Site yönetim ve yöneticisi hk bilgi.
Merhabalar.
Site yöneticisini denetleyenimiz resmi olarak sitemizde yok denetim kurulu gibi. Site yöneticiside genel site apartman kurallarına uyan biride değil. Öğrenmek istediğim şey sallıyorum aylık gelirleri giderleri ne olursa olsun kanıtlamak zorundamı? Ödediğin aidat için makbuz kesmelimi?
Bankadan site hesabına transfer bile yapılsa makbuz kesmelimi?
Kapıcı dairesinden alınan kiradanda makbuz vs almalımı?
Diyelimki yönetim bu işi 30 aydır yapıyor o 30 aylık geliri gideri faturaları ile belgelendirmek zorundamı?
Site ile ilgili pano afiş vs ile ilgilenmek zorundamı?
Sitede yaşanan sorunları çözümlendirmek zorundamı?
Çözümlendiremiyorsa ve üsteki yazdığım konuları eksik yapıyorsa sulh ceza mahkemesinden önce kime şikayet etmeliyim?
Amazon tr’nin bana uyguladığı müamele!
Merhaba arkadaşlar ilk defa amazon tr’den alışveriş yaptım ve monitör aldım 408-3550946-8857903 sipariş numaram bu. Şubatın 21’de sipariş geçtim, sipariş ekranında erken gönderim sağlamak için seçenek vardı tabi ücreti karşılığında. Bende 26 şubat pazartesi elime geçmesin 23 şubatta alayım cuzi bir rakam ödüyerek diye siparişi geçtim! Konu burda para değil konu kandırılmak, müşterisini bir nevi dolandırmak! Neyse sipariş teslim günüm geldi ve amazon tr ekranında hala sipariş hazırlanıyor alamasında! İletişim kurabileceğiniz bir numara yok! Canlı Sohbet ediyorsunuz karşınızdaki canlı ama robot “yapabileceğimiz bişey yok” yada “depoda sıkıntı çıktı” vb cümlelerle geçiştiriyorlar! Para iadesi istiyorum 2 veya 10 gün içinde olur diyorlar tamam kabul diyorum “ürün sipariş aşamasında iade kabuletmiyoruz” diyorlar! Kargo takip numarası verin diyorum takip edicem ürünümü oda şuan yok diyorlar! Dolandırıldıkmı ne? Şimdi bu durumda ben ne gibi yol izlerim ve ne yapmam lazım!
Faturalı hat kullanım hk yardım.
Arkadaşlar ilk defa gerek duyarak faturalı hatta geçtim ve bi bilgi almak istiyorum sizlerren mağdur olmamak için.
Fatura kesimin 20 aralık, 30 aralık son ödeme tarihi bu aradaki 10 günün kullanımını yenilenecek aydanmı düşülüyor yoksa ₺ olarak banamı yansıyormu?
Yani fatura kesimim 20 aralıksa ogün paketim yenileniyor ve ordanmı devam ediyorum? Bi süprizle karşılaşmıyayım malum Turkcell acımaz acıtır :)
Dh mobil ios’ta neden hep sorunlu?
Merhaba arkadaşlar konuyu daha öncede açmıştım çözüm üretilemedi ve sorunun benim telimden kaynaklanmadığını dh’nın ios sürümü bozuk sanki diye düşünüyorum.
Sorunlar şunlar;
-Favorilere mobil sayfayı ekliyorum tıklıyorum standart pc sayfası çıkıyor.
-Dh mobilin sitesine her girişimde illa sayfa bir kere bulunamıyora düşüyor sonra sayfayı geri çekince geliyor ve istediğim yere o zaman bağlanıyor.
-Sitede şuan karekterler küçücük avatarlar kocaman oldu, sitenin içindeki küçük büyük imleçini kullanıyorum bişey fark etmiyor.
Oturup bunları yazmaya zaman ayırdım ama kimsenin ilgileneceğini sanmam.
Şuan yazdığım bu sayfadaki yazıları kopyalıyorum çünkü konuyu göndere tıklayınca boş sayfaya düşmeyeceğini kestiremiyorum sonra tekrar yazmamak için kopyalıyorum.
Arkadaşlar 75mb fiberim var 2-3 haftadır 2,4 ghz wifi bağlantım kayboldu mh aradım bişeyler yaptı ama gelmedi, şuana kadar bi aksilik felan yaşamıyayım diye modem arayüzüne hiç girmedim şifre vs değişmedim. Nasıl bir yol izlerim?
“oyun.reyonu” instagram dikkatli olun
Ekran görüntüleri aşşağıda az önce instada gördüm bi mesaj atayım dedim ukala cevap verince tersledim hemen engelledi zaten belliydi tokatçı olduğu aman paranızı bu çakallara kaptırmayın. Hem yaptığı iş yasalda değil zaten, vergi yok algı yok.
Başlıkta belirttiğim gibi iptal edicem ama mh açmıyor, edevlettede bulamadım netspeed firmasını. Nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz.
Safari ve dh sorunları hk.
Son zamanlar sürekli dhmobil sayfasında problemler alıyorum sizinde böyle sıkıntılarınız varmı? Se1 telefonum ios 14 kurulu.
mesela ne gibi hata derseniz profilime her bastığımda önce ekrana bi bildirim düşüyor bunun gibi
Dün: 6,7₺
Bugün: 7.1
0,4krş ve nasılda razıyız ;(
Özel bankaların Cumhurbaşkanı konuşması sonrası
|
İlgi Alanları: Teknoloji-İnternet
PSN: Consequenses
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.778
İkinci El Bölümü Mesajları: 490
Konularının görüntülenme sayısı: 22.628 (Bu ay: 445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.684 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun