Aracın stop etmesi sorunu
Arkadaslar selamlar, chevrolet 2012 aveo lt otomatik vites aracım var. Arac seyir halindeyken kendi kendine stop ediyor ve devir 0’a iniyor.
sanayide cihaz baglanarak motor ve sanzumana bakildi bir sorun yok. Buji takimi degisti ancak stop etme sureci devam ediyor. Bogaz kelebegi temizlendi bugun araci almaya gidecegim eger sorun tekrarlanirsa krank mili sensoru degisecek eger yine sorun tekrar ederse yakit pompasi degisecek dediler.
aracta herhangi bir hata kodu cikmadigi icin net olarak bundan kaynakli stop ediyor diyemiyorlar.
basina gelen ve cozum bulabilen oldu mu?
YARDIM: İç cephe boya tavsiyesi
Domain+Hosting icin tavsiye
Dostlar selamlar, domain+hosting veren gerçek anlamda iyi fiyati abarti olmayan bir firma ariyorum.
Blackfriday'de hostingerdan bu hizmetleri alamadan kaçırdım şimdi yana yakıla bu hizmeti ariyorum. Tavsiyeleriniz neler? Nereden almaliyim bu hizmeti?
Motokaravan Tavsiyesi
Video için hangi lens?
|
Laptop için uyumlu mu
|
YOLCU KAPİSİNİ SÜRTTÜM FOTO İCERDE
CALL OF DUTY:WW2 MULTIPLAYER TOPLULUGU (ANA KONU)
|
|
|
Referanslarım: arsonistanbul (Demon's Souls) , anubis2005 (Eyepet oyun takası) , zizy (oyun takası), yesilormancini (oyun takası), J_Constantine (xbox satışı) Cry Of Cyrus (Playstation 3 satışı) sanat7 (ps3 oyun satışı) ibolution2 (Lost Planet2 alımı) ve hatırlayamadıklarım hepsiyle sorunsuz alışverişlerimiz oldu. |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.319
İkinci El Bölümü Mesajları: 592
Konularının görüntülenme sayısı: 20.398 (Bu ay: 573)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 740 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar