Şimdi Ara

BEYLER acil yardım Eve kız attım napıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler size başımdan geçen gerçek olayları en ince ayrıntısına kadar anlatacağım. Bir çoğunuz okumayacak, dh liler bunu okumaz, durumunuz yok biliyorum ama ben bu hayatımın en değişik en güzel anlarımı paylaşmadan yerimde duramazdım. Bir kişi bile okusa ne mutlu bana

Öncelikle ben klasik bir dh erkeğiyim. 1,90 sarışın olan değil gerçeklerden bahsedelim kız eli tutmamış bi kardeşinizim.
    Son zamanlarda iyice eflarlanmıştım bu işten, ben de sevmek sevilmek birini gerçekten sevmek aşık olmak hatta aşk acısı bile olsa tatmak istiyordum. Sevdiğim kızın elini tutmayı gözlerine bakmayı istiyordum sevgiyi tatmayı istiyordum.

Bu akşam yine efkarlandım ve şöyle bi deniz havası alayım diye kadıköy sahile çıktım. Kulaklığımda Neşet babadan Yalan Dünya çalıyordu aşka hissettiğim özlemle gözlerim doluyordu belkide kordon boyunca yürürken.

Tam şarkı bitmiş, gözümden bir damla tüm hüznümü toplarcasına kopup yere damlamıştı ki tam karşımda arkası dönük sırtındaki koskocaman gezgin çantasının bile engelleyemediği o uzun dalgalı, sapsarı altın gibi saçların saçtığı ışıltı birden tüylerimi diken diken etmişti.

Lütfen yanlış anlamayın, sokakta kız kesen bi abaza değilim kızlara asla rahatsız edici biçimde bakmamaya dikkat ederim. Ama bu bambaşka bir şeydi, sanki zaman durmuştu, gözümden düşen o son damlanın ardından bir ikincisi dâhi gelmemişti, insanlar, etrafta uçuşan martılar, kulaklarımızı inleten o vapur sesleri her şey biran için durmuş, kesilmişti sanki aynı benim hareketsiz kalakalmam gibi. Sadece o vardı sadece o. Anlamsız biçimde etrafa bakınıyordu. Yol bulmaya çalışıyordu sanki. Belli ki buralardan değildi.

Sonra vapur iskelesine doğru yönelmeye başladı. Bense kontrolü kaybolmuş bir kukla misali peşinden sürükleniyordum. İskelenin girişine kadar geldik. Vapura binecekti. Bense hala yüzünü bile görememiştim sadece onun o tarifsiz büyüsü beni buraya kadar sürüklemişti galiba.
    Baktı turnikelerden kart basılarak geçiliyor, ardından bu kartı nerden bulabileceğini ararcasına etrafa baktı. Ve arkasına döndü. Yine o büyülü anlardan biri olmuştu. O dönerken resmen zaman yavaşlamış güzel başını çevirişi, o ışık saçan saçlarının denizin rüzgarıyla birlikta dalgalanması, ve sonra şimdiye kadar hiç bir tarifini ne aşk kitaplarında gördüğüm ne gerçeğini gördüğüm anlatmak için kelimelerin kifayetsiz kalacağı o pasparlak gözleri.. bir an olsun gözlerimiz kenetlenmişti. Evet, göz göze gelmiştik. Belki bir anlıktı sadece ama benim için bir mucizeydi belkide. Hiç yaşamadığım şeyleri yaşamıştım, kalbim kafesinin kapağı açılmış kuş misali yerinden çıkmak istiyordu, bacaklarım bir serçenin bacakları kadar inceymişcesine vücudumu taşımakta zorlanıyor titriyordu. Tüm duyuların şaşmıştı hem üşüyor hem sıcak basıyordu.
    Evet artık emin olmuştum aşk buydu. Aşk buydu.
    Bilmediği bir yerde yol arıyor oluşundan mıdır beyaz tenli o güzel yüzündeki çaresiz ve masum ifade yerinde duramayan o kalbime bir ok gibi saplanmıştı.
    Aşk bu kadar güçlü bir şey miydi ? 5 dakika önce tanımadığım biri için bunları hissetmiş ve onun çaresizliğine kıyamayıp sanki yıllardır tanıyormuşçasına ona yardımcı olabilmek için Canını feda ettirebilecek kadar güçlü müydü ?

