Arkadaşlar arabadan hiç anlamıyorum, biraz marka takıntım var. Bütçe de max 1.8 milyon TL ve bu modeli gözüme kestirdim. Başka önerisi olan var mı bu ayarda? Üniversite öğrencisi olacak kullanacağım. İşin garibi, bu aracın AMG modelini çok nadir satılık olarak görüyorum. |
Mercedes A180 AMG Hatchback 2021 alınır mı?
-
-
Fakir mercedesidir tavsiye etmem. -
-
Araba kullanmayı bile doğru düzgün bilmiyorum desem? Önce i20 gibi bir araba alıp sonra segment yükselt diye öneride bulundu birkaç kişi... dolayısıyla viraj yol tutuşu vs. verdiğiniz bilgileri maalesef degerlendiremiyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Fakir mercedesidir tavsiye etmem.C180 binen insanları bile fakir gözüyle bakmıyorlar, sanırım sorun olmaz.
-
anladım dostum, öneride bulunanlar haklı aslında. bencede sürücülüğünü geliştirmek için biraz daha parçası-bakımı ucuz model baksan daha mantıklı olur. ufak-tefek sürtsende çarpsanda ucuz arabada çok canın yanmaz. i20-corsa-clio5 vb. gibi modellere bakabilirsin. ilerde geçiş yaparsın premium segmente hem aradaki farkı daha iyi anlamış olursun. ahh be hayat işte, kimine bu yaşta mercedes kimine 60 yaşında otobüs :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Aralık 2024; 1:36:44 > -
Burda bir viraj var. Akşam spordan gelirken denk geldi o virajda bir i20 takla atmıştı ters duruyordu yolun kenarında. Tabi ambulans çoktan gelmiş. Yeni kasa i20'idi diye hatırlıyorum. Sözün özü; devrilme önleme sistemi de olsun arabada.
-
alınmaz. -
siz böyle diyince utandım. :) biz de imkanlarımızı şımarmadan kullanıp hayat seviyemizi arttırmaya çalışıyoruz. arabalarla filan pek alakam yok ve araba sahibi olmakta istemiyordum açıkçası ama bu araç ciddi anlamda hoşuma gitti.
sanırım dediğiniz gibi daha giriş seviye bir araç alayım. teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelrhaynr -- 22 Aralık 2024; 1:28:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X