Şimdi Ara

BMW Bluetooth’dan müzik dinleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir yaşadığım bir sıkıntıydı fakat alışmıştım denebilir. Her zaman olmuyor. Kız arkadaşımın yeni BMW almasıyla ve onun arabasında da aynı sıkıntıyı yaşamamla buraya konu açmak istedim. Sorun şu:

Bluetooth bağlantısının zayıf olmasından mı anlayamadım fakat müzik dinlerken çok rahatsız edici çıt çıt sesler geliyor. Sanki kaset kayıyormuş gibi. Bu sıkıntıyı yaşayan, çözümünü bulan başkaları var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 16 Ocak 2019; 15:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç sıfır mı alındı? BMW de yaşamadım ancak buna benzer sorunu bir ay önce Jetta da yaşadım. Araca sonradan multimedia taktırmıştım. Bir ay önce bluetooth üzerinden şarkı dinlemeye çalıştığımda sesler cızırtılı geliyordu. Sonradan kendiliğinden düzeldi. Bir arkadaşım tam emin olmamakla beraber havalardan olabileceğini söyledi. Soğuk havalarda cihazların içi terleme yapabiliyormuş Bu da devreleri etkileyebiliyormuş. Asıl nedenini ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zed

Araç sıfır mı alındı? BMW de yaşamadım ancak buna benzer sorunu bir ay önce Jetta da yaşadım. Araca sonradan multimedia taktırmıştım. Bir ay önce bluetooth üzerinden şarkı dinlemeye çalıştığımda sesler cızırtılı geliyordu. Sonradan kendiliğinden düzeldi. Bir arkadaşım tam emin olmamakla beraber havalardan olabileceğini söyledi. Soğuk havalarda cihazların içi terleme yapabiliyormuş Bu da devreleri etkileyebiliyormuş. Asıl nedenini ben de merak ediyorum.
    İki araba da sıfır alındı. Ben kendi arabamı yazın Alanyada kışın Ankarada kullanıyorum. Yani sıcakta da soğukta da. İki türlü de oluyor bu sorun. Fakat dediğim gibi sürekli olan bir sıkıntı değil.

• Verebileceğim tavsiye telefondan sesi tam açmamak. Bir iki tık geride kalsın ses yada orta seviyede açarsın. Ekolayzır ayarını tizi yüksekse kısık şekilde ayarlarsın.

Başka başka telefonlarla sisteme bağlanıp, farklı farklı müzik oynatma uygulamaları ile denemeler yaparsın. Belki telefon kaynaklı yada uygulama kaynaklı bir sorun vardır. Eğer hepsinde yapıyorsa ses sisteminden anlayan bir atölyeye sormak gerekir yada techturkey'de belki bu konuya yanıt gelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A5 ile Bluetooh Müzik Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.