Çalıştığım şirkete bir fikir sunmak istiyorum. Sözüm geçtiği için detaylı ve anlaşılır raporla kabul ettirebilirim.
Şirket içinde İPAD kullandırmak istiyorum. Klima şirketiyiz toplantılar, projeler keşifler vs gibi işlerimiz oluyor. Şirket içi birbirimize dosya gönderimi, Autocad kullanımı (projeyi görebilmemiz kafi düzenleme ihtiyacımız yok), office programlarını kullanma ve excel ile teklif hazırlama, keşif sırasında müşterilere cihazlara ilişkin teknik döküman gösterebilme, not alma gibi özellikleri kullanmak istiyoruz.
BUnların hepsini yapabileceğimizin farkındayım ama bana uygulama isimleri verebilirseniz ben hepsini şirkete sunayım. Laptop taşımak yerine bu şekilde işleyişin bizim için hem daha sağlıklı hemde müşteri gözünde daha fazla itibar göreceğini düşünüyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
Şirketinizin bir noktada işleyişini değiştirecek bir fikir için ufak bir araştırma yapmak yerine neden buraya sormayı seçtiniz? Küçük bir araştırma ile sorularınıza cevap almak bundan daha kısa sürerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
kreamyK
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle haklısın ama ipade yabancı biri olarak araştırmalarım bir yere kadar beni getiriyor. Kullanıcı yorumları benim daha sağlıklı planlama yapabilmemi sağlar diye düşünüyorum