Şimdi Ara

Diablo 2'de Dikkat Etmem Gerekenler? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar daha önce amazon necro paladin ile bitirdiğim için assassin i de pek gözüm tutmadığım için drıuid açtım bir adet..
    şimdi şöyle bir durum var hep merak ettiğim...
    her sınıfın kullanmada daha başarılı olduğu silahlar var mı acaba - karaktere özel silahlar değil- ?örneğin paladin club ile assasin broadsword ile oynarsa başarılı olur mu?

bir de immue denilen olayı bekletiyorum beklemeden yapmalımıyım druid ile oynarken ne tür bir silaha yapmalıyım ve soketli felan kabul olmuyordu sanırım silah nasıl bir silah olmalı düz mü süperrior silah olur mu?
    teşekkürler...
  • Paladin aç oynaması diğer charlara göre kolaydır.

Ve oyundaki en güçlü chardır.

Battle.nette bir çok örneğini gördüm.

Düzgün skill kasar isen oyunda pek zorlanmazsın hell'e kadar.

Fanatcism'e yüklenmeni tavsiye ederim.

Resistleride aç.bosslarda lazım oluyor.

Başka aklıma gelen zeale ver...

Bırakalı 3 sene oldu tam aklımda değil yaptığım şeyler

Ama bilmiyorum bende acaip bağımlılık yaptı bnet oynadığım içindir belki

Ve yeni başlayacak kişilere sorc önermem.

Def ve hp düşük olduğu için sinir krizleri geçirme olasılığı yüksektir

ne kadar ice kasarsan kas resist skin bir archer geldiği zaman kafayı yiyebilirsiniz.

Pala oyundaki her türlü charı alabilir.Karşısındaki kişi ne kadar iyi oynuyorsa oynasın pala kullanan eleman eğer işi biliyor ise karşısındakinin şansı yok.

Palanın karşısında duran tek char Barbar gördüğüm bu.O da bi yere kadar dayanabiliyor.

Ondan sonra vigora ver.Offansive kas.

Bnette iyi bir necronun duelde pala tarafından nasıl paçavra edildiğini çok gördüm

Sorc zaten palanın charge+zealine yatıyor.

İce orb+blizz hikaye .

Yalnız paladin zevkli bir char olmasına rağmen genelde auralara dayandığı için zevkli gözükmez ve güçlü bir char olarak gözükmez.
    Ama pro bir diablo oyuncusu için necro pala ve barbar her zaman önde gelir.

Fanaticism abandığın zaman pala adeta hayvanat oluyor.Saniye başına 3 vuruş .....

Ve attack rating e her zaman için önem ver.Önem vermez isen ileriki actlarda armoru yüksek olan creeplere miss geçersin ve bu delirtebilir seni.

Ve hiçbir zaman bosslara zeal ile dalma.Fire resist ve light resist düşük ise her zaman için önlemini al.
    Aurayı aç öyle git.Zorlanacağını düşündüğün yerlere teleport açmadan girme.

Bol kulak almalar :)

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Diablo 2'de Dikkat Etmem Gerekenler?

Arkadaşlar bakin mercimin damageine o_O

Char name: MerT battle.net TR kanalındayim pm atin yeter birşey lazimsa bakarim

mercin yanında 2 paladin var yada edit char..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Paladin aç oynaması diğer charlara göre kolaydır.

Ve oyundaki en güçlü chardır.

Battle.nette bir çok örneğini gördüm.

Düzgün skill kasar isen oyunda pek zorlanmazsın hell'e kadar.

Fanatcism'e yüklenmeni tavsiye ederim.

Resistleride aç.bosslarda lazım oluyor.

Başka aklıma gelen zeale ver...

Bırakalı 3 sene oldu tam aklımda değil yaptığım şeyler

Ama bilmiyorum bende acaip bağımlılık yaptı bnet oynadığım içindir belki

Ve yeni başlayacak kişilere sorc önermem.

Def ve hp düşük olduğu için sinir krizleri geçirme olasılığı yüksektir

ne kadar ice kasarsan kas resist skin bir archer geldiği zaman kafayı yiyebilirsiniz.

Pala oyundaki her türlü charı alabilir.Karşısındaki kişi ne kadar iyi oynuyorsa oynasın pala kullanan eleman eğer işi biliyor ise karşısındakinin şansı yok.

Palanın karşısında duran tek char Barbar gördüğüm bu.O da bi yere kadar dayanabiliyor.

Ondan sonra vigora ver.Offansive kas.

Bnette iyi bir necronun duelde pala tarafından nasıl paçavra edildiğini çok gördüm

Sorc zaten palanın charge+zealine yatıyor.

İce orb+blizz hikaye .

Yalnız paladin zevkli bir char olmasına rağmen genelde auralara dayandığı için zevkli gözükmez ve güçlü bir char olarak gözükmez.
    Ama pro bir diablo oyuncusu için necro pala ve barbar her zaman önde gelir.

