Şimdi Ara

Audi A3 Sportback mi BMW 1.16d mi Arkadaslar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
21.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

2 aracıda kullanmış ve mevcut 1.18i sahibi olarak bence Audi daha kaliteli ve sürüşü daha güzel. Ben olsam Audi alırdım. Neden 1.18i aldınız diye sorarsanız 0 faiz kampanyasından faydalandığım için aldım. Ama tercihim audiden yanadır.

Hocam bmw suruyorsunuz zf gibi bir artisi var neden parlamaya hazir dsg audiyi oneriyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam zf çok sağlam bir şanzıman ama dsg gibi keyifli değil ve zaman zaman sarsma oluyor. Tabiki bu zevk meselesi ama zf kötü değildir elbette. Ama ben yinede Audi tercih ederim şuan satmayı düşünüyorum zaten aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuRoBoY -- 7 Mart 2017; 21:35:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Ben BMW 1 i görsel olarak Audi ile kıyalayınca beğenmemiştim hatta test sürüşü bile yapmadım o yüzden sürüş olarak kıyaslayamam ama kullandığım araç a3 ambiente için konuşuyorum yol tutuşu konforu sessizliği ile gayet tatmin edici olumsuz bir şeye henüz rastlamadım
    Vites geçişleri gayet güzel sarsıntısız dsg o konuda güzel bir şanzıman sadece beni şanzıman söylentileri rahatsız ediyor bu riske rağmen seviyorum aracımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikoss -- 7 Mart 2017; 21:54:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikoss

Ben BMW 1 i görsel olarak Audi ile kıyalayınca beğenmemiştim hatta test sürüşü bile yapmadım o yüzden sürüş olarak kıyaslayamam ama kullandığım araç a3 ambiente için konuşuyorum yol tutuşu konforu sessizliği ile gayet tatmin edici olumsuz bir şeye henüz rastlamadım
    Vites geçişleri gayet güzel sarsıntısız dsg o konuda güzel bir şanzıman sadece beni şanzıman söylentileri rahatsız ediyor bu riske rağmen seviyorum aracımız

Acikcasi Audinin ic tasarimina asik oldum cok guzel ancak bomba bir sanziman sistemiyle her an korkuyla yasamak istemiyorum bu nedenle bmw daha saglam duruyor. Korkularimdan biriside dogusun musterilerine sahip cikmamasi.

• -Realist- kullanıcısına yanıt
    Öyle söyleniyor bende bu forumda duymuştum yoksa çevremde bunu yaşayan YÖK abartımı gerçekmi yaşayarak öğreneceğim 5 yıl garantili aracım çokta önemsemiyorum açıkçası her araç arıza yapabiliyor daha bayiiden Yen'i çıkan mercedesin bmw nin bile arızası olabiliyor şans işi

• 1.0 araca para mı vereceksiniz ? Hemde 100 bin dolaylarında

• Birde şöyle bir durum var bu forumda fanatik Audi fanatik wolkswagen grubu olduğu gibi tam tersine bu grubu kötülemek isteyen anti vag cılar var ben bu konuyla ilgili muhabbetleri okumaktan sıkılmıştım aracımın olumlu yada olumsuz özelliklerini her zaman objektif olarak yazacağım forumda en azından alacaklara rehber olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dandanakan44

1.0 araca para mı vereceksiniz ? Hemde 100 bin dolaylarında

Hatchback istiyorum hocam

• Audi A3 sportback 1.6 tdi kullanıyorum 2016 model. 1 yıl olacak neredeyse, araçtan çok memnunum.

Yol tutuşu, ivmelenme, yüksek süratte ivmelenme, uzun yoldaki sürüş rahatlığı vs gerçekten güzel.
    Ayrıca AutoHold diye bir özelliği var o da çok büyük rahatlık. BMW'de var mı bilmiyorum.
    BMW hiç kullanmadım karşılaştırma yapamam ama Audi'den çok memnunum.
  • Aynı girdaba bende düştüm. A3 Sportback 1.6 TDI yada BMW 116d
  • Bazıları bmw 3 serisinden başlar demiş .1 serisinin çoğu parçası 3 kasayla aynı zaten o zamanda audi a4 ten başlar bu durumda iki araçta alınmamalı.

Sorunuza gelicek olursak bende araştırırken a3 ve 118 e bakıyordum , 1 kasayı tercih ettim iyikide almışım diyorum gerekse motor gerekse şanzıman ve arkadan itiş olması sebebiyle rakiplerine göre 1-2 tık daha önde ve a3 ün tableti hiç hoşuma gitmiyor bmw lerin içi daha oturaklı geliyor bana
  • NightGuardian kullanıcısına yanıt
    Lafı açılmışken aracın ne yakıyor hocam ortalama? Dizel Joy Plus yerine Benzin M Plus a kayılır mı aceba
  • NightShadow kullanıcısına yanıt
    Hocam sehir ici 8.5-9 civari eger cok trafige girmeyip eco proda surerseniz 6-7 civari yakiyor sportta inanilmaz yakiyor 12-13 civari :) sehir disinda zaten tuketimi bayagi dusuk bana sorarsaniz benzin m plus bakin derim tabi yilda yaptiginiz km ye de bagli

• NightGuardian kullanıcısına yanıt
    Senede ortalama 20 bin km full şehir içi ve çok yoğun trafik-Benzinli üzer galiba.
  • Bu ikilemde kalan arkadaşlar donanıma göre karar versin, 1 serisinin yeni makyaj yemiş olması da gözden kaçmamalı.

• Iki aracta dizelse a3 daha iyi bir secim.

• NightShadow kullanıcısına yanıt
    Uzer hocam dizel almaya bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Tamam zf çok sağlam bir şanzıman ama dsg gibi keyifli değil ve zaman zaman sarsma oluyor. Tabiki bu zevk meselesi ama zf kötü değildir elbette. Ama ben yinede Audi tercih ederim şuan satmayı düşünüyorum zaten aracı.

zf şanzımanlı bir bmw kullandınızmı

bizde 1 serisi 2016 model var.

ilave olarak dsg de kullandım.

biri patlamaya hazır saatli bomba gibi.

diğeri için birşey söylemiyorum.

bu bile bir tercih sebebi.

daha doğuşun sizi ortada bırakmasını hiç anlatmadım.

tercihinize saygı duyuyoruz ayrı.
  • ÖTV muafiyetli alıcam, 5 sene binmek zorundayım. DSG patlarsa çok kötü olur. O yüzden öncelik sorunsuz olması. İki araca da bindim, ikisini de beğendim. Yani birini aldığımda keşke öbürünü alsaydım diyeceğim bi fark yok. A3ün içi bi tık daha klas. BMW nin de öpülesi bi burnu var :) ZF'si + arkadan itişi de plus.
  • Yeni kasa Bmw 1 serisi 2018 sonunda mı satışa çıkacak. En son a3 te kasa değiştirecek diye okumuştum .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.