Bildirim
Netspeed 2,4 ghz gitti gelmiyor yardım edermisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modem arayüzüne girip 2.4ghz ordan aktif mi bakabilirsiniz bence modem arayüzüne girmeden çözebileceğiniz bir sorun değil
-
Hızınız 75 ise, neden 2.4 e ihtiyaç duyuyorsunuz? Çekim sıkıntısı mı oluyor 5ghz de?
-
Bazı modemlerde wifiyi bir tuş ile kapatabiliyorsun. Bir onu kontrol edin bir de modem arayüzünden açık mı değil mi 2,4 ghz ona bakın. Bunların hiçbiri sonuç vermezse modemi sıfırlayın, yeniden kurun.
-
Bazı aletlerim 5ghz band teknolojisine sahip değil hocam
-
Anladım hocam. Modem arayüzünden kontrol sağlamak lazım bu durum için. -
Peki bunun netspeed ile alakası nedir :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanikoPeki bunun netspeed ile alakası nedir :)
Nereye yazsaydım? ttnet bölümünemi yazsaydım netspeed bağlantım gitti diye? Yada vodafone?
-
Bu modemin ayarı ile ilgili bir durum. Netspeed ile ilgili spesifik bir sorun değil o yüzden o şekilde yazdım. Düşünemediğim durum sanırım modemi netspeed in vermiş olması. Kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 28 Nisan 2021; 6:0:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X