Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6'da zombi modu olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops 6'da zombi modu olacak
    Call of Duty serisinin yeni oyunu “Call of Duty: Black Ops 6”, bu Ekim ayında çıkış yapacak ilk günden Game Pass kütüphanesinde yer alacak. Yeni CoD oyunu, oyuncuların bir süredir istediği klasik tur tabanlı Zombiler modunu getiriyor. Activision, bu modu merak edenler için detayları paylaştı.

Ayrıca Bkz.Call of Duty: Black Ops 6 açık beta tarihleri ​​açıklandı

Call of Duty Black Ops 6 zombiler modu nasıl olacak?

Black Ops 6 Zombies moduda oyuncular, artan zorluk seviyesinde ardı ardına gelecek zombilerle mücadele edecek. İki harita olacak; biri Filipin Denizi’nde izole ve kasvetli bir yer olan Terminus Adası. Diğeri ise; Batı Virginia’da bir kasaba. Terminus Adası'nda tur tabanlı zombi oynanışı olacak. Oyuncular, üç arkadaşına karşı savaşacak ve kazandıkları puanlarla silah ve mühimmat satın alıp geliştirebilecek. Oyuncular adayı keşfedecek, yeni yerlerin kilidi açacak.

Call of Duty Black Ops 6 ne zaman çıkacak?

Call of Duty Black Ops 6, 25 Ekim’de PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformuna çıkış yapacak. GamePass aboneliği olanlar için de ilk günden oynanabilir olacak.

Kaynak:https://www.callofduty.com/blog/2024/08/call-of-duty-black-ops-6-zombies-deep-dive-terminus-map-intel

• Yine çöpoğluçöp bişey geliyor ya hadi bakalım, inşallah yanılırız :) :)

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Oldum olası şu zombi modunu anlayamıyorum. Ne alaka yahu. Çok istiyorsan yap abi başka oyun sat. Niye Call of Duty ye abidik gubidik şeyler koyuyorlar anlamıyorum. Bu saçmalıkların hepsi Black Ops la başladı. Bu fikirler kimden çıktıysa her yıl kulaklarını çınlatıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Zombies modu World at War'la başladı, gayette güzel bu arada Black Ops 6 için konuşmuyorum ama WaW, Black Ops, Black Ops 2 ve Black Ops 3'te gayet güzeldi. BO2'de Town, Origins, Buried ve Mob of the Dead'i saatlerce oynadım arkadaşlarla, Easter Egg'leri vs. yapınca acayip eğlendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    Bak kötü demiyorum, zevklidir doğrudur. Ama bana göre Call of Duty'de olması saçmalık.

World at War'u oynamadım sanırım ama farketmez ha World at War ha Black Ops. İkisi de Treyarch oyunu. Yılardır bayrağı BO taşıyor. Ben bu saçmalıklarla, renkli yanar dönerli silah skinleriyle de Black Ops la tanıştım. Bana hiç hitap etmiyor, hitap etmiyor az kalır nefret ediyorum. Warzone gibi ayır oyundan kim ne yaparsa yapsın.

• zombi modu tamda istediğimiz gibi geliyor ona şüphe kalmadı, senaryo kısmında mw2 ve 3 teki gibi sıvamamışlardır umarım.

• ne bu zombi modu aşkı

İki tane oyun mu alalım sonra? Sen oynamıyorsan önemi yok, iki mod da dahil gelsin ne güzel tek oyun alıp iki şeyi oynuyoruz. Senin sinirin daha çok skinlere gibi geldi, onları ayrı tutsalar da olur.

Niye öyle düşünüyorsun ki... Gran Turismo alıyorsun içinden Carmageddon çıkıyor. Ne alaka yani :)

Yahu BO'nun ön siparişinde zombi skini veriyorlar, tabi sinirim bozulur. Ben gunplay için oyunu alıyorum, karşıma m4'lü zombi çıkıyor, ışıklı godzilla çıkıyor, ne bilim Groot'a benzer skinsonik skinler çıkıyor. Hepsi de oyunun tüm ciddiyetini öldürüyor. Tekrar söylüyorum, zombi modu eğlencelidir, ama Call of Duty'nin hikaye akışının neresinde tam olarak anlayamıyorum. Alakası yok işte hocam. Millet seviyor diye her bku koyuyorlar buna sinirleniyorum. Oldu olacak Sims gibi simulasyon da koysunlar, oynarız. 3 in 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Ağustos 2024; 22:31:47 >

O alakasız skinler koyma olayı Black Ops'la başlamadı yalnız, Warzone ile başladı. Para için Fortnite gibi herşeyi oyuna ekleme isteği geldi bi anda. Ayrıca hikaye akışından bahsetmen de saçma çünkü zaten multiplayera geliyor, neyin hikaye akışı. Ayrıca Zombies'in de kendi hikayesi var yine, özellikle Black Ops 1 ve 2'de hikaye baya derinleşmişti.

Hikaye akışından kastım Call of Duty'nin bir zombi oyunu olmaması... Neyse bunu tartışmayacağım; mod keyiflidir ama ben seriye yakıştırmıyorum. Ayrıca Black Ops 2 DLC silah skinleri:

https://www.youtube.com/watch?v=dZGyqOBhe2M

Buyrunuz satın alma linki:

https://store.steampowered.com/app/292021/Call_of_Duty_Black_Ops_II__Afterlife_Personalization_Pack/

• Her oyunda aşağı yukarı aynı mekanikler, aynı grafikler. Yeni single player story ekleyip aynı oyunu satıyorlar, yoksa her sene kaliteyi yükselterek yeni oyun çıkarmak mümkün değil.

Bir de işin komik yanı diğer oyunlardan daha pahalıya satılıyordu. Neyse ki game pass'e geldi, oradan çerezlik oynanır.

• Ya işte direkt zombi moduyla alakalı demiyorum zaten ama bu saçmalıkları Treyarch getirdi, insanlar da sevdi. Bugünkü rezalet skinlerin baş mimarı da bu adamlar. Zombi modu da bunların tuzu biberi bana göre...

MW3'ü bu saçmalıklara tepki olarak satın almadım; ama game pass'e gelince de bir bakayım dedim. Yani bu kadar berbat bir oyun yıllardır oynamamıştım. Adamlar eski haritaları koymuşlar, eyvallah. Ama eski harita dediklerinin de hepsi kutu kadar olanlar. Tam bir kaos oyun. HC modunun sadece ismi kalmış. Silahlar, operatörler derken nerenin içine etmedik deyip haritaların da içine etmişler. Bu küçük haritaların 3-4 varyantı var. İşte zombi modu varyantları, cartoon varyantları vs... Sürekli bu haritalar dönüp duruyor. Ben böyle bir geri zekalılık görmedim. 2 hafta dayanabildim ve sildim. BO6 konusunda da en ufak bir beklentim yok. Zombi King Kong koysun, anime karakterleri koysun, Alien koysun, ne varsa koysun... Fortnite'ın yandan yemişi olmuş oyun. Artık bana zerre hitap etmiyor.

Zaten oyun puanlarına bakınca da rezaletin ne boyuta geldiği ortada. Blackops da farklı olmayacak bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Ağustos 2024; 2:5:16 >

• Güzelim cod'u pubg mobile çevirdiler

• oyunun içinde ayrı bir oyun koyuyorlar istemezsen girme ama niye zombi modu var içinde diyor. değişik kafalar

Bu saçmalıkları Treyarch değil infinity ward ve sledgehammer games getirdi Treyarch her zaman yenilik ve inovasyon odaklı bir oyun gelistiricisiydi zombies modu dediğin mod nerdeyse 10 12 seneyi devirmiş bir mod hatta mod bile değil kendi başına bir oyun bilip bilmeden konuşmayın

• Burdan zombies moduna sallayan kültürsüzleri selamlıyorum

• Exatian E kullanıcısına yanıt

Sen onu külahıma anlat. Ortaya bir iddia atmışsınız arkası yok. E kontrol edip yazın bakalım, bu yanar dönerli silahlar zombi modu ilk hangi oyunla gelmiş.

Zombi modu isterse asırlık olsun. Aynı kafayla oyun içerisine yarış, dövüş oyunu falan da koysunlar; oynarız. İçerisine oyun karakterlerini koy, uyduruk bir de hikaye koy üzerine de ışıklı, yanar dönerli silahlar koy tamamdır. Fortnite gençliği sever böyle şeyleri, ben sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Ağustos 2024; 19:22:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.