bide silver ile gold premium arasında upgrade şansı açısından çok fark var mı?
evet doğru artıo. ıtemlerı +8 yapma olayı da rahat goldla daha fazla ıtem verılıo sana goldlular çok avantajlı yani.
quote:
Orjinalden alıntı: 00FF00
arkadaşlar
Gold Premium olunca upgrade şansı artıyor mu?
abyss kırdırınca eşya çıkma şansı filan?
İngilizce kıtı deilsen yada okuma yazma biliyosan oyuna giriş yapınca neden okumadın burda gelip topic açtın???
ben paralı oldum +6 yı geçmiyodu sinir oluyodum hiç upg. yapmadım premium bitene kadar bitince tekrar yapmaya başladım yaptığım herşey +7 oluyor bence bu işte premiumunda etkisi yok
bal gibi alakası var
2ay gold uyelik kullandım suan silver var. Tek Kelime İle:ALAKASIZ: Upgrade ile uyeliğin bir alakası olsa sitede yazardı.Veya bunu bn yasardım ama gold iken elixerı +5 ten +6 ya gecirirken trina da basmama ragmen yandı.100 tane abyys kırdırdım 3 chitin cıktı sadece.Uyelik ile bu işlerin alakasıı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: KnightmonsteR
bal gibi alakası var
ii olda denede yap sanki gm dio da gold pre. alın +8 rahat yapın oldu para toplar +7 mirage alırım basarım +8 e ohh
lvl kasıyosanız %30 fazla exp alırsınız buda hafife alınmayacak bir rakam premium olmayan bir char 10k exp alırken siz 13k alırsınız..... goldun en büyük avantajı budur.. ben drop da yada upgradede işe yaradığını sanmıyorum...
kardeşim power up storede yazıyo tüm özellikleri ing side zor değil okuyun %30 fazla ex ölünce %2 gidiyor(Bence en iyisi bu) Tamiri yarı fiyatına yapıyosun Statarken %50 falan daha fazla satıyosun Daha iyi item çıkarrrr Uzaktan drop yapabilirsin Girerken bekleme yok
bende gold üyelik yok ama sanırım doğru
quote:
Orjinalden alıntı: immo64
kardeşim power up storede yazıyo tüm özellikleri ing side zor değil okuyun %30 fazla ex ölünce %2 gidiyor(Bence en iyisi bu) Tamiri yarı fiyatına yapıyosun Statarken %50 falan daha fazla satıyosun Daha iyi item çıkarrrr Uzaktan drop yapabilirsin Girerken bekleme yok
yani ben bunun hiç bir yerinde upg. %50 şans yazmıyor yani anlıyacağın gold pre. upgradeye faydası yok
Beyler ben gold alıcam ( kısmetse yarın ) Ama gold alınca Trina Ve 1000 Cash geldiğini biliyorum.Name Change scrollda geliyormu?Bilen varsa cevaplasın lütfen..
quote:
arkadaşlar
upg. de ve abyys kırdırmada premirum üyeliklerin etkisi vardır
silver ile gold arasındaki fark ıda knight online resmi web sitesine tıklayıverip öğren...
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
quote:
arkadaşlar
İngilizce kıtı deilsen yada okuma yazma biliyosan oyuna giriş yapınca neden okumadın burda gelip topic açtın???
kanka relaX please
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme