Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bmw 1 mi Audi A3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Dynamic / Model yükseltecegimden satiyorum . Takas passat dizel ile olabil sahibinden.comda - 707980718
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-model-yukseltecegimden-satiyorum-takas-passat-dizel-ile-olabil-707980718/detay

sahibinden.com
    Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Ambition / 2016, 38 binde, uzatilmis garantili garaj araci sahibinden.comda - 716884074
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2016-38-binde-uzatilmis-garantili-garaj-araci-716884074/detay

sahibinden.com
    BMW / 1 Serisi / 116d / Joy Plus / SAHIBINDEN TEMIZ 116d sahibinden.comda - 709459678
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-temiz-116d-709459678/detay

sahibinden.com
    BMW / 1 Serisi / 116d / Joy Plus / BMW 116d JOY PLUS OTOMOL MERTER sahibinden.comda - 716832502
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-116d-joy-plus-otomol-merter-716832502/detay

Birde audinin paketleri hakkinda yardimci olabilcek var midir?
    Ambition ve ambiante paketleri dusuk paketler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bmw 2015 model makyajlı 1 serisini yeni sattım..

tam otomatik 8 ileri tork konvertörlü zf şanzıman gerçekten herşeyi ile harika ..ayrıca premim c segment.

ayrıca arkadan itişli bir aracı sürmek kontrol ve sürüş dinamiği anlamında çok daha başarılı.motor dikey olduğu için arkada teker milleri eşit seviyede difransiyelden.halbuki ön çekerde milin biri uzun biri kısa buda sürüş ve dinamiklerini çok etkiliyor

diğer audi ise süslenmiş fosfos ve şanzımanı kronik arızalı şeçiminizi ona göre yapın.

kuzenim a3 aldı 45 binde kavrama vs değişmiş buyur burdan yak
  • Hocam öncelikle selamlar , makyajsız kasa a3 lerde en dolusundan itibaren sıralama böyle Ambition - Ambiante - Attraction
    Yeni kasalarda ise , Sport, Design , Dynamic boş paket bmwye binmektense makyajsız sline ambition paket a3 bulursunuz

Dış Sline , Ambition paket (İlan ile alakam yoktur)

sahibinden.com
    Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 TDI / Ambition / BERLİNETTA MOTORS'2015 A3+1.6TDİ+S LİNE+BOYASIZ+PANAROMİK+FULL sahibinden.comda - 717222613
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-berlinetta-motors-2015-a3-plus1.6tdi-pluss-line-plusboyasiz-pluspanaromik-plusfull-717222613/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda1043 -- 1 Ağustos 2019; 22:5:44 >

• A3 iç mekan genişliği olarak daha iyidir, bmw 1 serisinin arkası çok dar mezar gibi biraz :/

A3'te tek sorun otomatik çift kavrama dsg şanzıman sorunlu biraz (audi'de ki ismi stronic olarak geçiyor) bmw şanzıman olarak daha sorunsuzdur (zf tam otomatik)

audi için attraction paket boştur, bunun dışındaki paketler iyidir hocam...

• sırf ortada mik gibi duran el freni yüzünden bmw 1 almazdım.
  • bmw 2015 model makyajlı 1 serisini yeni sattım..

tam otomatik 8 ileri tork konvertörlü zf şanzıman gerçekten herşeyi ile harika ..ayrıca premim c segment.

ayrıca arkadan itişli bir aracı sürmek kontrol ve sürüş dinamiği anlamında çok daha başarılı.motor dikey olduğu için arkada teker milleri eşit seviyede difransiyelden.halbuki ön çekerde milin biri uzun biri kısa buda sürüş ve dinamiklerini çok etkiliyor

diğer audi ise süslenmiş fosfos ve şanzımanı kronik arızalı şeçiminizi ona göre yapın.

