Şimdi Ara

Audi A3 Sportback mi BMW 1.16d mi Arkadaslar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
21.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar simdi eve geldim, once opel astralara sonra vw golflere en son buyuk bir tereddutle a3 lere bakmaya gittim. Sunu soyleyebilirim ki yillar a3 lere laf etmis biri olarak lafimi yutuyorum. Adamlar arabanin icini cok iyi yapmis ve A3 kesinlikle golf astra kategorisinde degil cok ustun ve modern dizayn edilmis bir araba.

1.16d yi canli gorme firsatim olmadi ancak a3 design cok hosuma gitti. Ambition ve ambiante dusunecegim cunku ic donanim istiyorum.

Fiyat farki cok fazla degil sizce dizel ve otomatik ozelliklerini dusunurseniz 1.16d mi yoksa A3 ambition mi?

Yorumlar icin cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 aracıda sürün zaten BMW diyeceksiniz Test etmeden almayın en azından.

Arkasının darlığı dışında bana göre a3 ten çok daha üstün bir araç 1 serisi. Motorun atikliği, zf şanzımanla uyumu, sessizliği(dizellere göre), performansı, dizel olmasına rağmen dolu dolu devirlenmesi, dengesi, yakıt tüketimi, yol tutuşu, frenleri, led farları müthiş.Makyajlşa beraber yalıtımda çok iyi seviyelere geldi 1,3,5 serilerinde makyajsızlara göre. Konfor konusunda da bence a3 ten daha konforlu.Sırf arka süspansiyon sistemi komple a3 ün torsiyonlu süspansiyon sistemini yutar

Sadece zf şanzuman için bmw alınır o derece yani. Arkadan itiş, 50-50 dağılım, zf şanzuman bana göre tercih sebebi mesela.

Ayrıca donanım paketleride önemli.A3 design ya da sport donanım haricindeki koltuklar çok kalitesiz. Bmw de de çok kaliteli sayılmaz alt donanımdakiler.Fakat audiden daha kaliteli bence.

Tabi kişisel zevkler devreye girerse ona diyecek birşey yok.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Ustadlarin yorumlari cok onemli

• şanzıman farkıyla 116d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

şanzıman farkıyla 116d

hocam a3 un ic donanimina asik oldum aklimdan cikmiyor

• A3'ün motoru ne?BMW 1'den çok daha kaliteli bir araba bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

şanzıman farkıyla 116d

bana da hep itici geliyor o yuvarlak hava çıkışları zevk meselesi işte
  • quote:

quote:

quote:

şanzıman farkıyla 116d

bana da hep itici geliyor o yuvarlak hava çıkışları zevk meselesi işte

Hocam bugune kadar banada hep itici gelirdi ancak arabanin icine girdim bugun o kadar guzel ki gormeniz lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

A3'ün motoru ne?BMW 1'den çok daha kaliteli bir araba bence.

1000 motor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

A3'ün motoru ne?BMW 1'den çok daha kaliteli bir araba bence.

1000 motor

Dizel olduğu için bmw derim o zaman
  • 1.0 litre motor ile ilgili kullananlar yetersiz vs gibi yorumlar yapmıştı zamanında.Genel olarak A3, 1 serisine çok rahatlıkla tercih edilir.

Ancak bu karşılaştırmada 1 serisi motor ve şanzıman olarak öne çıkıyor.O motor ile A3 pekte cazip gelmiyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw 1 serisinin arkası çok dar, arkadan itişin dezavantajı işte. Ailecek binecekseniz zorlanırsınız.

• Ben a3 derdim. Herhalde yaşı biraz ilerleyenler audi, düşük olanlar bmw der.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yıllarca bilmediğiniz bir aracı eleştirdiniz?Ama bugün baktığınızda önyargıların gereksiz olduğunu görüp hatta aşık oldunuz araca.Bir 2016 A3 TDI Design Line kullanıcısı olarak A3 derim.Ancak 1.0 Audi ile 1.16D arasında kararsız kalınıyorsa tabi ki Bmw derim.
    1.0 Audi için aylarca bayiilerle görüşmüş,incelemiş,yabancı kaynaklardan bilgi toplamışlığım da var ama ben dizel tercih ettim.1.0 Audi oldukça atak bir araba ama ilerde ne tür problemler yaşatır bilemediğim için vazgeçtim.
    Neyse hakkınızda hayırlısını diliyorum.Mümkünse test edin,içinize sineni alın.
  • Arkadan itişli, ZF şanzımanlı, gerçek Premium BMW 116d varken, süslü Golf A3'ün yüzüne bakmazdım yerinizde olsam.

• kesinlikle a3'u tercih edin hb sınıfının 1 numarası 1.16ların arkası çok dar rahat edemezsiniz benim görüşüm

edit : 1.6 tdi olursa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 5 Mart 2017; 22:50:58 >
  • Merak ettiğim birkaç konu var.
    1 - 1.0 motorlu A3'ler tek paket halinde geliyordu. Design line ve sport line donanım dizellerde vardı en son sorduğumda.
    2 - Ambition ve ambiante donanımları da eski kasada kaldı. Yanlışım var mı?
    3 - 1.0 a3 için 102.500 fiyat almıştım , 1.16d için ise 136.000 , aradaki farkı biliyorsunuz değil mi?
    4 - 1.16d'nin arkası çok dar, 2 kişi iseniz rahat tabi , ama kasa değişecek.
  • Vay arkadaş A3 süslü golf olmuş. A3 daha iyi bir araçtır kalite olarak. Motor şanzımanda BMW öndedir

• BMW 3 serisinden başlar ikisi arasında tercih yapılacaksa a3
  • A3 tabiki

• fiyat önemli, 116d dizel ve şanzımanı daha güvenilir bir araba, a3 1.0tfsi da benzinli düşük güçlü ve şanzımanı riskli bir araç, ben şahsen aynı şartlarda bile bmw tercih ederim ki o da arkadan çekişten dolayı ama güncel a3 de gerçekten güzel bir araç ama hiçbir şekilde dizel bmw ye tercih edilmez yakın fiyatlarda
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.