Şimdi Ara

FARM İÇİN 55 LEVEL mi? 61 LEVEL mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
29.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Turkey sunucusunda oynuyoruz. 55 level karakterimiz var. Bizce gayet sağlam bir hesap. Örümcek zindanı 3. kat, Şeytan Kulesi Katil Metni gibi yerlerde çok rahat takılıyoruz. Farm için kullanıyoruz bu hesabı. Şimdi bizim şu şekilde bir düşüncemiz var. 61 levele kasmak mantıklı mı sizce Farm için? 55 level ile 61 level hesabın Farm oalrak aralarında ne gibi farklar var?

55 levelde nerelerde takılabiliriz başka? 61 levelde nerelerde farm yapabilir?
    Farm için ne tarz itemler dizmemiz gerekiyor?

Bu konular hakkında yardımcı olabilirseniz seviniriz. Kısaca Farm için 61 mi 55 level mi?

• 55, iyidir. 61dense 75e De kasabikirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 80 e kadar itemler iyiyse zindanda takılın birde ormana gidin tec alırsanız daha seri kasarsınız eğer şeytanlı yarı insanlı item varsa yüzde 20 direk kule abanın
  • 55 levelde kalmanızı tavsiye ederim. Full ölümsüz, hp absorbeli itemler dizip defansı 600-700'e çıkarırsanız kulede çok güzel hasılat yapabilirsiniz. Nesne marketten kendinize 1 aylık site eldiveni alın. 40-50 dakikada 2 envanter etp kasabilirsiniz run yaparak veya metin katında da güzel farm yapabilirsiniz. 55'de farm seçenekleri daha geniş geliyor bana. Ben mesela sohan metinlerine, maymun lorduna ve kuleye giderim 55 lv olarak. Maymun lordunun orada çok fazla madalyon düşüyor ve bunların tanesini 400-500kdan rahat bir şekilde satabiliyorum(Turkeyde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 27 Ocak 2018; 23:55:36 >
  • 55 level yeterli bence. 61 lvde item şansı düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 mi kaldı 75 e at sürgünde ne hasılatlar yapılır.

• bende anadolu sunucunda başladım bir sorum olacak millet bu paraları nasıl kasıyor? Şeytan kulesi falan dönün diyorlar ama kule dönmek için gerekli efsunlara sahip itemlerin fiyatları uçuyor. Bende hırsız eldiveni var ETP kasıp satıyorum ancak yeteri kadar hızlı gelişemiyorum 15 günde 2,5 won nakit kastım diğer satılacak itemleri de hesaba katarsak 3 won para oldu. 3 wona eli yüzü düzgün bir zırh bile alınmıyor. Oyun başında önerileriniz nelerdir? Lütfen yardımcı olun.
  • birvarmışbiryokmuş B kullanıcısına yanıt
    Karakterinin bütün carlari 30a kasıp simya yapmaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Karakterinin bütün carlari 30a kasıp simya yapmaya başla

yani etp leri satmadan direk dönüştüreyim mi?
  • Evet yan karakterleri de 30 kasıp corlari depoya koyup bir hesaptan aç

• quote:

Evet yan karakterleri de 30 kasıp corlari depoya koyup bir hesaptan aç

cevabın için teşekkür ederim sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Çok şanslı değilsen bulaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: fenyapamayansayısal

quote:

quote:

oyunda bir çok kitap okudum ve taş basmaya çalıştım şimdiye kadar hiç birisi geçmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenyapamayansayısal

quote:

quote:

oyunda bir çok kitap okudum ve taş basmaya çalıştım şimdiye kadar hiç birisi geçmedi

Oyundaki nickini pm at gece 12den sonra oyunda oluyorum oynarız beraber

• Yukarıda birisi cor yap diye tavsiyede bulunmuş sana ama simya işine sıfırdan başlayacaksan emeklerinin karşılığını alman oldukça uzun sürer. Simya etp gibi değil, sabır işidir. Çok güzel para kasabilirsin ama dediğim gibi meyvesini geç verir. Ayrıca şans faktörü de var.
  • Arkadaşlar selamlar. Çarı 61' e kastım. şuan defansım binek ile beraber 890. 3. katta oynuyorum. yaklaşık 5 hesapla simya yapıp satıyorum. Günlük en kötü gelirim 350M civarında.

55' ten 61' e çıktıktan sonra farkettiğim en büyük değişim item düşme oranı ciddi şekilde yükseldi. Bunun yanı sıra 1 günde ortalama 15-16 envanter etp kasarak simya yapıyorum.

Bunların yanında 3. katta para karşılığı çar kasarak ciddi gelir elde ediyorum.

Kısaca 55 levelde 1.5 ay takıldığıma pişmanım :D
  • Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    Sa yan hesaplar boş hesap demi düşen etp leri topladıgın . Etp leri mi satıyorsun simya yapıp mı satıyorsun günde 3 won iyi paraymış . Birde 3. Katta rahat kesiyorsun hesabın itemlerin nasıl bahsedermisin biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.