Şimdi Ara

Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gamepass'e laf etmedim, Origins oynayacağı için sevinenlere şaşırdım onu belirttim. Ubisoft+'yı ben de belirttim zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt
    60 dolara oyun yapsın diyip yerel fiyatlandırma istemek 🤔
    Sony:
    - Ok.

• kralhasanyigit kullanıcısına yanıt
    Hocam damacana su daha pahalı 😅

36 ay kardeşlikle 400 TL ye aldım. Aylık 15 TL bile değil. Damacana su 30 TL 😂 Yani gamepass 2 damacana su parası

• Gelsin be

• İşte bu güzel haber….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sistemde 200 oyun varsa en az 170 i cop kimsenin yuzune bile bakmayacagi oyunlar. Ac origin e bile sevindiginize gore geri kalan 30 oyunda pek ic acici degilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyboylar ne kadar toxic olsalar da fazla xbox toxic community olmaya gerek yok. kaç yıllık oyun daha yeni geliyor. gerçi oyunları ilk defa deneyim edecekler için güzel yine ama fanboy olmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass ps5'e 30 liraya gelse zil takıp oynayacak tipler burada mok atıyor

• Yav abicim otur tebrik et işte adam yapmış. Yıllık makul fiyatlar ödeyip bir sürü oyun oynuyorsun. Yok çöpmüş bilmem neymiş. 300-400 liraya senin store da oyun yok oyun Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor 

• ağla kardeş ağla. dök içini :)

Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor

la o değil de nasıl tarikat bu çevre? twitter'da koskoca methodicalmeme sayfasını patlattırmışlar la ağlaya ağlaya. Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor 

• 5 yıllık oyun ama olsun.

• Bazıları konuyu yine ağlama duvarına çevirmiş.Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor 

• kıt akıllı genç arkadaşlarım

odisi eski oyun olabilir

önemli olan bunun bir başlangıç olduğu

ve tüm ubisoft oyunlarının gamepass a geleceği

zaten bunu irdilyecek zekanız olsa

xbox ın ps5 ten neden daha iyi olduğunu da anlardınız

• Türkçe dil desteği de gelmeli.

• Bir insan origns oynayabilecegim diye sevinmez yaa bu kadar da değil.. Hele gamepass bambaska seviye oluyo flan demeler . Hey Allahım 😅

• gameon0908 kullanıcısına yanıt
    birçoğumuz öyle aldık hocam. Bildiğin bedava. Ama bu oyunların yüzde 80'inin çöp olduğu değiştirmiyor. Ciddiye alıp oynayacağım oyun eklendiğinde zaten oynamış oluyorsun. Origins mi kaldı şimdi buna mı sevinelim.

Diğer konuya gelirsek,

Gamepass Eleştiren sony fanboy oluyorda (xbox ve pc sahibiyim) öven nasıl gamepass fanboyu olmuyor o da bu foruma özel bir bakış açısı. Allah ıslah etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Şu yüzde seksen çöp oyunlari sayın da biz de bilelim. Ben niye çöp oyun göremiyorum? Ha siz sanırım indie oyunlara çöp diyorsunuz o çöp dediğin indie oyunlar zamanında Rdr2 ile kapıştı. Bakınız Celeste. Ayrıca haber gamepass haberi. Ama Sony ciler daha çok yazmış. Nasıl bir yara varsa? Yine de gamepass fanboyu oluyormuşuz varsın olalım biz halimizden memnunuz.

Dipnot: Origins eski niye burun ki kiviranlar umarım PS plus extra da ps1-ps2 oyunlarına vay be demezler. Onlar da eski bilin istedim.

Son dipnot: Gamepass o kadar çöp ki rakibi bir yerleri tutuşa tutuşa PS plus bilmem ne çıkarıyor 🤔😂😂

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.