Şimdi Ara

Bu neden yüksek ? SS li (Olay çözülmüştür) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşlemci üzerindeki ısı iletimini sağlayan termal macun kurumuş olabilir. Fanlarda bir problem olabilir. Ancak ısı değerleri normal. Yakından incelenirse daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peki sağol kardeş laptobu açmak istemiyorum çünkü ben tozlu ortamda kullanmıyorum pcyi tozlanacağını sanmıyorum belkide ben biraz fazla abarrtım galiba sesi ısılar kaç dereceye kadar gelirse tehlikeli olur
  • soulfly128 S kullanıcısına yanıt
    Normal web kullanımında laptoplarda Cpu anakart 60 gecmemesi gerekir. Maksimum 65 olabilir ekran kartinin da diger bileşenlerden 2-3 derece düşük olması 65 gecmemesi gerek. Yoğun kullanımda oyun vs. 80 gecilmemesi gerek ekran karti sorun çıkartabilir. Sıcaklık ortam sartlarina gore degisir Verdigim değerler 2-3 derece oynayabilir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de durum böyle hatta ekran kartım daha sıcaktı chrome'da gezerken birkaç kez Ekran kartım yani GPU 81 dereceyi gördü. Üstelik servisten dün sıfır gibi yenilenip üzerinde yapışık anakart değiştiği halde neden böyle anlamadım pes 2013 menüdeyken pc kapandı 2 kez.
     Bu neden yüksek ? SS li (Olay çözülmüştür)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.