Şimdi Ara

Mercedes CLA 200 AMG 2020-2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sportif, kısmı premium (CLA biraz dışlanıyor biliyorum) coupe ya da coupe olmasa da sportif etkiler taşıyan araç arayışındayım.

2200-2300 civarlar yukarıdaki araca verilir mi? Bilmem gereken şeyler nelerdir? AMG paketi boşver orta paketin opsiyonları doldurulmuş paketi al diyen de var.

Özellikle; sınıfları alakasız olsa da Tesla Model Y II ve benzeri bir çok elektrikli araç uygun fiyatlara girecek. Daha doğrusu elektirikli araçlar piyasa konusunda bu aracı etkiler mi? Elektrikli araç kullandım ancak yeni evimde sarj imkanım yok.

Süper konfor vs arayışım yok. Bu aracı beğeniyor ve binmek istiyorum. Ancak korkum şu; yarın bir gün satarken değer kaybeden bir araç mıdır? Gözlemlerime göre değil. Tüm seçenekleri eleyip illa bu olsun diyen bir kitlesi var gördüğüm kadarıyla.

Siz ne dersiniz? Biliyorum bu paralara sıfır birçok araç alınıyor ama taktım bu araca. Çocuk yok, eşim ile binilecek. Al gitsin 2 sene bin satarsın, ikinci el üzmez diyebilir miyiz?

Yorumlarınız değerli, teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 14 Ocak 2025; 22:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeriniz de olsam A3 sedan bakardım . Cla dan daha konforlu aynı zamanda sportif bir araçta . Özellikle 1.5 TSI o araç için fazlasıyla yeterli. Yol tutuş ve viraj performansı harika. Ama sıfırı 3 milyona yakın bir fiyata sahip . Cla da olduğu gibi 2020-2021 model bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Ocak 2025; 22:21:27 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam A3 HB kullandım. Daha üst model sedanı elbet ayrı bir deneyim olur ama Mercedes deneme niyetim de var, bütçe dahilinde bu arkadaş çarptı gözüme 😄 Ama size benzer öneriler de gördüm, kafam bu noktada karışıyor. Yoksa CLA uçan kaçan süper konfor bir araç değil anladığım kadarıyla ama heves faktörü oldu biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 14 Ocak 2025; 22:25:28 >
  • Cenk C kullanıcısına yanıt

Cla da kötü bir araç değil tabi ki ama konforun düşük olduğunu söyleyeyim .

Önemli bir not düşeyim cla kasa degistirdi . Yakında yeni kasanın lansmani yapılır. Mevcut kasa da dogal olarak değer kaybı olacaktır. Açıkçası kasa değiştirecek bir modeli almak ne kadar mantıklı olur bilemedim .

• Moueson kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla bu sene elektriklisi geliyor. Onunla beraber içten yanmalı lansmanı da olacak mı bir araştırayım. Mevcut kasası bana modern geliyor ama gidip çok ilginç şeyler de çıkabilir yeni kasadan, kafam karışıktı biraz daha karıştı 😄

• Bence son kasasi oldukca tutuldu. Mercedesler de gozlemledigim kadariyla ikinci elde rakiplerine gore (bmw ve audi) cok daha az deger kaybediyor. Tek sorun o fiyatlara oldukca temiz ve dusuk km g20 alinabilmesi. Kozmetik kalite ve surus dinamigi olarak cla’dan daha ustun bir arac zaten segment farklari da var. Bu durum ikinci elde elini zayiflatabilir cla’nin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araç 2023'de makyajlanmış. Lakin bu modele çıkmak beni biraz zorlayacak. Üstüne bir de yeni kasası gelirse değer kaybı çekincem oldu sadece. Yoksa motor vs çok takıntılı değilim. Aracı deneyimlemek istiyorum ama kafamı karıştıran etkenler var tabii ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 MERCEDES CLA
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

A3 öneren arkadaşı dikkate almayın A3 Insigniadan iyi yazıp konusunu açmaya gelince son sürat yol alan bir kardeşimiz o

Cla alacaksanız 4 matic alın, önden çekişli Mercedese o paraları vermek resmen yarım Mercedes almak demek

Bizim piyasamizda değer kaybı diye bir şey geçerli değil,hızlı satılır mı satilmaz mi edebiyatı var

Bu araç hızlı satılmaz.

Değer kaybı bu ülkede en son düşünülecek şey, hele bir Mercedeste. bu konuyu dert etmeyin bile derim, bizde araçlar pek değer kaybetmiyor. ancak deneyimlenince iyi ki denemişim ya denilecek bir araç olduğunu sanmıyorum. herşeyiyle sadece göze ve ilk intibaya hitap eden bir model, teknik, kalite ve sürüş olarak ortalama C sınıfı ayarında bir araç. özellikle iç mekanda görsel şölen arıyorsanız bu fiyata etkileyici bir modeldir orası doğru.

2023'te makyajlanan tipte iyice maliyet tasarrufları var bu arada. bir çok lüks opsiyon listeden çıkarıldı, orta konsoldaki kontrol paneli iptal edildi, oraya dandik bir plastik bölme yaptılar, geri görüş kamerası bile eskisine göre kötü. ufak tefek bir çok detayda kısıntılara gidildi, maliyetler kurtarmıyor artık. makyajlısı zaten alınmaz.

İşin doğrusu yakın fiyatlara G20 3 serisi varken CLA'nın pek gideri yok.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Bu görüşe de katılıyorum,o para 3 serisi,A4 quattro alıyorsa cla seçenek bile olmamalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.