Arkadaşlar selamlar,
Aslında kısaca sorum Makedonya' da Tax Free var mı? Bazı yerlerde var diye görüyorum, bazı siteler de yok diyor.
Arkadaşlar herkese selamlar,
İşim gereği 2D AutoCAD ve Office programlarını çalıştırabileceğim bir tablet arıyorum. Şantiyelerde bilgisayar taşımak benim için artık çok zahmetli olmaya başladı. Word-Excel ve AutoCAD kullanabileceğim büyük ekranlı bir tablet arıyorum. Kalemi ve telefonumun da aynı marka olması (ekosistem açısından) sebebiyle Tab S7 FE mantıklı gibi düşünüyorum ama sizlerin de yorumları benim için önemli. Kalem ve bilgisayar gibi kullanılabilirliği benim için önemli. iPad tercih etmeme sebebim şu an için dişe dokunur uygulamaların paralı olması ve APK gibi bir şey desteklememesi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
SİSTEM TAVSİYESİ BÜTÇE 12.000 TL
Arkadaşlar herkese selamlar. Sistem toplamak istiyorum. Elimde mevcutta 3700x / 5700xt / 32 gb ram li bir sistem var. Fakat işim gereği daha fazla işlem yapmam gerekiyor. O yüzden 2. bir pc toplamam gerekiyor. Şöyle bir sistem topladım. Sizlerin önerisi nedir? kardeşim oyun oynar diye 1650 super ekran kartı ekledim. Tavsiyelerinize açığım. BÜTÇEMİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORUM. EKLİ FOTOĞRAFTAKİ FİYATI AŞMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM SİZLERDEN. Şimdiden teşekkür ederim.
ŞİRKET İÇİ İPAD KULLANIMI İÇİN ÖNERİ
|
2 YADA 4 KİŞİLİK CO-OP OYUN TAVSİYESİ
|
|
NVIDIA SHADOWPLAY KAYIT ESNASINDA BENİM SESİMİ ALMIYOR
|
KULAKLIK VE MOUSE TAVSİYESİ
|
|
İSTANBUL İÇİ CANLI MÜZİK MEKAN TAVSİYESİ
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 765
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 66.066 (Bu ay: 1.008)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 381 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic