Şimdi Ara

Otomobil Multimedya Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2012 model ford focus aracıma Naviin marka 9"lik multimedya sistemi taktırdık. Telefonumla ve diğer bütün telefonlarla bluetootha bağlanıyorum. Fakat müzik çalarken takılmalar oluyor. Sürekli oluyor. Cihaza sıfırladığımda ise düzeliyor. Tekrar internete bağlandığımda ise tekrardan bu sorun karşıma geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Bluetooth versiyonunu değiştirme şansımız var mı? Cihaz resimdekidir. Otomobil Multimedya Bluetooth Sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otomobil Multimedya Bluetooth Sorunu: Tanım ve Çözümleri

Otomobilinizin multimedya sisteminde Bluetooth bağlantısı kurmakta zorlanıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu sorun, Android işletim sistemini kullanan araç multimedya sistemlerinde daha yaygındır.

Android Araç Multimedya Bluetooth Sorunu

Android işletim sistemli araç multimedya sistemleri, Bluetooth bağlantısıyla ilgili çeşitli sorunlar yaşayabilir. Bu sorunlar arasında şunlar bulunabilir:

• Android teyp bluetooth bağlanmıyor: Araç Bluetooth'u algılamıyor veya bağlanmıyor.
    • Android teyp bluetooth sorunu: Bluetooth bağlantısı kesiliyor veya istikrarsız hale geliyor.

Araç Bluetooth Bağlantı Sorunu

Android olmayan araç multimedya sistemlerinde de Bluetooth bağlantı sorunları görülebilir. Bu sorunlar, aşağıdakilerden kaynaklanabilir:

• Oto teyp bluetooth görmüyor: Araç Bluetooth cihazınızı algılamıyor.
    • Multimedya bluetooth sorunu: Bluetooth bağlantısı zayıf veya kesikli.

Bluetooth Sorununun Çözümü

Otomobil multimedya Bluetooth sorununu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Bluetooth cihazlarınızın açık olduğundan emin olun.
    • Cihazlarınızı birbirine yakın tutun.
    • Aracınızın Bluetooth ayarlarını kontrol edin ve cihazınızın eşleştirildiğinden emin olun.
    • Cihazlarınızı yeniden başlatın.
    • Aracınızın yazılımını güncelleyin.
    • Sorun devam ederse, bir otomotiv teknisyenine başvurun.

Bluetooth bağlantı sorununu çözerek araç multimedya sisteminizden kesintisiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece internet üzerinden dinlerken mi kesilmeler oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetooth versiyonu yazılımla değişmez, donanıma bağlıdır.
    ısınma veya güç yetersizliği olabilir.

%99 sebebi telefonu yeterince yakına koymamanızdır veya sinyali bozan başka bir kaynak vardır.
    %1 ihtimal de yazılımsal sebeplerdir.
  • Cihazın kullanım kılavuzu mevcutsa yada ulaşılabiliyorsa okumanı tavsiye ederim. İçinde küçük dipnotlar olabilir, faydalı olacaktır. Birçok Bluetooth'la ses aktarımı yapan cihazda ses aksamalarının neden olduğuna ve nasıl önüne geçileceğine dair kısa bilgilendirmeler olabiliyor, o açıdan söylüyorum...

Telefonu güneş altına veya ısınabileceği bir konuma koyuyorsan ısınma kaynaklı ses aktarımında gecikme yaşanabiliyor, bunu hergün miracast kullanan biri olarak söylüyorum. Telefonda ram yönetim düzgün değilse ve arka planda çok açık uygulama bırakıyorsan işlemciye binen yükten kaynaklı özellikle kaliteli seslerin aktarımında gecikmeler yaşanabiliyor.

Bir diğer tavsiyem ise araç içinde Bluetoothlu başka bir cihaz varsa Bluetooth özelliğini kapatman. Cihazda daha önce kayıtlı olan ama kullanılmayan Bluetooth bağlantılarını silmen.

Kalitesiz bir çakmak şarj cihazı kullanıyorsan onu kullanmaman ve kaliteli bir ürünle değiştirmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 11 Şubat 2019; 5:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A5 ile Bluetooh Müzik Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.