Mercedes CLA 200 AMG 2020-2021
Merhabalar,
Sportif, kısmı premium (CLA biraz dışlanıyor biliyorum) coupe ya da coupe olmasa da sportif etkiler taşıyan araç arayışındayım.
2200-2300 civarlar yukarıdaki araca verilir mi? Bilmem gereken şeyler nelerdir? AMG paketi boşver orta paketin opsiyonları doldurulmuş paketi al diyen de var.
Özellikle; sınıfları alakasız olsa da Tesla Model Y II ve benzeri bir çok elektrikli araç uygun fiyatlara girecek. Daha doğrusu elektirikli araçlar piyasa konusunda bu aracı etkiler mi? Elektrikli araç kullandım ancak yeni evimde sarj imkanım yok.
Süper konfor vs arayışım yok. Bu aracı beğeniyor ve binmek istiyorum. Ancak korkum şu; yarın bir gün satarken değer kaybeden bir araç mıdır? Gözlemlerime göre değil. Tüm seçenekleri eleyip illa bu olsun diyen bir kitlesi var gördüğüm kadarıyla.
Siz ne dersiniz? Biliyorum bu paralara sıfır birçok araç alınıyor ama taktım bu araca. Çocuk yok, eşim ile binilecek. Al gitsin 2 sene bin satarsın, ikinci el üzmez diyebilir miyiz?
Yorumlarınız değerli, teşekkürler şimdiden
Selamlar, başlıkta belirtiğim modelin Ambition paketini almaya niyetlendik, araç dolu gözüküyor.
Kullanan var mıdır? Bu fiyata alınmalı mı? Ben aracı beğendim. Görüşlerinizi almak isterim
Edit: Şöyle bir araç da var ancak km ve değişen fazla, arasında 30k fark mevcut. Bunu da beğendim ama kafam karıştı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-otorite-den-2015-a3-1.6-tdi-ambiente-cam-tavan-xenon-cruise-1065588454/detay
AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
Selamlar herkese, 2016 model 1.2 TFSI 110 hp audi a3 almayı düşünüyorum. Daha doğrusu denk geldi.
Anladığım kadarıyla yaygın bir motor değil. Araç HB beygir gücü yeterli geldi. F/P gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Kullanan ya da fikir yürütenler yazarsa çok sevinirim. Arada kaldım biraz.
60k km, tek far değişmiş, 645k anlaştık bu arada. Attraction paket.
1.000.000 TL Bandında SUV Araç Önerileriniz
Herkese selamlar, iyi günler dilerim.
2-3 ay içerisinde aracımı değiştirme niyetindeyim. SUV-Crossover araçlara yöneldim. Şu an 2010 Audi A3 1.6 kullanıyorum. Aracımı seviyorum ama değiştirme vakti geldi.
Net bir şey yok. Tabii ki performans ve yakıt önemli buna ek olarak yakışılıklık (değişkendir) ön plana çıkması iyi olabilir. Uzun yıllar audi kullandığım için çevremde Q3 ya da Q5 almam yönünde öneriler var. Ancak bilemedim, çok yakar mı, bakımları nasıl olur.
Bunun dışında 2008,3008, tucson, kona vb araç baktım ama kafam çok hızlı karışıyor. Tam bu iyi derken başkası kafamı karıştırıyor.
Değerli önerilerinizi mümkünse küçük bir açıklama ile almak isterim. Burada yazılanlara göre de hareket edeceğim.
LPG kontrol kiti kırıldı
|
|
2010 Audi A3 HB Çözülemeyen Sorun
|
|
|
Ek Tercihlerle İlgili Önemli Bir Soru!
|
Meslek: Sosyal Medya
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.323
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 41.315 (Bu ay: 2.062)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO