< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadan itişli, ZF şanzımanlı, gerçek Premium BMW 116d varken, süslü Golf A3'ün yüzüne bakmazdım yerinizde olsam.
|
2 aracıda sürün zaten BMW diyeceksiniz Test etmeden almayın en azından.
Arkasının darlığı dışında bana göre a3 ten çok daha üstün bir araç 1 serisi. Motorun atikliği, zf şanzımanla uyumu, sessizliği(dizellere göre), performansı, dizel olmasına rağmen dolu dolu devirlenmesi, dengesi, yakıt tüketimi, yol tutuşu, frenleri, led farları müthiş.Makyajlşa beraber yalıtımda çok iyi seviyelere geldi 1,3,5 serilerinde makyajsızlara göre. Konfor konusunda da bence a3 ten daha konforlu.Sırf arka süspansiyon sistemi komple a3 ün torsiyonlu süspansiyon sistemini yutar Sadece zf şanzuman için bmw alınır o derece yani. Arkadan itiş, 50-50 dağılım, zf şanzuman bana göre tercih sebebi mesela. Ayrıca donanım paketleride önemli.A3 design ya da sport donanım haricindeki koltuklar çok kalitesiz. Bmw de de çok kaliteli sayılmaz alt donanımdakiler.Fakat audiden daha kaliteli bence. Tabi kişisel zevkler devreye girerse ona diyecek birşey yok. Şimdiden hayırlı olsun. |
Bitiyorum şu suslu vosvos laflariniza
Dunya medyasini tek kalemde siliyorsunuz ya, arkadan bir mehter marsi giriyor, tum dunyanin uzerjnde bayragimiz dalgalaniyor adeta. Almanlar'da "turken bmw" diye bir tabir vardir, gerisini ne siz sorun ne onlar soylesin. İyi aksamlar. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 5 Mart 2017; 22:50:58 > |
|
|
|