Şimdi Ara

Game Pass'ten güzel haber: Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass'e geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

yaw kardeşler ps manyağı bir akrabam var adamın toplam birikimi 1 milyon liranın üstünde o bile paketli kutulu orjinal oyunları almıyor internet üzerindeki 2. ellerden temin ediyor . bir oyuna 400 500 tl vermek delilik manyaklık . sonuçta oyun bu nereye kadar , elinde tutup ne yapacaksın bitirdikten sonra .

game pass iyi hala 30 tl den üyelik sunuyor . ayrıca oyunun yükleme klasörleri artık seçilebiliyor ve üzerine türkçe patch uygulanabiliyor . en geniş arşivli çok yeni oyunlar bulunmayan ama kendi bünyesindeki oyunlardan da kar eden zevk veren bir yapı . bana idare ediyor sırf fs için bile ayda 30 tl veririm ha ayda en fazla 6 7 kere oynuyorum o oyunu da yetiyor . 30 tl ne ya , 2 dolar .sırf türkiye müdürlükleri ve pazarı olduğu için bu uygun fiyattan veriyorlar . yoksa diğer platformlarda aylık üyelikle en aşşağı 8 10 dolar isterler . bana yetiyor fazlasında da gözüm yok bu yaştan sonra oyun müptelası değiliz . eğlencesine kafa dağıtmasına . gayet de iyi arşivi var

• estimates29 E kullanıcısına yanıt
    Türkçe patch nasıl uygulaniyor usta?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamepass iyi guzel de. Beni. 10 yildan fazladir biriktirdigim arsivimi oynayamiyorum. Iki yil once kullanmıştım ne zaman konsolu acsam asil oynamak istedigin oyunu oynayamadim. Kendi arsivimden oynayinca enayi gibi hissediyordum. Param boşa gitmesin diye istemediğim oyunlari oynadim hep.

En dogrusu beklenilen yada ilgiyi ceken bir oyun geldiginde bir iki aylik kardeslikle falan alip oyunu oynayip sonra kendi arsivine donmek.

Mesela mass effect legendary geldi iki aylik promosyon aldim 3 oyunu da bitirdim. Sonra rdr2 yi de ayni sekilde 15 liraya bitirmistim oyunu. Mesela canim skyrim oynamak istiyor zamaninda almistim. Giremiyorum gamepass olunca. Halbuki saatler harcamak istiyorum ama oynayamiyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gameon0908 kullanıcısına yanıt
    niye seni ikna mı edeceğim. Kapılmışsın gamepass 'in iyi olduğu büyüsüne ne güzel devam et işte. Niye ayıktırma mı istiyorsun? Mis gibi Origins oyna işte güzel oyundur. Hakkikaten origins yeni mi eklenmiş ya :))

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Kimsenin iknasina ihtiyacım yok. Aslına bakarsan Origins'e ihtiyacım yok. Elimde olmayan Ac oyunu yok. Ancak ülke ekonomisi belli. Öğrenci kardeşlerimiz var. Origins'i bırak daha öncesini bile oynayamayan arkadaşlar var. Origins gayet kaliteli bir oyun. Yıllar geçmesine rağmen satış fiyatı ortada. Bu sisteme zamanında 40 TL lik The Witcher eklendi. Şimdi size göre Witcher da çoptur 😂😂

aboo tam gamepassin istediği rolde oyuncu. Witcher eklenmiş, witcher şimdi bana göre de çöpmüş vs...

okumadan yazıyor demek ki. Oyunların geç geldiğinden dolayı, geldiğinde çoktan oynadığımızdan dolayı vs hiç anlamamışsın. Benle aynı şeyi yazıyor haberi yok. Ass.Creed serisi elimde diyor. olay o zaten oyunlar elimizde. Pass 'de oynamayacaksam ucuz olsa ne olur. Neyse boşver sen övmeye devam et ben araya girmiş oldum bölmeyim. Witcher 'a da çöp derim ha konunun bunla alakası ney acaba ama güzelmiş :) Witcher' ı pre order alıp oynadığımda gamepass var mıydı bir araştır bakalım :)))

Uzun bir cevapla her yazdığına cevap verecektim lakin uğraştığıma değmez. Aylık 15 liraya alınabilen bir üyelikten son dönem oyunları beklemek... Sen sevinme Origins'e biz seviniriz 😅 ha evet gamepass oyuncusu olmak çok güzel bir duygu denemeni o hazzı almanı isterim. Ama doğru siz Sony'cilere kaziklanmak daha çok haz veriyor olsa gerek ki her yerde bir gamepass çöp abi diye yirtiniyorsunuz.

Anlamazlar hocam... İçten içe kudurduklarına yemin edebilirim ama :))

sizin gibi oyuncular yüzünden işte nesil yerinde saydı. Bizim zamanınızdaki yapımcılar sizin gibi çöpe prim veren yeni nesil kuşak yüzünden piyasadan silindi. Velet kuşağı film, oyun hobi adına ne varsa rezil etti. Yazılanı okumaktan aciz bir beyinlerden daha iyisini zaten beklemezsin. Yaşı kadar oyun oynamışımdır laf anlatmaya çalışıyorum. Hata bende. Yazık bu kuşağa ne diyim.

