Şimdi Ara

İphone bluetooth ile arabada müzik dinleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
42.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphonedaki şarkıları bluetooth ile arabamda dinlemek istiyorum. fakat bilindiği üzere iphone'un bluetooth u diğer telefonlardan farklı olduğu için aracın bluetooth u iphone u görmüyor. bu sorunu aşabilirmiyiz. ?

• burada bir yanlış anlaşılma var. araçtaki bluetooth sisteminin iphone'daki müzikleri çalmaması sadece iphone ile uyumlu olmamasından kaynaklı. iphone'un bluetooth'u ile alakalı bir durum değil çünkü bende parrot marka bir bluetooth kit var ve iphone ile uyumlu. haliyle istediğim zaman bluetooth üzerinden müziklerimi dinleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deimos

burada bir yanlış anlaşılma var. araçtaki bluetooth sisteminin iphone'daki müzikleri çalmaması sadece iphone ile uyumlu olmamasından kaynaklı. iphone'un bluetooth'u ile alakalı bir durum değil çünkü bende parrot marka bir bluetooth kit var ve iphone ile uyumlu. haliyle istediğim zaman bluetooth üzerinden müziklerimi dinleyebiliyorum.

ama aracın orjinal kendi bluetooth'u. normalde telefonlar da görmüyor iphone'u. ama bir program yükleyip görünebilir yapabiliyorduk.
  • renault fluence rahatlıkla kullanıyordum bluetooth iphoneda. sadece arabadan değil iphone dan bluetooth ile arama yapıp bağlanmaya deneyin
  • golf ile kullanıyorum hiçbir şey yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanerkan

renault fluence rahatlıkla kullanıyordum bluetooth iphoneda. sadece arabadan değil iphone dan bluetooth ile arama yapıp bağlanmaya deneyin

ikisinde de ayri ayri denedim hocam ikisi de bulmuyor
  • Ben kia rio'da kullanıyorum. Yeni kasa ve arabanın orijinal Bluetoothu. Bir sorun yok. Bence sizin arabanın Bluetoothu desteklemiyor. Bir de Bluetooth 4.0 ip 4s ve 5 de. Belki onu desteklemiyordur cihazınız bunlardan biriyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone jailbreakli ise küçük bir ücret karşılığında AirBlue Sharring isimli tweak ı kurabilirsiniz. Bu sayede her türlü telefon ile( nokia samsung vb) bluetooth üzerinden veri gönderip alabilirsiniz. Bu sayede bahsettiğiniz arabada bulunan bluetooth ile telefonunuza bağlanabileceğinizi düşünüyorum. Bu konuda net bir görüş belirtmek istemiyorum. Ama diğer telefon modelleri ile resim müzik vb dosyaları paylaşmak için birebirdir. Şahsen kullanıyorum.
  • Yeni Hyundai Elantra Sorun yok gayet iyi

• Megane 3 de sorun yok. İphone da Bluetooth sürekli açık. Araca bindiğimde iphonedaki müzikler anında çalmaya başlıyor. Müzik değiştime, pause gibi işlemlerin tamamı araç kumandasından yapılabiliyor. Hatta karnaval radyo gibi programlarla istediğim kanalı online açıp araçtan dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

arkadaşlar iphonedaki şarkıları bluetooth ile arabamda dinlemek istiyorum. fakat bilindiği üzere iphone'un bluetooth u diğer telefonlardan farklı olduğu için aracın bluetooth u iphone u görmüyor. bu sorunu aşabilirmiyiz. ?

dogrudan cıhazı gormeyebılır bendede olmustu

cıhaz arat kısmında cıkmıyor ıse arabanın bluetooth ekranında, telefonunuzun bluetooth ısmını gırmeyı deneyın

aracın markası üretım yılı nedır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

quote:

arkadaşlar iphonedaki şarkıları bluetooth ile arabamda dinlemek istiyorum. fakat bilindiği üzere iphone'un bluetooth u diğer telefonlardan farklı olduğu için aracın bluetooth u iphone u görmüyor. bu sorunu aşabilirmiyiz. ?

dogrudan cıhazı gormeyebılır bendede olmustu

cıhaz arat kısmında cıkmıyor ıse arabanın bluetooth ekranında, telefonunuzun bluetooth ısmını gırmeyı deneyın

aracın markası üretım yılı nedır?

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim hepinize. Aracim megane 3 2010 model. Sanirim arkadasimizin programini yukleyip denicem. Bu arada cihazim kiyamadigim emektar iphone3g

• quote:

öyle bilinen birşeyi ben duymadım? arabanın bluetooth'unu pair moda almalısın, yoksa bulamaz. benim şimdiye kadar iphonumu bağlayamadığım bir bluetooth aygıtı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Haziran 2013; 16:17:54 >
  • Arkadaslarim hepinizden ozur dilerim.cahilligime verin. Ayarlardan tanitmam gerekiyormus. Siz soylediniz ama beynim dondu anlayamamistim.ama ne hikmettir baglantiyi kuruyorum sarkimi iphone dan aciyorum ne iphonedan ne de hoparlorlerden ses gelmiyor.?

• quote:

quote:

renault fluence rahatlıkla kullanıyordum bluetooth iphoneda. sadece arabadan değil iphone dan bluetooth ile arama yapıp bağlanmaya deneyin

Aracta muzik dinlerken sarki isimleri cikiyor mu ekranda? Sadece audio mu diyor?

Bende de fluence var. Bazi sarkarin isimleri cikiyor fakat bazilarinin ki cikmiyor. Bu sorunu halletmenin bir yolu varmidir acaba?

• ilginç_fantaziler.avi

• Grand tourer'da aldigimdan beri dinliyorum teli ve arabadaki bluetooth u ac bt kodu istiyor onu girip eslestirme yapman gerek

• Alternatif olarak, araçta jack girişi varsa, erkek erkek jack kablosu kullanıp müzik dinleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: olmega

quote:

quote:

Aracta muzik dinlerken sarki isimleri cikiyor mu ekranda? Sadece audio mu diyor?

Bende de fluence var. Bazi sarkarin isimleri cikiyor fakat bazilarinin ki cikmiyor. Bu sorunu halletmenin bir yolu varmidir acaba?

Yok bende hiç çıkmıyor.belkide radyo programını kullandığımdandır. İpod modunda yazabilir. Harici audio yazıyor sadece.telefon rehberindekileri de görebiliyorsun..

• Bence yeni araba alın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.