Şimdi Ara

Bmw 1 mi Audi A3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    evet 8 ileri olduğu doğru dsg bizimkisi bildiğimiz golf , passat vitesiyle aynı vites işte dsg , zf'leri de mevcut diye biliyorum.
  • Biz 1 serisini aile aracı olarak kullanıyoruz hiçte arkada sıkıntı çekmedik ama 3 kişi rahat edemez tabiiki şaft tüneli yüksek hatta bir önceki araç astra j den daha ferah bile gördük arkayı onun da tünel yüksekti.Bazısı da demişki yok yanlamak için viraj kasmak için felan almayacaksanız almayın ne alaka a3 de oturaklı bir araç ve güzel ama malzeme kalitesi ve genişliğini de abartmayın yahu;a3 ün hissettirdiği bir çok şeyi 1serisi size sunabilir ama bmw nin hissettirdiğini a3 sunabilir mi?s3 se başkaaudi deyince 4 çeker gerisi hikaye arkadaş biraz reklam vari olduysak affola.bana göre arada muazzam fiyat farkı yoksa ve bütçem uygunsa a3 hiç bir sebepten tercih etmem ancak daha fazla konfor ve bagaj için a4 düşünürdüm.4çeker tabiiki bütçe lazım Araba mı otomobil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisine de bindim. bmw tamam sheer driving pleasure, sürüş zevki açısından a3'ü yer. ama a3'ün de içi geniş. bmw 1 serisinde arka kısım yok gibi bir şey. 188 cm boyumla zor sığmıştım. ortada kocaman bir şaft çıkıntısı vardı. a3'ün de 2011 olanına bindim, içerisi bmw'den genişti. golf kadar iyiydi.
  • 1 serisinin süspansiyon sistemi 3 tane a3 süspansiyonundan alır.Tam bir sanat eseri.Şanzıman,yol tutuş,sürüş pozisyonu,motor,denge,i drive zaten çok daha başarılı.

Ayrıca 1 serisinin işçiliği ve malzeme kalitesi en az a3 kadar iyi.Bu ezbere yorumlar böyle nispeten göreceli olmayan konularda yanlış fikir algısı yaratabiliyor.Kalite algısı konusunda a3 bir tık daha iyi olabilir.İç mekan genişliği nispeten a3 daha iyi ve aile için daha uygun olabilir.

2 aracıda test edin ona göre karar verin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 7 Ağustos 2019; 23:6:41 >
  • Bu bmw de bazi modeller varmis pejo motoru vs bu dogru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.