Şimdi Ara

Mouse devamlı gidip geliyor :/// Lütfen bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar everest mx500 model mousem var.Hiçbir sorunu yoktu.Bugün gidip gidip gelmeye başladı.Usb girişli,kablolu mouse.Usb yerine taktığınızda gelen ses devamlı gelip gelip gidiyor.Özellikle oyundayken yapıyor sık sık ve beni çıldırtıyor.Aygıt yöneticisinden baktım güncel sürümleri yüklü.Sebebi ne olabilir devamlı gidip gelmesinin??Bu yazıyı yazarken tam gitti :))).Şimdiden tşkrler

• USB girişinizde sıkıntı olması muhtemel. Başka USB'de denediniz mi?
  • bozulmuş
  • K.bakmayın arkadaşlar.Yeni geldim okuldan.Siteye girmiyordu araştırırken,fareye bakıyım dedim.Kaldırdığımda gittiğini ancak yere koyunca geldiğini anladım.Az daha uğraştım :D sonra anladımki mousenin başlangıç kablosu çıkmış.Play station kollarında olur bu sorun.Kolun başlangıç kablosu çıkar ve soyulmaya başlar.Aynısı olmuş.Sorun mousedaymış :D yeni bi tane alıcaz artık tşkrler hepinize
  • MX400 var aynısını yapmaya başladı. 5 yıl oldu alalı miladı doldu
  • Dostum ölmüş mausun..
  • Arkadaşlar bende leptop var ve kablosuz mouse kullanıyorum. sıkıntı şurda google olsun youtube olsun veya word olsun yazı yazarken iki harften sonra tekrar tıklamam gerekiyor yazı yazdığım bölgeye bu ilk sorun bir diğeri ise bu olay leptopun kendi mouse sini kullanırkende oluyor ve pc boşteyken veya herhangi bir işlem yaparken mouse imlecinin üstünde halka sürek dönüyor. lütfen yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stajyer052816

Arkadaşlar bende leptop var ve kablosuz mouse kullanıyorum. sıkıntı şurda google olsun youtube olsun veya word olsun yazı yazarken iki harften sonra tekrar tıklamam gerekiyor yazı yazdığım bölgeye bu ilk sorun bir diğeri ise bu olay leptopun kendi mouse sini kullanırkende oluyor ve pc boşteyken veya herhangi bir işlem yaparken mouse imlecinin üstünde halka sürek dönüyor. lütfen yardım edin

maus kaynaklı değilde başka bir sorun olabilir. virüs taraması yapmayı deneyin. ardından combofix ile bir tarama yapın. virüs bulaşmış olabilir diye düşünüyorum.
  • Evdeki eski bluetooth dongle'u pc'ye tanıtayım dedim, driveri kurarken, windowsun türlü türlü uyarılarına rağmen sürücüyü yükle diye diye kurdum sonrasında da mouse sürekli gidip gelmeye başladı zaten bluetoothta çalışmadı, başka pc'de de denedim mouse mefta olmuş. A4 tech x-750bf mouse'uma üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, 6-7 yıl kullandım kendilerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.