Şimdi Ara

İphone bluetooth ile arabada müzik dinleme? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
42.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

ilginç_fantaziler.avi

Fantazi derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ben evdeki tv ile eslesip ordan bile müzik çalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Bence yeni araba alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 29 Temmuz 2013; 2:26:25 >
  • Ya arkadaslar bende iphone 6 nin blutooth baglaninca otomatik muzik calmaya baslamasini istemiyorum. Mesela online tv izlemek icin aractaki ses kaynagini bluetooht secince yirtik tumandan cikar gb iphone muzik calmaya basliyor :) var mi bunun bir cozumu.

• mbsahan M kullanıcısına yanıt
    "bağlanınca otomatik çal" gibi bir seçenek vardı iphone'da,ayarlardan onu bulup kapatman lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

burada bir yanlış anlaşılma var. araçtaki bluetooth sisteminin iphone'daki müzikleri çalmaması sadece iphone ile uyumlu olmamasından kaynaklı. iphone'un bluetooth'u ile alakalı bir durum değil çünkü bende parrot marka bir bluetooth kit var ve iphone ile uyumlu. haliyle istediğim zaman bluetooth üzerinden müziklerimi dinleyebiliyorum.

ama aracın orjinal kendi bluetooth'u. normalde telefonlar da görmüyor iphone'u. ama bir program yükleyip görünebilir yapabiliyorduk.

Araba ne?
    Focus III,Audi MMI sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Is My Destiny

quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

burada bir yanlış anlaşılma var. araçtaki bluetooth sisteminin iphone'daki müzikleri çalmaması sadece iphone ile uyumlu olmamasından kaynaklı. iphone'un bluetooth'u ile alakalı bir durum değil çünkü bende parrot marka bir bluetooth kit var ve iphone ile uyumlu. haliyle istediğim zaman bluetooth üzerinden müziklerimi dinleyebiliyorum.

ama aracın orjinal kendi bluetooth'u. normalde telefonlar da görmüyor iphone'u. ama bir program yükleyip görünebilir yapabiliyorduk.

Araba ne?
    Focus III,Audi MMI sıkıntı yok.

Sorunu halledeli çok oldu hocam sagolasın ;)

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Daha önce bakmıstım bulamamaıstım tekrar bakayım bulabilecekmiyim bu defa ? Teşekkürler cevap için...
  • cengo_19 kullanıcısına yanıt
    Biraz eski konu ama. 2012 megane de ben de ayni problemi yaşıyorum. Telefonu bluetooth ile bağlayıp eller serbest görüşme yapıyorum ama müzik çalmıyor.Siz çözümü buldum demissiniz ama burayada yazsanız biz de yararlanırdık.
    Şimdiden teşekkür.

• temmuz6 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam öncelikle ayarlardan silip tekrar ekleyin düzelecektir ben öyle yaptım @temmuz6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de insignia da ayni sikintiyi yasiyorum. Telefonla arabayi bagladim normal birisi aradiginda direk arabadan acip konusuyorum ama telefondan sarki actigimda ses arabadan gelmiyor :-/ mecbur aux kullaniyorum.

• Selamlar
    A4 kullanıcısıyım, bu sorunu yurtdışından getirttiğim bir cihaz sayesinde çözdüm.
    eğer ihtiyacınız halen devam ediyorsa temini konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbsahan

Ya arkadaslar bende iphone 6 nin blutooth baglaninca otomatik muzik calmaya baslamasini istemiyorum. Mesela online tv izlemek icin aractaki ses kaynagini bluetooht secince yirtik tumandan cikar gb iphone muzik calmaya basliyor :) var mi bunun bir cozumu.

Merhaba, bu sorunu çözdünüz mü? Bende de aynı sorun var ve cok sinir bozucu gercekten...

• Fluence aracıma iphone’u bluetooth ile bağlıyorum; bağlanır bağlanmaz otamatikmen telefondan müzik çalmaya başlıyor ( apple music ya da radyokulesi ). Iphone otamatikmen çal diye bir ayar yok, aracta da oyle bir ayar yok. Nasıl kurtulabilirim bu dertten? Faha once bu sorunu yasamis ve cozume kavusturan arkadaslar var ise rica etsem yazabilir mi?

• muchino M kullanıcısına yanıt
    bu telefonla alakalı bir özellik
    telefonda bağlantı özelliklerinden otomatik başlat yada hangi muzik programı açılsın gibi seçenekleri secebiliyorsunuz.

yukardaa arkadaşlar bahsetmiş ama araçta şarkı isimleri gözükmüyor bunu nasıl açılacağını bilen varmı?
  • menes50 M kullanıcısına yanıt
    İphone’da böyle bir ayar yok. Ya da varsa rica etsem biliyorsanız yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muchino -- 17 Ocak 2018; 0:19:15 >
    xperia z5 kullanıyorum ben telefonda smart connect diye bi uygulama var muhtemelen sony yaptığı bi uygulama ama iphone içinde vardır büyük ihtimalle.
    app storeye bakın olmadı. bahsettiğim uygulama sony'nin orjinal uygulamasıymış iphone da da benzer bir uygulama vardır. çünkü akıllı saatler için ortak bir program vardır diye düşünüyorum.
    peki sizde şarkı isimleri gözüküyor mu?
  • Apple müzikte kayıtlı müzik yoksa görmüyor. Bir tane dahi olsa müzik olması lazım arşivinizde kayıtlı. Ben kadjarda bu sayede çözdüm. Hatta şu an ücretsiz şarkı bulup indirmeye çalışıyorum eşimin telefonuna. O arada konuya denk geldim. Kimse yazmamış çözümü.

Aynı olay bendeki de. Kendi telefonuma şarkı yükledikten sonra direk kablo ile bağladığında veya Bluetooth ile çalışıyor . YouTube dan müzik dinlemek isterseniz de aynı şekilde dinleyebilirsiniz. Aksi halde görmüyor iphone u. ( görüşmede sorun yok zaten , bahsettiğim müzik olayı )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.