Şimdi Ara

Diablo 2'de Dikkat Etmem Gerekenler? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyide beyler hangi item hangi rune degerinde bunu nasıl belırleyecez bılgısı olan varmı mesela ben takaslarda ne isteyecegimi bilemeyorum aval aval bakıyorum hatta elimdeki item degerlimi degilmi onu bıle anlamıyorum
  • Dostum biraz araştırma yapman lazım google yaz diablo 2 itemler falan diye türkçe forumlarda geçmişe dönük sayfaları oku. Oralarda aradıklarını bulursun. Burda anlatmaya kalkarsak bitmez. Çoğunuda hatırlamıyorum zaten. Tek hatırladığım 10 ist rune a karşılık zamanında 1 adet Soj aldığımdır..

Birde senin pazarlık gücüne bağlı tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 12 Ocak 2009; 1:02:28 >
  • ben ilk çıktığından beri bağımlı bi şekilde oynarım abimde aynı şekilde benim en sevdiğim karakter paladin(hammerdindir) şu an lvl84 hammerdinim var 95 lvl barbar dovuyorum çünkü 14-15 k damageim var dusun lvl 99 olunca neler olacak:) he bu arada ben battle.netten oynuyorum yani çoklu ortamda .. dikkat etmen gereken seyler su her karakterin iki yada 2 farklı ozelliği oluyor mesela paladinde bi hammerdin olabilirsin bide smitter olabilirsin smitter yakın dovustur ama hammerdinde belli bi çap içine giren herkesi indirebilirsin kolaylıkla aynı şey mesela amazondada var ister javelin kullanırsın istersende ok atabilirsin sana kalmış yani ama lvl 30 a kadar atıyorum hammerdin oynayıpta ulan ben sıkıldım smitter olcam dersen o iş yatar çünkü bütün skill pointlerini karakterini geliştirmek istediğin ozellik üzerine yogunlaştırmalısın mesela paladin smitterda smite var kalkanla vurup aptallaştırır bütün skillerin onda olmalı ama hammerdinsen verceğin pointler blessed hammer blessed aim vigor ve holy shield üzerinde olmalıdır bu arada skill verirken geliştireceğin yeteneğin altında vereceği artılar yazar en alttada yeşil renkte bonuses kısmı vardır bonuslar çok onemlidir kendini asıl yetenek ve getirdiği bonuslara yüklenerek geliştirmelisin

• Arkadaşlar Necro açtım ACT2 de duriel i geçemiyorum

Skill sıralamasını yanlış yaptım herhalde hemen ölüyorum oraya girince

Şimdi tekrardan başlayacam ama kararsızım Paladin'i açtım pek sevmedim. Barbarla daha önce oynamıştım pek zorlanmadan kesiyor yaratıkları ama ben necro büyü kullanan bir karakter istiyorum ve bossları zorlanmadan kesebileceğim bir karakter. Hangisi acaba arkadaşlar ? single player oynuyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

Arkadaşlar Necro açtım ACT2 de duriel i geçemiyorum

Şimdi tekrardan başlayacam ama kararsızım Paladin'i açtım pek sevmedim. Barbarla daha önce oynamıştım pek zorlanmadan kesiyor yaratıkları ama ben necro büyü kullanan bir karakter istiyorum ve bossları zorlanmadan kesebileceğim bir karakter. Hangisi acaba arkadaşlar ? single player oynuyorum ben

Necro ile nasıl geçemedin duriel i. Birkaç tane iskelet çıkar birde golem. 6-7 kişi oldunmu. Hee birde merc in var. Gir duriel in yanına o summonlarına saldırsın sende çak kafasına iron maiden ı 2 dk da yerde...

• merc, summon felan dayanmaz duriel' e, son adamın da ölmeden tp açıp yeni summonlarla girmek ve bunu 3-5 kere tekararlamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Arkadaşlar Necro açtım ACT2 de duriel i geçemiyorum

Necro ile nasıl geçemedin duriel i. Birkaç tane iskelet çıkar birde golem. 6-7 kişi oldunmu. Hee birde merc in var. Gir duriel in yanına o summonlarına saldırsın sende çak kafasına iron maiden ı 2 dk da yerde...

abi merc ne ? yanımda kiraladığım adam mı ? okçu bi kız var daha oyun başlangıcında yaptım onu soketledim bütün itemlerini 20 level oldu ama iskelet falan dayanmıyor hemen ölüyorlar. bir de iron maiden diye bi skillim yok benim teeth var sadece o da etkili olmuyor

• Merc evet yanındaki yardımcı oluyor. Act 2 deki merc lerden birini seçseydin okçu fazla bişey yapamaz duriele. Act 2 deki merc lerden savunmanı arttıran olması lazım mümkünse onu seç. Sanırım defense olarak geçiyor. Birde iron maiden olmadan necro fazla bişey yapamaz. Mutlaka o skili açman lazım. Curse skill ağacı adı altında bulabilirsin.

Bak bu siteden skillere bakabilirsin.

www.d2skills.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 13 Ocak 2009; 16:26:01 >
  • Vallahi oyunu övdünüz canım çekti 1. oyunu oynamıştım küçüktüm sanırım 96 senesiydi tam hatırlamıyorum belki daha geç 2. oyunu hiç oynamadım bir deneyim.
  • 2. oyunu hiç mi oynamadın Yalnız dikkat et bağımlılık yapıcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 13 Ocak 2009; 22:07:52 >
  • Vallahi şuan iniyor leco hiç oynamadım 2.oyunu 45 günlük tatilim başlıyor finallerim bitiyor.Öyle çok bağlanmam bi oyuna sadece zaman geçirmek için oynayacağım.Şimdiye kadar bağlanıpta bırakamadığım tek oyun oldu oda Company Of Heroes.
  • Bu da feci bişeydir. Belki grafikler kötü gelebilir ama oyunun derinliği çok fazla. Başlarda zorlanırsın ama öğrenmeye başlayınca karakter skilleri itemleri vs seni bağlar. Birde aslında D&R lara falan gidip orjinal alsaydın daha iyi olurdu. Çünkü bu oyunun tadı Battlenet te çıkar. Oyunun orjinal fiyatı Diablo 2 + LOD ek paketi 40 YTL.
  • Hocam valla dediğin gibi grafikleri biliyorum grafik pek önemli değil açıkcası benim için oynanabilirlik önemli olan.Battlenet de tadı çıkar ama dediğin gibi o zaman bağımlılık yapar online oyuna başladıkmı okul uzar valla daha önce Cabal Online, Knight Online ve World Of Warcraft oynadım.O yüzden Pek Online işine bulaşmak istemiyorum
  • Dostum sana o zaman iyi eğlenceler. Takıldığın bir yer veya soracağın bişey olursa D2 ile ilgili her türlü yardımcı olabilirim. Oyun çıktığından beri oynayan biri olarak. Hala bile ara sıra açar oynarım
  • Teşekkürler öyle takıldığım yerler olursa bu konuda bilgili arkadaşlarımıza danışırız tabiki Tekrar Teşekkür ederim.
  • quote:

Dostum sana o zaman iyi eğlenceler. Takıldığın bir yer veya soracağın bişey olursa D2 ile ilgili her türlü yardımcı olabilirim. Oyun çıktığından beri oynayan biri olarak. Hala bile ara sıra açar oynarım

Valla dostum sıkıldım, level 75 barbarian indirdim hacklenmemiş adam kendi emeğiyle yapmış zorlanmadan tek tek bütün bossları öldürdüm tek vuruşta zaten mobları kesiyor, 15-20 vuruşta da bossları

Eve gidince silecem oyunu

• 5-6 sene oynadıktan sonra artık hakkatten baydığına karar verdim...
  • quote:

quote:

Dostum sana o zaman iyi eğlenceler. Takıldığın bir yer veya soracağın bişey olursa D2 ile ilgili her türlü yardımcı olabilirim. Oyun çıktığından beri oynayan biri olarak. Hala bile ara sıra açar oynarım

Valla dostum sıkıldım, level 75 barbarian indirdim hacklenmemiş adam kendi emeğiyle yapmış zorlanmadan tek tek bütün bossları öldürdüm tek vuruşta zaten mobları kesiyor, 15-20 vuruşta da bossları

Eve gidince silecem oyunu

Single player oynarsan tabiki sıkar belli bir süre sonra Battlenet e gireceksin o zaman gör. Hala bile yüzlerce kişi görüyorum ben server larda...

•  Diablo 2'de Dikkat Etmem Gerekenler?

Arkadaşlar bakin mercimin damageine o_O

Char name: MerT battle.net TR kanalındayim pm atin yeter birşey lazimsa bakarim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.