kuzenim a3 aldı 45 binde kavrama vs değişmiş buyur burdan yak
  • 2012 F20 116i aldım 3 ay önce , kronik masrafları beni biraz üzse de aracımdan çook memnunum.Gidişi,yakıtı,yol tutuşu,konforu benim için çok çok iyi. Bir kere olsun sollamalarda fln acaba demedim bugüne kadar.
  • Sürüş keyfi için bmw iyi ama
    Garanti bitmeden satacaksan audi alınabilir malum dsg
    Cam tavanlı olan paket olarak fena değil dynamic olan daha doludur normalde emme adam boş pakete ekleme yaptırmış cam tavan falan güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Audi A4 mü BMW 520 mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece aynı model aynı kilometredeki 1 serisi ve a3 serisinin fiyatlarına bakın otomatik dizel olsun diyelim birde seçiminizi ona göre yapın.

Eski bir 1 serisi sahibi.

• A3 bakacaksanız Dynamic en boşu ve koltukları görünüş olarak çok kötüdür. Audi’nin kendi sınıflandırmasına göre Sport ve Design için biri diğerinden daha üst paket demezler. Sportif sürmek için Sport, daha konfor odaklı sürüş için Design tercih edilmeli.
    Bu 3 paket arasında donanım farkından öte kozmetik farklar vardır yani koltuklar farklı, lastik boyutları dynamicte 16 inç, sport ve design da 17 inç ve paketler arası farklı koltuklar gibi, design yarı deri koltuk, sport sportif koltuk ve dynamic Kumaş kaplı McDonald's taburesi. Donanımlar tamamen opsiyondur Audi’de. A3 için sport ya da design üstüne prestige paket + led paket Türkiye şartlarında dolu demektir.
    Kişisel tercihim 118i, 116i ya da 1.4 1.5 benzinli A3 olurdu çünkü BMW de arkadan çekişin bir numarası olmuyor 116d ile. A3’lerde ise 16 dizeller ve 1.0-1.2 benzinlilerde arka süspansiyon torsiyon çubuğu oluyor. O da konfor ve viraj performansını düşürüyor.
    Son olarak uyarayım, Led Matrix A3 diye ilan görüyorsanız %90 yalan ilandır. Gerçekten Led matrixli A3 satan varsa 300 bin altı fiyat vermez. Ben hiç Led matrixli A3 görmedim Türkiye’de

• 170 lik 1 serisi bak. Eskilerde 118i yenilerde 120i

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Son cümlenize kadar hepsine katılıyorum. Çift kavrama 45 bin etmez

• tesekkur ederım led matrix konusunu sagolsun bir arkadas daha söylemişti denk geliyor ara ara öyle ilanlar,insanımız işte

--

herkese tsekkurler
  • ZF sebebiyle BMW,

DSG Almayın aldırmayın. Şu DSG'yi matah bir şeymiş gibi insanlara önerip ocaklarına incir ağacı dikmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F06C70E2

Son cümlenize kadar hepsine katılıyorum. Çift kavrama 45 bin etmez
    "45 bin de " demiş 45 bin lira dememiş

• ArduYusmus A kullanıcısına yanıt
    Aynen yanlış okumuşum 😀

• A3 bana hep golf plus gibi gelir. Cok farki yok iki aracin. Motorlar sanziman vs ayni.
    Prestij: bmw
    Motor: bmw
    Sanziman: bmw
    Ic tasarim: goreceli ama bence bmw
    Dis tasarim: bmw
    Donanim: cok farki yok
    Genislik: audi

Bu arada 150ye ikisini de almazdim. 2-3 yasinda bir 3 serisi bakardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 2 Ağustos 2019; 15:29:4 >
  • her türlü bmw
  • dizel otomatık km max 90.000 var mı hocam 3 serisi
    dizel bakıyorum yoksa 3 serisine bakmıstım
  • audi a3 daha iyi bir seçim
    bmw iç tasarımı kötü ve arka taraf 1.50 üstündeki insanları basıyor
  • A3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.