• gamepass ile Netflix birleşse iki çöpe ayrı ayrı para vermeyecek 100 adam bulursun sadece bu başlıkta... yeni gelecek olan psn plus çöpünü de 10tl farkla ister misiniz? 🤓

Bana velet diyen şahıs benim hayatım oyunlarla geçti. 32 yaşında işi gücü olan meslek sahibi insanım ben. Boş argümanlarla gelip de derdini anlatamayinca kimseye velet muamelesi yapamazsın. Yaşım kadar oyun oynamış peh. Benim hayatım oyunlarla geçti. Ps1'den Ps4'e kadar. Xbox 360'dan series s'de kadar.

Bizim oyunculuğumuzda problem yok. Problem ekonomide. Kimse senin gibi ya baba parasıyla ya da ultra lüks işlerde çalışmıyor. Kimimiz öğrenci kimimiz aile gecindirmeye çalışan bireyleriz. Aldığımız iki kuruş maaşı gidip de Sony gibi her oyuna 700 TL isteyen bir firmaya bayılamayız. Biz bu yüzden gamepass'den memnunuz. Ha sen memnun değilsen git PS'ini al. Kendi keyfine bak. Kimsenin de Origins falan beğenmesine de laf kalabalığı yapma. Haber gamepass haberi. Yani bizim haberimiz.

zevkin veresiyesi Olmaz Yok harçlık yok para geçeceksin. Demogoji yapma konumuz gamepass'in kalitesi üzerine. Bişey ucuz diye kalitesi görmezlikten gelinemez. Konu bu. Türkiye 'de oyun oynamanın zorluğu adlı panelde konuşmacı değiliz.

32 yaşında olup gamepass övmen daha vahim. Gamepass 'e laf edenlere atlayıp git ps al git Nintendo al gibi çocukça laflar içinde bulunduğunuz ruhsal kafa yapısını da gösteriyor. Sana son cevaptı 32lik ama ruhu 21 lik oyuncu arkadaşım. Pazar günü olunca evde oluyoruz ya vaktimiz oluyor. Daha fazlasını bekleme. Hadi bakalım sana gamepass'inle iyi vakitler. Ben de steami açayım resident evil village 'ı tekrar bitireyim. Pre order zamanı üstüne bir daha oynanır. Oyun eskimiyor insanın gözünde . Artık Gamepass' e gelince 2546866 yıl sonra oynamanı tavsiye ederim. 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 24 Nisan 2022; 11:18:33 >
    Ya sana laf yetiştirmek deveye hendek atlatmaktan zor. Şartlanmış birine ne desen boş. Biz gamepass'in övünce 20 yaşında oyundan anlamaz oluyoruz. Para babası yiyen senin gibi şahıslar da oyuncu oluyor öyle mi? Buna insan bir yeriyle güler. Seninle daha fazla polemiğe girip de haftasonumu zehir edemem. Hadi işine kardeşim...

• Origins degilde odysey falan gelse mukemmel olur :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ... baba parası yiyen benim gibi oyuncular mı? 17 yıllık mesleğim hiçe sayıldı. Ne gamepassmiş be, bir gamepassçi diplomamı da saymadı. Canın sağolsun gamepassçi. 😄

Edit : yazdığını whatsapp grubuna attım. Sağol Varol eğlendirdin biz koca koca adamları 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 25 Nisan 2022; 1:8:14 >
    İyi yapmışsın iyi 😂😂

Sen bizi gamepass övünce 20lik genç sayinca problem yok, ben seni baba parası yiyen biri diyince sorun oldu sanırım 😅 ha baba parası yemedigine göre cafcaflı bir işin var ki oyun parasını dert etmiyorsun maalesef bizim meslek o kadar cafcaflı değil gamepass ile idare ediyoruz 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameon0908 -- 25 Nisan 2022; 1:22:36 >
  • Rainbow six siege gibi oyundan sonra for honor matching fire de ubisoft tan ucretsiz geldi uyelere ..cok kaliteli bir oyun uzun zamandir gerek gorsel.ogelerinin bu kadar detayli ve planlamis , gerek gameplay de ozgunluk ve zevk veren boyle bir oyuna daha rastlamamistim .suan ubisift ta harici uyelere 220.tl civarinda . 80 gb olduguna gore epey bir hikaye ve harita var sanirim . Baba bir oyun gibi gosterilip detayli etkileyici grafiklerle sunulan ama oyunda birbirini tekrarlayan hikayelerle ilk bir kac saatte bayan sildiren misal.orneklerden cok daha iyi . Mutlaka deneyin . Suan kur bazinda 2 dolar civari uyelik . Gelde tesekkur etme adamlara .. arsivi baya genisledi ve platform ortakligi genisledi . Hangi firma bu kadar genis saglam ve en azindan eski ama kult oyunlari bu fiyata dagitiyor . 50 60 tl isteseler gene veririm . Sirf fs 2020 icin bile . Aylarca guncelleme iyilestirme patch leri geliyor ugrasiyor adamlar . Yabana atilmaz . Oyun muptelasi da degilim yas bas aldi ama bu kadar parayi zevkimden esirgemem . Ha dersiniz ki guncel oyunlari istiyorum basar parayi alirsiniz ya da korsandan hem riske atarsiniz hem performans guncellemelerinden kaybedersiniz . Guncel hic bir oyun su an icin kiralama secenekleri ile sunulmaz en azindan satisa gore dusuk fiyata . Yurtdisinda 3 4 saatlik kazandigin para ile alabiliyorsun ama burda bu ulkede asgari ucretin 10 yada 9 da birine aliyorsun haliylen fahis fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 6 Haziran 2022; 15:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun beni çok atıyor sürekli dönüp oyundan atıyor ekran kartım rtx3060 ram 16 çözümü bilen varsa yaza bilir mi ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.