Merhaba, Bu hafta 2021 Audi A3 35TFSI'ma bir anda teklif gelince bir daha bulamayız deyip sattım. Zaten aklımda 2 adet araç vardı fakat elime nakit para geçene kadar da karar verememiştim halen daha aynı durumdayım. Önümde 2 adet seçenek var. Ya bayiden sıfır km ama 2023 AMG paket bir facelift CLA200 alacağım ya da 2. el yöneticilerin filosundan çıkma, servis bakımlı 2020 BMW 320i Msport Executive. Fiyatları neredeyse aynı. Siz olsanız hangisini alırsınız? İlerleyen zamanlarda hangisinin değer kaybı daha az olur? Bu arada takribi 2.4 milyon lira için siz olsanız ne alırdınız onu da çok merak ediyorum. Tahmini sabah konuyu silerim. Değerli görüşleriniz için çok teşekkürler. |
Sıfır KM 2023 Mercedes CLA200 AMG FL mi? 2020 320i M Sport Executive mi?
-
-
Yeni model olmasından dolayı ve Mercedes sevdiğim için tercihim Mercedes Cla'dan yana olurdu. -
Sıfır sıfırdır.Makyajlı 3 olsaydı belki de ayrıca o araca o motoru yakıştıramıyorum.Cla 4 matic mi bu arada? -
Teşekkür ederim hocam. Faceliftlerde yani şu direksiyonu yeni olanlar 2 çeker geliyor. 4 çekerler makyajsızda kaldı.
-
Onu bilmiyordum yine de mantıklı;alırsanız hayırlı olsun şimdiden ben de beğeniyorum cla 'yı Bmw sever olmama rağmen👍
-
Ben halen biraz aradayım fakat euro kuru artması sebebiyle de sürekli zam yapıyorlar satılmamasına rağmen. Yarın en geç pazartesi karar vermek istiyorum bakalım
-
a200 sedana baktınız mı hocam?
-
Evet hocam güncelde ellerinde var hatta bir çok bayinin teklifini de aldım. Fakat ben bir tık daha büyük ve A serisinden bir tık daha prestijli bir araba alma niyetindeyim. A3'ü henüz sattım çünkü.
-
Cla icin hiç iyi yorumlar yok . Çoğu kişi aracın sert süspansiyona sahip olduğu için konforsuz olduğunu ve içinin basık olduğunu söylüyor. -
keske talisman uretimi devam etseydi..
-
Multibeam+burmester cla alırdım şahsen, böyle böyle bütçe artırıp 2 3 sene sonra da 3 serisi, x3 vs diye devam ederdim. Aslında Honda Türkiye yeni crv yi 1.5 getirse idi hiçbirine bakmazdım. -
Hocam 320i -ki Msport exe imiş- nacizane tavsiyemdir. Lci kasadan daha yakışıklı buluyorum çoğu BMW kullanıcısı da aynı fikirde emin olun. Cla200'den aynı sürüş keyfini alamayacaksınız. 0 araba her zaman 0 arabadır amenna fakat ikisinde de zarar etmeyeceksiniz ve BMW aldığınızda emin olun 2x dönüp bakacaksınız park ettiğinizde benden söylemesi. Karar sizin tabii iyi günler dilerim. :) -
@Led Zeppelin değer kaybı öncelikli çekincem hocam aslında. Hangisi daha fena olur? Çünkü biri 4 yaşında araba, diğerinin alternatifleri çok.
-
3 serisi kaç km ? eğer km si normal sınırlarda ise tabiki de 3 serisi alınır.
-
55000'de hocam.
-
İkisi de değer kaybetmez,ve ikisi de mevcut piyasada yavaş satılır.zaten mevcut piyasadaki sorun arabaların değer kaybetmesi değil,hızlı satılmaması.
2.4 m TL ne cla ya ne 4 yaşında 320i ye verilmez
Biri premiumlukla alakası olmayan Megane altyapili bir araç (awd olsa neyse)
Diğeri yıllanmış ne çıkaracağı belli olmayan bir araç
S60 2.0t 2022 model
A4 2.0 Quattro 2023 model
Bunlar tercih sebebi olur, değer de kaybetmez
-
Yazmış olduğum BMW sertifikalı araçlardan, servis geçmişine baktığımda balatalar, silecekler dahil Borusan'da değiştirilmiş durumda.
Audi'nin sürekli verdiği anlamsız alarmlar, yağ eksiltmeler bıktırmıştı artık. Tekrar o gruba asla dönmem yine de büyük konuşmayayım ama
Volvo hakkında bir bilgim yok açıkçası.
-
A4 un 2.0 tdi quattro motoru yağ falan yakmıyor, dünyaya nam salmış bir ünite o
Yağ yakma olayı eski nesilde vardı
Yeni 2.0 tfsi Lerde hiç duymadım.
Audi ve anlamsız alarm mı,onu hele ilk sizden duydum.
Volvonun 2.0t motoru da t8de 525hp ye kadar güç alınmış çok sağlam bir ünite.
Hangisi yeni ve temizse alınır,garantisi devam ettiğinden baş da ağrıtmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Şubat 2024; 11:26:58 > -
Hocam ben Audi'nin 2.0 motorları için bir şey demedim ki, Audi A3 35TFSIm için konuştum. Sıfır aracımda öyle problemler yaşayıp servisten destek alamayınca bıktım haliyle.
Her şeyde bir müzik sesi kısılıp alarm geliyor açıkçası ben biraz bıktım :D Yoksa Q3 sportback bakıyordum bir ara.
-
B8 kasa Audi a4 1.8 kullanıyoruz şirkette. Oksijen sensöründen krank sensörüne, kışın her kasiste gacırdamasından inanılmaz yağ ( gerçekten aşırı ) eksiltmesine kadar irili ufaklı sürekli derdi var . 2. sahibinden bakımlı araç bu arada. Her motor ve her jenerasyon aynı değil tabi ama Audi de çok öyle alayım kafam rahat etsin arabası değil gibi sanki
Benzer içerikler
- bmw 316i kronik sorunlar
- b suv araçlar
- seat leon en çok tutulan modeli
- jeep compass alınır mı
- bedelsiz hasar kaydı nedir
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X