Fanaticism abandığın zaman pala adeta hayvanat oluyor.Saniye başına 3 vuruş .....

Ve attack rating e her zaman için önem ver.Önem vermez isen ileriki actlarda armoru yüksek olan creeplere miss geçersin ve bu delirtebilir seni.

Ve hiçbir zaman bosslara zeal ile dalma.Fire resist ve light resist düşük ise her zaman için önlemini al.
    Aurayı aç öyle git.Zorlanacağını düşündüğün yerlere teleport açmadan girme.

Bol kulak almalar :)

bağlantının sorunsuz oldugunu varsayarsak oyunun en iyi pvp charı max energy shield orberdır peşinden boner gelir sonrasında ise tabi çok iyi bi barbar yapmak herhangi chardan 5-10 kat daha pahalıdır paladin listede ilk 3 e bile giremez ben caster bi char hiç yapmadım övmeme ragmen çünkü türkiyede baglantı buna müsade etmiyor

• @reoix

Edit char degil Europe Leader karakterim var normalde atagi 1800-5800 orda dedigin gibi 2 paladin olabilir baal run sırasıydı

Mercimin itemleri:
    Gaze(+SOL)
    İnfi
    Forti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 16 Ocak 2009; 17:57:44 >
  • damage reduce by 7? mercin 1000 damage yerine 993 yer shael taksan daha iyi:)
  • Bence hiç başlama Diablo I 'i indir ya da satın al konuya sahip ol.Birinciyi bitir sonra başlarsın 2.ciyi yakın bi zaman içinde 3.de gelicek zaten ama ben gene de başlarım diyorsan eğer Barbarla başla ve bitir; konuyu kap oyunu öğren sonra farklı karakterlerle bitirirsin. İi katliamlar dikkat miden bulanmasın xD
  • bende bırsey sorayım
    sırası ıle barbar necromancer ve paladın ıle oyunu oynadım
    sımdı d3 arıfesınde bırde amazon ıle kasmak ıstıyorum.fakat bıraz karmasık.

sımdı ben amazonun ıyı kullandıgı sılahlar ıle oynıyacagım ıcın mızrak ıcın hangısı ıyı veya hangı yolu kullanayım.

ayrıca 5. turda bır barbar kıralayıp ok ıle uzaktan takılırım.bu yuzden soyle ok attımı tasa cevıren skıll hangısı
    hoksa hıc ugrasmayıp buyucu kadın ılemı takılıyom

• quote:

Orjinalden alıntı: reoix

damage reduce by 7? mercin 1000 damage yerine 993 yer shael taksan daha iyi:)

Evet hata yaptım o konuda ben %7 olarak sanıyordum megersem pff... Zaten char pvp merc işime yaramiyor
  • Merhaba.

Eğer oyunun herhangi bir yerinde ölürsen direk olarak oyunu save et ama exit yapma (Nasıl tarif edeyim bilmiyorum).

Tekrar oyuna gir ilk ekranda char ına ait cesede tıklayarak bütün eşyalarını yüklenirsin. Ceza olarak para ödersin. Ama normalde öldüğünde cesedine ulaşman için geçmen gereken bütün aşamaları geçmeden eşyalarını geri almış olursun.

Wait III
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

bende bırsey sorayım
    sırası ıle barbar necromancer ve paladın ıle oyunu oynadım
    sımdı d3 arıfesınde bırde amazon ıle kasmak ıstıyorum.fakat bıraz karmasık.

sımdı ben amazonun ıyı kullandıgı sılahlar ıle oynıyacagım ıcın mızrak ıcın hangısı ıyı veya hangı yolu kullanayım.

ayrıca 5. turda bır barbar kıralayıp ok ıle uzaktan takılırım.bu yuzden soyle ok attımı tasa cevıren skıll hangısı
    hoksa hıc ugrasmayıp buyucu kadın ılemı takılıyom

İlk önce ne tür bir amazon olmak istesin onu seç. Ok ve yay kullanan bowazon mu yoksa mızrak kullanan javazon mu. İkisi de çok iyidir. Ok ve yay kullanıcaksan en çok kullanacağın skill guided arrow kesinlikle fulle. Ayriyetten birkaç puan strafe ve multiple shot skilline verebilirsin. level 30 ise en çok kullanacağın freezing arrow olucak onu de fulle tavsiyem. Ya da explosion arrow a da verebilirsin. Bunlar dışında fazla bir skill kullanmıyorsun. Gelelim pasif skillere. Critical damage i fulle. Damage ni 2 katı arttırır. Kaçış skillerine bir kaç puan vermen lazım dodge evade avoid miydi neydi. isimleri yanlış yazmış olabilirim. Son olarak onun da adını hatırlamıyorum kendinden güçlü bir savaşçı çıkarma skilli var onu da fulleyebilirsin. Javazonu anlatırdım ama çok tecrübeli değilim onda. Ben hep okçuyu seçerdim. Onu da iyi bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.