oyun parası ile 4b civarı edeceginden eminim... staff oldugu icin daha fazlasına gitmez.. hatta 3b de olabilir yani düz hesap 3.5b :P glavie olsa fiyatı 6b ye kadar cıkabilirdi ... 100 m = 40 ytl civarı olması lazim gold sitelerinde al hesabını yap :)
Troyda Sun çin bow we sun staflar 5-6 Milyar gold eder, Sun sparlar ve glavieler 4-5 milyar gold eder...
Diğer serverler bunun altındadır.
quote:
Orjinalden alıntı: ReaL_Lady
yok da düşse nekadar eder
Komedi ben bekliyorum +6 staff baktım ya warsa
delinin biri kuyuya bir taş atıyor sözüne çok iyi bir örnek olmuş bu topic
su an build gucleri ve yapabildikleri itibari ile sun staff en degerli silah konumunda ... gold olarak tamamen server bagimli edecegi ... yani benim bildigim bi iki serverda 20-30 milyar goldu olan oyuncular var ... hali ile gold olarak tabi server a bagli olarak buyuk miktarlar a satilabilir ... ama su kadar gold su kadar para diye bakmayin cash gercek para ya satmaya kalksaniz cok buyuk paralara satamayabilirsiniz ... 30 milyar goldu olan adam belki bir sun staff a atiyorum 10 milyar gold bile verebilir ... ama cash para deseniz hesap oyle olmaz ... 80 cap doneminde full sun set charlarin ulkemizde ne fiyat ettigi ya da etmedigini hatirlayanlar bilir ...
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
Troyda Sun çin bow we sun staflar 5-6 Milyar gold eder, Sun sparlar ve glavieler 4-5 milyar gold eder...
|_ilia_| 1,7 milyara düz Sun 2h sword aldı Troyda
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
quote:
Sun Speardan caydım sun bow arıyom görürsen haber ver
arkadaslar dropların ne zamana kadar açık kalacagı hakkında bir bilginiz var mı?
muhtemelen arkadaşa 76sun staff çıktı şimdi yerse yapıyor....
eğer tahminim doğruysa elinde 76 sun silah varsa bana pm at real para karşılığı hemen alabilirim...
quote:
quote:
quote:
Bide en pahalı sunlar troyda diyon 1.7 milyar 9dg sun için acayip ucuz bir fiyat..
Oha yok 2000$ araba mı alıonuz napıonuz
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown
quote:
quote:
quote:
Bide en pahalı sunlar troyda diyon 1.7 milyar 9dg sun için acayip ucuz bir fiyat..
O sundan benim haberim yoktu İnşallah bi sun bow deng getiririm ama