Bildirim
Mercedes Cla180d AMG 2014-2016 alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
? -
dizel yerine benzinli tavsiye ederim
yeni kasanın fiyatı sanki biraz zorlansa ve pazarlık yapılsa daha mantıklı gibi ?
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-hasar-kayitsiz-110-bin-km-1176052852/detay -
Dizel alırsan dert sahibi olursun. Sanayide güzel dostluklar kurarsın -
Merhaba ,
Dar araçtir biraz , darligi sorun değilse tasarim olarak güzel , sanziman olarak tavsiye etmeyeceğim araçtir :) -
Mercedesle alakası olmayan bir çöp, kimseye tavsiye etmiyorum -
Çoğu kimse tavsiye etmemiş dizel olanını.Az yaksın diye düşünmüştüm benzinli olan 8 9 yakıyordur muhtemelan fakat kafam epey karıştığı için beklemeye aldım bu modeli.
-
Cla değil ama Gla kullandim, çok güzel araçtı. Sen burdaki yorumlara bakma Mercedes Benz amblemli bir araç üzmez. -
o paralara e serisi yokmu eskı olsa bıle e serisi uzmez temız ve kazasızsa
-
Alternatif düşünmüyor musunuz? Amblemi ne olursa olsun 10 yaşına gelmiş 120bin km ve de konforsuz üstüne de performans olmayan şekilden ibaret bir araba için bu paralar çok fazla değil mi? -
Ben o parayı cla arabasına vermem
Bir sürü alternatif var o paraya yada 100-200 üzerine
Örneğin
Audi A6 2013 alırım daha iyi CLA ne abi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 19 Haziran 2024; 20:40:7 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai staria yorum
- dizel araçlarda hararet göstergesi kaçta olmalı
- motor yağ kapağı açık kalırsa ne olur
- boyasız göçük düzeltme ekspertizde çıkar mı
- servis stabilitrak ne demek
- dacia jogger yorumları
- bmw 120 fiyat listesi
- taigo bagaj hacmi
- jaecoo 7 fiyat listesi
- togg 4x4 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X