Şimdi Ara

bmw 1 serisi mi audi a3 mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
29.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • a3 sportback derim ben başka birşey demem. yerli bir otomobil dergisinin yaptığı karşılaştırmada bmw 116 ile golfün karşılaştırıldığı bir testte golf bmw 116'yı geçmişti (derginin adı aklımda değil ama galiba 5-6 ay önceydi). neyse A3 SPORTBACK hayalimsin beaaaa........
  • BEN Audi A3 diyorum , bende SPORTBACK 2.0 TDI var,gayet memnunum performansinda, tasarimi harika, donanim mukemmel.Daha ne olsun, gecen paris yolunda Z4 e takdim, 230 km/s hizla, oyle oturdugunuz yerden atmak kolay.Otur kullan arabayi ondan sonra yorum yap.BMW 1 icin sunu soyliyeyim, o araba 1.30i olursa 3 litre motorla alinir.gerisi hikaye.Hadi iyi yorumlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96

BEN Audi A3 diyorum , bende SPORTBACK 2.0 TDI var.Daha ne olsun, gecen paris yolunda Z4 e takdim, 230 km/s hizla

Bu kısmı enteresan geldi bana çünkü,

audi a3 2.0 tdi.
    4 silindir,140 hp 320nm tork 0-100 9.5 saniye, son hiz:207 km/s

bmw z4 (en düşük motor seçeneği 2.2litre)
    6 silindir,170 hp 210nm tork 0-100km 7.7 snye son hız 225km/s

bmw z4 (2.5)

6 silindir,192 hp 245nm tork 0-100km 7 snye son hız 235km/s

bmw z4 (3.0)

6 silindir,231 hp 300nm tork 0-100km 5.9 snye son hız 250km/s

Helal olsun ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 24 Eylül 2005, 13:22:39 >
  • Can, yukaridaki resime dikkatli bakarsan denklemi çözersin:

Audi + Rayban > BMW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irvine -- 24 Eylül 2005, 16:21:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: irvine

Can, yukaridaki resime dikkatli bakarsan denlemi çözersin:

Audi + Rayban > BMW

• abicigim tabiki BMW herzaman daha iidir üstelik A3 cok kasası agır bi araba ama BMW öle değil daha seri olması gerektiğini düşünüorum audiyi biliyorum ama bmw'nun 1 serisinin atikliğini bilmiyorum
  • fabrika verisine bakarsan sen haklisin, ama benim arabada chip tuning var suanda cesitli modifiyeler ile 170 bg guc elde ediyoruz, bu da biraz fark yaratsin dimi, Ayrica kullananada bagli bir durum, karsindaki arabadan gerekli verim alamadan kullaniyorsa, veya yuksek hiza cesaret edemiyorsa, durum benim dedigim gibi oluyor. NEyse cok da onemli degil..durum bu, ben arabami seviyorum, sifir aldim, daha uzun yillarda kkullanirim, konforu hizi cok iyi, genis ici,oturma pozisyonu felan sportif...yine yorumlariniza tesekkurler..
  • bence hiç düşünmeden A3 sportback alırım... BMW de iyi ama 1 serisi diğer serilere çok da güzel değil.. ama tabi bmw herzaman bmw dir.. iki arasında alınacak araba A3 sportback tir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96
    ama benim arabada chip tuning var suanda cesitli modifiyeler ile 170 bg guc elde ediyoruz, bu da biraz fark yaratsin dimi.

O zaman z4ü tokatlıyorum derken bunu belirtmeliydin.Üstelik elindeki araç dizel motor fazla yüklenmeye gelemez farkındasındır umarım.Madem performans modifiye v.s yapıcaktın neden dizel aldın.Ben modifiyelide olsa z4 2.2 versiyonunu dahi okadar kolay geçebileceğini sanmıyorum.2.5-3.0 lık versiyonları hesaba katmıyorum zaten.

quote:

Ayrica kullananada bagli bir durum, karsindaki arabadan gerekli verim alamadan kullaniyorsa, veya yuksek hiza cesaret edemiyorsa, durum benim dedigim gibi oluyor

Bak ne kadar doğru söyledin.Şimdi bende Vectra var.180 le gidiyorum mesela otobanda bir M3 CSL nin yanından geçtim.Ben şimdi M3 e takmışmı oluyorum

Veya ben 120 km hızla sakin sakin giderken.Motoru patlama noktasına gelen bir Kartal acaip sesler çıkararak geçti yanımdan.Kartal mı beni tokatlamış oluyor

Gerçekten bir arabayı tokatlayabildim demen için anlaşmalı kapışmanız lazım

Bu arada yanlış anlaşılmasın amacım Audiyi kötülemek değil.A3 benimde çok beğendiğim araçlardan biri.Ancak kalkıpta 2.0 dizel motorla Z4 e takmak A3 ün boyunu aşan bir iş

• iki aracıda bindim bence a3 neden a3 bmw 1 içi çok dar a3 karizmatik ve teknoloji yönünden daha iyi hem a3 daha ucuz a3 bmw 1den ağır güvenlik olarakda iyi....
  • 2005 den 2009 a hort olmuş
  • önden çekiş mi arkadan itiş mi
    gerisi hikaye benzer araçlar.Bmw nin içi çok az daha dar.:O kadar ama bmw nin önündede pervane var ayni bmw logosu.Masaya bir bmw anahtarı koymak var birde audi anahtarı hangisi daha karizma.
    Arkadan itişli olursa virajlara yanlaya yanlaya girersen dtc yi kaparsın.Zevki daha fazla yani sportiflik adına.
    audinin iç malzeme kalitesi biraz daha yüksek gibi gelioo ama subjektif de olabilir yani benzere yakın.
    ama en önemli fark audide servis zamanları standart.Bmw de ise kullanım tarzına göre otomatik olarak ayarlıyo.Yani değişioo.Kullanımın çokk zorlayıcı değilse bmw nin servis e girme km ve süresi audiden uzundur.
    ama tsı olsaydı audi olay değişirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

2005 den 2009 a hort olmuş

Hemde nasıl, feci feci
  • nasıl konu bu yıla gelmiş :)) vay bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: maligs1905

iki aracıda bindim bence a3 neden a3 bmw 1 içi çok dar a3 karizmatik ve teknoloji yönünden daha iyi hem a3 daha ucuz a3 bmw 1den ağır güvenlik olarakda iyi....

iyi bişey mi yani ağır olması ?
  • 4 sene önceki konuda hortlatılır mı kardeşim ya bravo valla
  • adam ben daha 18 yaşımda iken konuşulan konuya iki aracada bindim demiş çıkmış yaaa
  • A3 Tek Geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

2005 den 2009 a hort olmuş

Aynen ...

Kilitlendi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.