Haksızlığa dayanamıyorum
Arkadaşlar ilişkilerde, akademik hayatta vs. karşılaştığım en ufak bir haksızlığa bile katlanamıyorum, unutamıyorum.
çok saçma ve ufak şeyleri düşünün, matematik sınavından 90 alıp sözlü 85 girilmesi gibi. var mı başka böyle olan?
Arkadaşlar bazen karışık tense kurallarını unutuyorum.
Ufak tefek hatalardan puan kırıyorlar mı Essay yazarken?..
Totalde 3-4 puan kırıyorlarsa da sorun değil
Savunma sanayi maaşları neden bu kadar düşük
Arkadaşlar sektörde bir kaç kişiyle konuştum da beklediğim gibi maaşlar yoktu
15 yıl tecrübeli insanlar 80-90k civarı kazanıyorlar. Mühendisliklerine bağlı olarak daha düşük bile olabiliyor
THY de çalışanlar güzel kazanıyorlar bir gördüğüm onun dışında savunma sanayi diye abartıldığı bir şey yok. Acaba sizin tanıdıklarınız nasil
Tıpçılar ne kadar çalışıyor
Arkadaşlar 7/24 ders çalışmak gibi bir şey var mı bazılarının söylediği gibi
birisiyle konuştum fakülte harici her gün 4-5 saat çalışıyorum filan diyor... böyle bir çalışma sıkıntılı gibi geliyor bana
kimisi de 1,2,3'ü günde 1.5-2 saat çalışarak ortalama bir gno ile geçersin vs. diyor ne düşüneceğimi şaşırdım
Bütün üniler özel olsa ne olur?
Arkadaşlar geçen gün fantezi dünyamda bunu düşündüm de
Bütün üniler özel olsa fiyatların ben 3'te 1 civarına düşeceğine inanıyorum çünkü şu anda özel üniversitelerde tam bir devlet kazanamadıysan ve sınava hazirlanmayacaksan mecbur kucağıma düşeceksin düşüncesi var. Adam kontenjanını doldurma kaygısı yoksa tabii istediği gibi zam yapar.
Burada böyle olmadığı için Devlet regüle etmeli diyince nasıl serbes piyasa yanlisisin sen diyorlar, şu an eğitim sektöründe serbest piyasa yok.
Ülkeye AKP öncesi bir çivi bile çakılmadı iddiası?
Arkadaşlar ekmek kuyruğu, doktor sırası muhabbeti beni bayiyor artık.
Adama Süleyman Demirel'in açtığı fabrikalardan bahsediyorum "Devlet fabrika açmaz!" diyor. Haklı da bende sermayenin özel sektör ağırlıklı olması taraftarıyım ama resmen her şeyi görmezden geliyorlar ve bıktım artık
Ayriyeten önceden hastanede sıra bekliyordun şimdi evde bekliyorsun Erdoğan lık değil muhabbet yani... Doldum cidden bu insanlara ne cevap verilir...
2019 gibi gelme olasılığı var mı?
Tablet/Tefon vergi indirimim gelmedi?
Arabam yok diye bir kız tarafından garipsendim
Arkadaşlar bugün bir kızla konuşurken, ailenin mal varlığı iyi diye biliyorum neden araban yok, ben olsam satıp lüks araba alırdım parayı ne yapacaksin filan tarzında konuşmalara maruz kaldım. Kaç yaşına gelmişsin araban yok hala mesela filan dedi (21 yaşındayım. :D)
Ben de kendisine iyi bir hayat için kazandigindan az harcamalisin filan nutugu çektim de anlamadı tabii. Arabamın olmaması bana hiç dert olmamıştı, açıkçası garip geldi biraz. Kadınlarla aram fena değildir bir iki defa daha bu tarz konuşmalara rastgelmiştim ama cidden bu araba gibi meselelere bu kadar taktıklarının farkında değildim. Tr de 20'li yaşlarda araba sahibi olmakta zor keza. Ailem de araba almayı filan teklif ettiler sürekli ama ihtiyacım olmadığını söyledim hep, cidden ben küçümsemişim bu meseleyi.
Siyasi sohbetler yapan kanallar
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 768
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 81.699 (Bu ay: 1.342)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 186 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar