Şimdi Ara

Dh mobil ios’ta neden hep sorunlu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu daha öncede açmıştım çözüm üretilemedi ve sorunun benim telimden kaynaklanmadığını dh’nın ios sürümü bozuk sanki diye düşünüyorum.

Sorunlar şunlar;

-Favorilere mobil sayfayı ekliyorum tıklıyorum standart pc sayfası çıkıyor.

-Dh mobilin sitesine her girişimde illa sayfa bir kere bulunamıyora düşüyor sonra sayfayı geri çekince geliyor ve istediğim yere o zaman bağlanıyor.

-Sitede şuan karekterler küçücük avatarlar kocaman oldu, sitenin içindeki küçük büyük imleçini kullanıyorum bişey fark etmiyor.

Oturup bunları yazmaya zaman ayırdım ama kimsenin ilgileneceğini sanmam.

Şuan yazdığım bu sayfadaki yazıları kopyalıyorum çünkü konuyu göndere tıklayınca boş sayfaya düşmeyeceğini kestiremiyorum sonra tekrar yazmamak için kopyalıyorum.

• Geçtiğimiz günlerde benzer bi konu açmıştım nedenlerinde biri bu idi özellikle.

Mobil uygulama falan zaten kullanmayın ne kadar az uygulama o kadar iyi.

Tekrar DH konusuna dönecek olursak çözümü basit aslında daha doğrusu sorunları minimuma indirebilirsiniz.

Apple mağazasındaki tüm browser uygulamarını en ince ayrıntısına kadar denedim DH üzerinden aralarında hiç bir fark yok hepsi aynı buna Safari de dahil. Ama yine de en iyi deneyimi sunan kesinlikle en iyisi Safari dolaylı yoldan da olsa.

Aşağıdaki bağlantıdan konuyu inceleyin deneyin bakalım.

https://forum.donanimhaber.com/neden-safari-kullaniyoruz-reklamlari-engelleyin--153300274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 23 Temmuz 2022; 0:13:52 >

• Söylemeyi unutmuşum DH yi favorilerinize eklediğinizde DH favoriyi düzenleyin oradaki link adresini silin elle verdiğim adresi yapıştırın.

DH mobil sürümü favoriye kaydet dediğimizde kaydediyor ama mobil sürümünü kaydetmiyor dediğimi yapın çözersiniz fark edersiniz zaten Dh mobil ios’ta neden hep sorunlu? 

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-ipad--f462

Dh mobil ios’ta neden hep sorunlu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 23 Temmuz 2022; 0:1:48 >

• Bunları hala düzeltmediler
  • Türkiye’nin en çok kullanılan forumu ama aynı zaman da en vasatı yıllardır kendini bir adım öteye taşıyamayan sitedir kendileri. Bir dark mode koymuşlar yani siteyle ilgilenmedikleri o kadar orta da ki baktığınız her ayrıntıdan bunu anlaya bilirsiniz. Umarım gereken ilgiyi en yakın zaman da bu site’nin kullanıcılarına teşekkür olarak sunarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.