Şimdi Ara

bmw 1 serisi mi audi a3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
29.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu iki otomobilden birisini düşünüyoruz da , bugün bmw'ye baktık iç mekanı biraz dar ; ailemizin en kısa bireyi 1.78 , gerçi bu ikinci araba olacak o yüzden tahminen en fazla 2 kişi taşıyacak da bu faktörden dolayı bizim için boyut hep önemli olmuştur , audiyi ise hiç görmedim ; bilen arkadaşlar varsa iç mekan hangisinde daha büyük ? Bir de gene ikinci araba olmasından dolayı sanırım donanıma fazla para veremiycez , arabalar yeterince pahalı ; standart donanımlar hangisinde daha iyi ?

• Bende de 200 milyarlık araba var ama hava atmıyom nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WVtech

Bende de 200 milyarlık araba var ama hava atmıyom nedense...

evet tabiii 2003 porş dimi hala isptlamış değilsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

quote:

evet tabiii 2003 porş dimi hala isptlamış değilsin

GEL BURAYA GÖSTEREYİM O ZAMAN
  • @wvtech bende de imzamdaki araba var zati

@civilcivil valla içleirin bilmiyorum ama ben alsam bmw alırım
  • bende mcLaren F1 var ama eskidi artık Bugatti alacağım...

Yani forumdaki en iyi araba bende şu anda...
    Bende Kazakistandan aldım Mclareni...
    Bugatti Tunustan gelecek orada ucuzmuş ...
  • ben daha 2 gün önce erel e gittim a3 için..zaten mükemmel bi araç olduğunu biliodum ama bu kadar beklemiodum..en boşu bile süper geldi..bizde bora var şu an..audi tek kapı olmasına rağmen arkası bora dan geniş..a3 bmw den daha ii bi tercih olcaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a3 alirdim ben olsam..
  • @civilcivil

Hocam a3 coupe mi sportback mi? Benim arkadaşta a3 sportback var ve gayet geniş! Artı bu arabaya belli bi miktar para ayırdınız mı yoksa fiyatı ne olursa olsun alıcaz mı dediniz? Çünkü A3 ve 1 serisi arasında baya bi fiyat farkı var!!

Sen kriterleri söyle ben seve seve yardımcı olurum.Çünkü bende bi a3 hayranıyım,hatta hastasıyım denebilir...
  • ya coupe ya da sportback falan demiyor a3 için normal 1.6 motor A3 , herhangi bir özel ismi var mı bilmiyorum ama en düşük modeli , fiyatı da 43 milyar bmw 1.16i de 48 milyar , çok da büyük bir fark yok , belli bir miktar da yatırmadık ama 50'nin üzerini de vermezler . BMW'nin şekli güzel geldi ama içi hiç de kaliteli değildi ve dediğim giib iç mekan dardı , bizim ebatlar büyük olduğu için ilk kriter büyüklük ; bir de standart donanımlar hangisinde daha çok onu merak ediyorum . Yani ahı şahım bir model almıycaz tahminen en düşük modelini alıp bir kaç parça şey ekleticez , merak ettiklerim de bunlar
  • bmw al arkadaşım karizması yeter
  • @civilcivil

3 kapılı A3 tercih ederseniz arka koltuklara geçişlerde sorun yaşayabilirsiniz.Sportback dediğim versiyon 5 kapılı! Yani aile aracı gibi tasarlanmış,zaten tasarımı da stationwagonu andırıyor. Donanım açısından karşılaştırırsak A3'ün 3 versiyonu var.Attraction,Ambiente ve Ambition. Attraction baz versiyon,Ambiente biraz konfor versiyonu yani cruise kontrol falan standart, ambition ise spor versiyon denebilir!

Tam veriler için audinin sitesine bakabilirsin.Ama ben olsam Ambition'ı tercih ederdim.BMW ise verdiği donanıma nazaran pahalı bi araç.http://www.kosifler.com/bmw/konfigurator/ şu adrese girip kafana göre bi 1 serisi yapıp fiyatını öğrenebilirsin....

• A3 ambition paket baz versiyon+1600 euro, ambiente ise 1500 euro. Benim arkadaş kısa süre önce 33 bin euroya A3 sportback(5 kapı) 1,6 tiptronic aldı! Gayet güzel bi araç valla!

Özetle 1 serisi Bmw karizmasına sahip bi araç ama tek artısı bu bence..... A3 ile ilgili sorun olursa seve seve cevaplarım hocam...
  • çok saol ilgilendiğin GS'li kardeş , yanlız araba maalesef bana alınmayacak bana kalsa bende a3 alırım ama neyse tekrar teşekkürler
  • Arkadaşım ikisi de çok güzel araçlar....Fakat dediin gibi BMW biraz dar....Ama diosan 2 kişi taşır en fazla....Walla hala birini tavsie edemiyorum 2 si de o sınıfta mükemmeller....

Ama Sportback alırsan---1 serisinin lafı olmaz bence
  • Ne demek hocam zevkle yardım ederiz! Sana alınmasa da donanım ve iç mekan olarak Audiyi tercih edin bence
  • quote:

200milyar yazmış sora hava atmıorm demiş
    ne komik adamsın ya yeterince rezil oldun zaten
    bizim corolla'yı satsak bulgardan bi supra alabilirmiyiz acaba ben toyotadan baska arabaya binmem de
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

bu iki otomobilden birisini düşünüyoruz da , bugün bmw'ye baktık iç mekanı biraz dar ; ailemizin en kısa bireyi 1.78 , gerçi bu ikinci araba olacak o yüzden tahminen en fazla 2 kişi taşıyacak da bu faktörden dolayı bizim için boyut hep önemli olmuştur , audiyi ise hiç görmedim ; bilen arkadaşlar varsa iç mekan hangisinde daha büyük ? Bir de gene ikinci araba olmasından dolayı sanırım donanıma fazla para veremiycez , arabalar yeterince pahalı ; standart donanımlar hangisinde daha iyi ?

yerinde olsam düşünmeden 116i alırdım.

niye mi??

BMW de ondan

• a3 benim cok hosuma giden bir arac bmw nin tipide pek hosuma gitmiyor
    a3 iyidir
  • Ya beyler ya bu VWTech in pijaması pardon Porsche u çok dar ya geçende resmini koydular buraya çekmiş biri pijamasını pardon porsche unu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.