yıllık almama gerek yok diyorsun 3 yıllık maliyeti 400 TL. Sen o paraya Sony'den ne alacaksın merak ediyorum. Ayrıca bir sürü AAA oyun varken gamepass'e çöp demek... Kedi uzanamadigi ete mundar dermiş doğruymuş
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass
https://www.ea.com/tr-tr/ea-play (gamepasse dahil)
ilk günden forza, halo, gears of war, back 4 blood, sniper elite 5. zamanla eklenen f1, batman, battlefield serisi, fifalar, doom, wolfenstein serisi ve 100den fazla yüksek kaliteli yapım...
msin activision alımı tamamlandıktan sonra cod serisi başta olmak üzere tüm activision oyunları da gamepasse dahil edilecek. muhtemelen gamepass kullanıcıları ilk günden gamepassle yeni cod oyununu oynarken sen 70 dolar-dolar yeni cod çıkana kadar 25 lira olursa bir oyuna 1750 lira- ödeyeceksin.
hadi forumun en toksik konusunda "abi bana bunları dediler bunlar doğru mu :((((" diye yaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 20 Nisan 2022; 15:44:11 >
-
Yaw neden online platformlarda her türlü konuda bu tarz tipler türüyor anlamak mümkün değil.
GamePass'de çöpün çöpü değil, süperin süperi oyunlar vardır. Son 5-6 senede bir dolu farklı mecrada bir dolu farklı ödül almış zibil gibi çok kaliteli ve çok çeşitli oyun vardır. Ve ayrıca gerçekten nerdeyse bir damacana su parasıdır GamePass :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 sene önce çıkmış dediğiniz oyun bile konsol mağazalarında insanın belini bükecek kadar pahalı. Steam kadar güçlü bir yerel fiyatlandırmaya mensup değiller. Ayrıca, herkesin hem konsolu ve bilgisayarı yok. Günlük hayatta şirketimin verdiği thinkpad ofis bilgisayarını kullanıyorum ve oyunları da konsoldan oynuyorum. Bilgisayar tarafındaki fiyatlar ile karşılaştırmaya kalkarsak zaten konsolda oyun bile oynamayalım. Biraz da genel kitleyi düşünün derim.. Şu ana kadar sayısız oyun oynadım ve 2.5 senedir konsol sahibiyim. 2 senedir game pass'e verdiğim para toplam yaklaşık olarak 1000TL ve bunun içerisinde RDR2, GTA5 ve Forza Horizon gibi normalde yüksek fiyatlı, sayısız miktarda ortalama ve düşük fiyatlı oyunlar oynadım. En ucuz oyunların 70-80 liradan başladığı konsol dünyasını düşünecek olursak çok makul bir fiyat bence... Burada xbox playstation kapışması yapmıyoruz :)
Gamepass çok başka bir platform olmaya gidiyor..
|
3 yıllık almama gerek yok diyorsun 3 yıllık maliyeti 400 TL. Sen o paraya Sony'den ne alacaksın merak ediyorum. Ayrıca bir sürü AAA oyun varken gamepass'e çöp demek... Kedi uzanamadigi ete mundar dermiş doğruymuş
|
Time exc oldu onlar yaa yazık kıyamam sonyboylara
|
Ama bizde de exculeve oyunlar varrr!! god of worr var!!!
|
3 yıllık alıp rahat ediyorsun. aylık ücreti damacana sudan ucuz... |
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass https://www.ea.com/tr-tr/ea-play (gamepasse dahil) ilk günden forza, halo, gears of war, back 4 blood, sniper elite 5. zamanla eklenen f1, batman, battlefield serisi, fifalar, doom, wolfenstein serisi ve 100den fazla yüksek kaliteli yapım... msin activision alımı tamamlandıktan sonra cod serisi başta olmak üzere tüm activision oyunları da gamepasse dahil edilecek. muhtemelen gamepass kullanıcıları ilk günden gamepassle yeni cod oyununu oynarken sen 70 dolar-dolar yeni cod çıkana kadar 25 lira olursa bir oyuna 1750 lira- ödeyeceksin. hadi forumun en toksik konusunda "abi bana bunları dediler bunlar doğru mu :((((" diye yaz |
Yaw neden online platformlarda her türlü konuda bu tarz tipler türüyor anlamak mümkün değil. GamePass'de çöpün çöpü değil, süperin süperi oyunlar vardır. Son 5-6 senede bir dolu farklı mecrada bir dolu farklı ödül almış zibil gibi çok kaliteli ve çok çeşitli oyun vardır. Ve ayrıca gerçekten nerdeyse bir damacana su parasıdır GamePass :) |
5 sene önce çıkmış dediğiniz oyun bile konsol mağazalarında insanın belini bükecek kadar pahalı. Steam kadar güçlü bir yerel fiyatlandırmaya mensup değiller. Ayrıca, herkesin hem konsolu ve bilgisayarı yok. Günlük hayatta şirketimin verdiği thinkpad ofis bilgisayarını kullanıyorum ve oyunları da konsoldan oynuyorum. Bilgisayar tarafındaki fiyatlar ile karşılaştırmaya kalkarsak zaten konsolda oyun bile oynamayalım. Biraz da genel kitleyi düşünün derim.. Şu ana kadar sayısız oyun oynadım ve 2.5 senedir konsol sahibiyim. 2 senedir game pass'e verdiğim para toplam yaklaşık olarak 1000TL ve bunun içerisinde RDR2, GTA5 ve Forza Horizon gibi normalde yüksek fiyatlı, sayısız miktarda ortalama ve düşük fiyatlı oyunlar oynadım. En ucuz oyunların 70-80 liradan başladığı konsol dünyasını düşünecek olursak çok makul bir fiyat bence... Burada xbox playstation kapışması yapmıyoruz :)
|
Gamepass ps5'e 30 liraya gelse zil takıp oynayacak tipler burada mok atıyor
|
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- instagram uyku modu nedir
- whatsapp arama kapatma
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- gizli story izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X