|
|
|
Tucson mu Audi a3 mü Pegeout mu ?
Öncelikle biris Suv diğeri Sedan biliyorum fakat çok kararsız kaldım .Aracımdan düşük donanım ve fazla yakıt sebebi ile keyif alamıyorum.Performansına lafım yok tabiki. ( 7 bin dolar zarar ile satmış olacağım ) (Sattıgım gun arac almayı dusunuyorum )
Yardımlarınız çok onemli
Soruyu tekrar duzeltiyorum
Sahibi oldugum Tucson Mavi -5 bin km yazın sıfır aldıgım hatasız comfort Paket aracımı satmak için 1.470'e anlaştım.
YADA
Tucson Prime Plus Cam Tavan en dolusu 2023 Model 16 BİN KM 1,590.000 TL
AUDİ TARAFINDA
2021 Advance BEYAZ -Cam Tavan var (Tavan sutununda boya ) 75 binkm 1,500.000 TL
2021 Advance SİYAH - Cam Tavan yok (Camurluk boya,marşipey boya, arkada bir yerde lokal boya ) 75 bin km Fiyat 1.540.000 TL
Süpriz seçenek : Pegeout 408 2023 model 8 bin km'e kadar. 1.450.000 TL Allura(sanrufbu pakette yok malesef) var . 1.600.000 GT(sanruflu) var.
Ya da ekonomik amaçlı : 1.350.000 tl 2023 model 8 bin km' e kadar , 1,330,000 TL allura + Cam tavan mevcut 1.2 130 bg
Comfortu satma sebebim : Yakıt - cam tavan- ön park sensörü - deri koltuk olmayışı
Prime Plus almayı dusunme sebebim : Cam tavan + ön park sensörü + deri ısıtlamlı koltuklar yine sıfıra yakın araç olması - yanı yakıt comfottan bile 0,5 fazla yakacak
Audi düşünme sebebim: Spor sürüş , bana dönük kompackt tasarım, Audi algısı , Siyah olmasaya veya cam tavanlı beyaz olması .Elektrik destekli olması, Yakıt tucsona göre daha kullanıslı , araçta olması gereken ön arka sensörlerin veya ihtiyac duyulan seylerin ideal seviyede olması.150 BG gücün Tucsondan altta kalır tarafı yok diye dusunuyorum. - yani 2 yıl dusup km 70 bin lere cıkacak.
DP: Audi Car Play var mı ? Advance paketlerde
Alırken dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ?
EDİT: 2023 TUCSON PRİME PLUS FPS-RLD olan versiyonu satın aldım.Teşekkürler herkese.
Bu ilanın hakkı nedir arkadaşlar
manuel her ne kadar çok tutulmasada bu aracın olayı nedir çözemedim çok fazlada yok ilanlarda kaç para der ki bu
Merhaba bildiğim kadarıyla servisler castrol yağ kullanıyor.Castrol sitesindede 4 lt 5w30 Edge LL olan serisi tavsiye ediyor.Bazı kaynaklarda 4.6 4.7 lt denilmiş aklımda karıştı.
1.4 TSİ Bluemotion 2013 Model - 90Kw RUHSATTA kaç lt yağ alıyor ?
En güvenilir resmi disbürütör satıcı geldi var mı tavsiye
https://www.hepsiburada.com/castrol-edge-5w-30-ll-4-litre-motor-yagi-uretim-yili-2023-p-OTM85C057?magaza=Castrol
|
|
Merhaba 2. aracım olan b7 kasa 1.4 tsi bluemotion aracımın bakımları geldi ayda 300 km falan kullanım sıklığım .Yıl bazında bakımı 1 ay oldu geçeli.
Servis fiyatlarını hiç bilmiyorum ama uygun olduğunu düşünmüyorum.
Hava , yağ , polen filtreleri ve yağ değişimi yaptırmak istiyorum. İnternette güvenilir yağ yok gibi sahtesi fazla. Sanayiyede fiyatlar çok tutarsız.
Kullanmam gereken yağ vizkozitesi ve markası ,muadil filtre seti markası nedir? . Tavsiyeniz var mı ww den anlayan arkadaşlar ?
Arora Cappuccino 50 cc mi 125 cc mi ?
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 926
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 103.355 (Bu ay: 2.919)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 644 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası