Şimdi Ara

600 bin civarında otomatik araba önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma konu da açtım, sağolsun birkaç kişi yardımcı oldu. Normalde mercedes a200 almak istiyordum ama 1-2 sene daha alt seviye bir araba kullanıp öğrenmemi salık verdiler; üniversite öğrencisi olarak kullanacağım, arada da babam kullanıcak ve istanbul trafiği o yüzden otomatik harici çarem yok maalesef.

elimde nakit olarak bu kadar para var, direk olarak bu kadar kullanabilirim. 600 bin civarında otomatik ve bana araba kullanmayı sağlam öğretecek bir şeyler önerebilir misiniz?

• çok eski modellere yönelme kasko yapman zorlaşır kasko yapmazsan da sigorta kaza aninda karsı tarafa sadece 200k öder üstünü sen tamamlamak zorunda kalır uğraşırsın acemiymişsin zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski araba alacağın için japon al. Toyota veya honda

• Kia picanto
    Clio bence ama ben de önerileri bekliyorum çok saçma piyasa var şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimcini7 D kullanıcısına yanıt

Peder de Clio diye tutturdu. Adam dehşet inat birisi, Fransız da Fransız tutturdu. Arabadan da anlamadığımı biliyor cok da şey yapamiyorum o yüzden.

i20 diyorum beğenmiyorum diyor.

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt

İ20 daha eski olur ama clio daha güncel araba olur. Dört beş sene yaş farkı olur minimum.

• Arabadan anlamıyorsan o paraya i20 alman mantıklı olabilir. 1.4 gelir o paraya sorunsuz motor şanzıman ama keyfi çok iyi değil çok yakar az kaçar. Öğrenince değiştirirsin piyasası da hızlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.