Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer modu 16 yeni harita içerecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer modu 16 yeni harita içerecek
    Activision, Call of Duty Black Ops 6’nın çok oyunculu oynanışını gösteren bir tanıtım videosu yayınladı. Tanıtım videosu, COD: Next etkinliğinden ve oyunun erken erişim betasının başlangıcından sadece birkaç gün önce yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Call of Duty: Black Ops 6 için beklenen zombi fragmanı yayınlandı

Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer modu, tamamen yeni 16 haritanın yanı sıra yeniden düzenlenmiş dört harita içerecek. Haritalara ek olarak, oyuncuların herhangi bir yöne koşmasına, kaymasına ve dalmasına olanak tanıyan yeni hareket sistemi olacak. Klasik prestij, RC-XD killstreak, tomahawk’lar ve daha fazlasıyla birlikte geri dönecek.

Call of Duty Black Ops 6 sistem gereksinimleri

Resmî sitede açıklanan Call of Duty Black Ops 6 PC sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10 64-bit

• Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 / GTX 1650 veya AMD Radeon RX 470

• İşlemci: Intel Core i5-6600 veya AMD Ryzen 5 1400

• Bellek: 8 GB RAM

• Depolama: 149 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10 64-bit veya Windows 11 64-bit

• Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti / RTX 3060 veya AMD Radeon RX 6600XT veya Intel Arc A770

• İşlemci: Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 5 1600X

• Bellek: 16 GB RAM

• Depolama: 149 GB kullanılabilir alan

Call of Duty Black Ops 6 ne zaman çıkacak?

COD: Next etkinliği 28 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek. Ardından 30 Ağustos'ta erken erişim betası başlayacak.

Call of Duty Black Ops 6, 25 Ekim'de PS5, Xbox Series X/S, PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Ayrıca ilk günden Xbox Game Pass’te olacak ilk Call of Duty oyunu olacak.

Kaynak:https://www.callofduty.com/store/games/blackops6

• Ya oyun okey güzel eğlenceli grafik olarak da çok güzel fakat istediğin haritada oynayamayıp oyunun sana direttiği haritalarda oynamak zorunda kalmak çok can sıkıcı. Birde mobil veriyonu da Türkçe desteğinin olup pc sürümünde Türkçe desteği olmaması da çok anlamsız geliyo bana. Yıl 2024 olmuş, Türklerin de artık yüksek kapasitede oyun alım potansiyeli var ancak nedense tai diline, abidik gubidik dillere destek sunuyorlar, bi Türkçe dili eklemiyorlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elinde fazladan key olan arkadaşlar varsa burdayım beta için :)

• MP için rehin alma güzel bir mekanik olmuş. Ama uçma konusunu bilemedim. Trailerda herkes uçuyo ve absürd görünüyor. Umarım uçarken accuracy hissedilir derecede düşüyordur.

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Beta game pass'e de gelmiyor mu?

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

hocam bende gamepass olmadığı için bu konuda bilgim yok ps icin ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 27 Ağustos 2024; 14:24:14 >
  • Multiplayer da Grafik olarak leş gibi görünüyor oyun adam mont giymiş operatör ün giydiği montun kolları detayı var bir video da leş ötesi leş ya bu Black Opslar niye hep böyle sanırsın bit pazarından almış montu giymiş üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 27 Ağustos 2024; 12:28:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Game pass ultimate in varsa day 1 betaya girebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.