Dostlar selamlar, domain+hosting veren gerçek anlamda iyi fiyati abarti olmayan bir firma ariyorum. Blackfriday'de hostingerdan bu hizmetleri alamadan kaçırdım şimdi yana yakıla bu hizmeti ariyorum. Tavsiyeleriniz neler? Nereden almaliyim bu hizmeti? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Domain+Hosting icin tavsiye
-
-
Size tavsiyem domaini kendiniz almanız. Özellikle küçük ve orta ölçekli hosting şirketlerinden domain almak pek mantıklı değil. Godaddy, Namecheap, Namesilo, Porkbun gibi firmalara bakmanızı tavsiye ederim domain için.
Türkçe arayüzlü DirectAdmin düşünürseniz web hosting için yardımcı olabilirim. Lokasyon Lüksemburg, EU. Almadan önce test etmek isterseniz 24 saatlik bir hesap açabiliriz. Bana PM ile yada destek*AT*dogihost.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Promosyon Paketi
1 GB Disk Alanı
25 GB Trafik
Sınırsız mySQL Veritabanı
Sınırsız E-Mail Adresi
Sınırsız Alt alan adı
Softaculous / CloudLinux / LiteSpeed
5 Web Sitesi Barındırabilme
Senelik 50 TL
https://panel.dogihost.com/order/main/packages/hosting/?group_id=1
-
Gec cevap icin ozur diliyorum. Müsaitseniz pm atabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Herşey dahil alan adı ve sınırsız hosting 169 tl yıllık
Veridet web tasarım, web yazılım, hazır site, limitsiz web hosting, bayi hosting, domain tescili, domain transferi, ssl sertifikası, sanal sunucu, kiralık sunucu, bulut sunucu ve barındırma hizmetleri sunmaktadır.
info@veridet.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X