< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 11 Ocak 2017; 15:59:23 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 11 Ocak 2017; 15:59:23 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
MW2 MW3 karşısında saatlerim geçti deliler gibi oynadım , sonra black ops denen zamazingo çıktı yine bir gazla aldım bir hafta olmadan kodlarını kullanmadan sattım. Sonra black ops 2 çıktı yine canım çekti gittim aldım bu sefer beş gün sonra sattım. Ghost çıktı ulan dedim bu sefer olmuştur yok abicim nerede kalkmanla ölmen bir oluyor sonra ps4 için upgrade yaptım grafiklerden ötürü biraz idare etti lakin çerez niyetine. Sonra aw denen şaçma salak oyun çıktı piyasaya kardeşlik yaparak aldım iki gün sürmedi sattım fifa aldım sonra klandaki arkadaşlar ile oynamak için tekrardan aldım ayda 10 dakika oynarsam ne ala. Şunuda itiraf etmeliyim AW'yi oynadıktan sonra resmen ghost oyununa tapasım geldi. Sonuç olarak klandaki arkadaşlarım oynamaya devam ettiler ben ise komple sistemi değiştirdim titanfall'a kanıp :)
MW2 ve MW3 çıktığı günlerde kendimi resmen eve kapatmıştım odanın düzenini değiştirdim bir dünya abur cubur bira sigara stokladım eve , halen aklıma geldikçe içim bir garip oluyorum. COD4 olayına bile girmiyorum o efsane hiçbir fps onun kadar tat vermeyecek. |
Üstad, yaşınızı yazmasaydınız gülüp geçecektim ama yaşınızı görünce cevap verme ihtiyacı hissettim.
Bf4, cod oynayamayanların değil oyun oynamasını bilenlerin oyunudur. Olay sadece aim almakla bitmez, takımca senkron halinde oynarsanız başarıya ulaşabilirsiniz; araçta kullanacaksınız 100m'den eğimi hesaplayıp rpg'de atacaksınız medic olup takımı ayakta tutmayada çalışacaksınız, COD'da olduğu gibi öl kalk öl kalk bundan ibaret değildir. Ha ben bf'yi de başından beri oynarım cod'u da; ikiside farklı renkler farklı tatlar; ama birini övücem diye öbürünü yerin dibine sokmam, yaşınız benden büyük olmasa cevap bile vermezdimde bu dar görüşü yaşınıza yakıştıramadığım için fikrimi yazdım, selametle. |
1-2 saat oynadım gerçekten ağır çöpmüş oyun. campaign'in boş olmasına mı üzüleyim multiplayerin çocukça olmasına yanayım bilemeden sildim :) cod bu değildi eskiden.
|
Yeni bir baba-oğul gameplay videosuyla karşınızdayız :) Her ne kadar en çok benim sesim çıksa da bu sefer videoda bize eşlik eden arkadaşım Ceyhun ve oğlumun sesler de var. Merak edenler için ekranın üst tarafı oğlum ; alt tarafı ben. Yine merak edenler için baba yaş 43;oğul yaş 13. Nesilden nesile Call of Duty :)) İyi seyirler :) |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|