Harekete geçmeliydim. Yıllardır bu anı beklemişken elimden kayıp gitmesine izin vermek benim için bu hayatın sonu anlamına gelirdi. Yaşamanın anlamı kalmayacaktı o zaman.
    Turnikenin önünde duruyordu. Hemen hızlı adımlarla ilerledim. Ona yaklaşıyor, yaklaştıkça kalbimin çarpışından kaburgalarımın ağrısı artıyor; bacaklarım dahası mümkünmüş gibi daha da güçsüzleşiyordu. Aynı hizaya geldik ve yanından hiç bir şey yokmuş gibi geçtim kartımı basıp turnikeden geçtim. Zihnim bir yandan az önce onun yanından geçerken şimdiye kadar duyduğum en güzel kokuyu duyduğumu düşünürken gözlerim ise tekrardan ona bakıyordu. Arkamı dönüp ona bakıyordum. Oda bana bakıyordu, kartı nasıl nereye bastığımı inceliyordu. İşler planladığım gibi gitmişti.
    "İsterseniz, sizin için de kart basabilirim" dedim gülümseyerek. Tam o anda bir korku sardı her yanımı. Çünkü anlamsızca bakıyor ve kafasını sallıyordu.
    Aklımdan bin türlü ihtimal geçti neler oluyor ne yapıyor derken birden kafama dank etti o türk değildi.
    O bi yabancıydı. Hemen Abuk subuk ingilizcemle "pardon madam, I was trying to say I can give my ticket to you" dedim. Bunu dememle tüm dünyamın yeniden sarsılması bir oldu.
    O bir insan olamazdı, o bir kadın olamazdı.
    Hayır olamazdı.
    O bir melek olmalıydı.
    O güzel gözleriyle bana bakmış önce bana şimdiye kadar gördüğüm en güzel gülümsemeyi göstermiş ve masalsı güzellikteki bir sesle "Oh! Thank youuu" demişti. Yüzündeki o çaresiz bakışlar kaybolmuş hala duran o tarifsiz güzellikteki masumiyetin yanına sevecenlik ve samimiyet eklenmişti. Tebessümünü hiç esirgemiyor, ve bu da farkında olmadan benim kalbime her an bir kırbaç daha vuruyordu. Akbili bastım turnikeden geçti ve O bembeyaz inci dişleri gözükecek kadar gülümseyen melek bir yüz ifadesi ile elini bana uzattı. Bacaklarım tüm bu heyecana, tüm bu duygu seline dayanamayacak vaziyete geldiğihalde hayatımda kız eli tutmamışken, bana bu tarifsiz hisleri yaşatan birinin o pamuk gibi güzellikteki ellerini tutma heyecanına nasıl dayanabilirdi.
    Bilmiyorum nasıl dayanabilirdi ama Dayanacaktı.
    Bende elimi uzatıp elini tuttum. O an tanrıdan en büyük dileğim onun ellerimin titremesini hissetmemesiydi.
    O masalsı ses tonuyla "My name is Chlara" dedi.
    Devamı geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 2 Mart 2018; 1:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eve Kız Atmak: Bilmeniz Gerekenler

Eve kız atmak, yani yabancı bir kadını evine götürme eylemi, bazı kişiler tarafından tehlikeli ve yasa dışı olarak kabul edilmektedir. Bu eylemle ilgili en önemli noktalar şunlardır:

• Yasal Sorumluluk: Bazı durumlarda, eve kız atmak rızasız cinsel ilişki suçlamasıyla sonuçlanabilir. Kadının rızası olmadan onunla cinsel ilişkiye girmek yasa dışıdır ve ciddi cezalara yol açabilir.
    • Kişisel Güvenlik: Eve kız atmak, hem sizin hem de kadının kişisel güvenliğini tehlikeye atabilir. Kadının size yalan söylemesi, hırsızlık yapması ya da size zarar vermesi mümkündür.
    • İtibar Hasarı: Eve kız atmak, itibarınıza zarar verebilir. Bu eylem, profesyonel veya kişisel hayatınızda olumsuz sonuçlara yol açabilir.

Eve kız atmayı düşünüyorsanız, riskin farkında olmanız ve aşağıdaki önlemleri almanız önemlidir:

• Her zaman rıza alın: Kadının eylemlerinizle ilgili olarak açık ve bilgili bir şekilde rıza verdiğinden emin olun.
    • Alkol ve uyuşturucudan uzak durun: Alkol veya uyuşturucu kullanımı, rıza verme yeteneğinizi bozabilir ve ciddi sonuçlara yol açabilir.
    • Kendinizi koruyun: Kadının size zarar vermeye çalışması durumunda kendinizi koruyabilecek önlemleri alın.
    • Yasal sonuçların farkında olun: Eve kız atmanın potansiyel yasal sonuçlarının farkında olun ve bilinçli kararlar verin.

Eve kız atmak ciddi sonuçlar doğurabilecek bir eylemdir. Bu eylemi gerçekleştirirken tüm riskleri dikkatlice değerlendirmeniz ve yasalara ve kişisel güvenliğinize uygun hareket etmeniz çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba güzel kardeşim, gecenin bu saatinde clickbait başlıkla içerikle alakasız konu açmaya utanmıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSaber -- 2 Mart 2018; 1:28:16 >
  • Kitap yaz.... çok tutar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSaber

Merhaba güzel kardeşim, gecenin bu saatinde clickbait başlıkla içerikle alakasız konu açmaya utanmıyor musun?

Hocam alakasız değil devamı gelecek hepsi gerçek

Edit: arkadaşlar şuan gerçekten kendimi çok güçlü hissetmiyorum baya bi olay geçti; yarına her şeyi anlatacağım az bi toparlanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 2 Mart 2018; 1:44:40 >
  • kitap yaz da okumayalım
  • zıplarım

• Hiçbir dh li bunu okumaz. Özet geç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tl;dr yabanci bi kiza asik oldum sonra tanisip eve goturdum. beni yataga kelepceleyince icim gidiklandi ama daha sonra zebani olup zindana atti. burada wi-fi cok az cekiyor

• eve kızı attın napıcan..

küvette vapurlar yapın kağıttan sonra küvette bas. birbirinize basın. o sana bassın akbili sende ona bas.ikinizde geçin turnikelerden flamingoların yumuşak pembe kanatlarının altındaki narin incecik ayaklar gibi narince süzülerek, tek ayak üstünde durup bulutlar üstünde derya-yı cedid gibi bir mahumarı keyhüsrevin madebine nakşeden buhuri meryem zatı şerifin ruhuna müşerref ederek.

hacı senin romanından etkilendim sanırım.beraber yazalım romanı.gelirleri paylaşalım fifty fifty

• Durumum sadece sonunu okumaya yetti. Onda da zebani göremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondaki uc noktayi okudum sadece sonunu gormus olduk

• okumayin CHLARA

• Güzel yazmışsın ama Clara'dır o hocam Chlara olacağını sanmıyorum
  • Sen anlattın ama görmeden aşık oldum

• söyle lan bozdun mu kızı

• Csb and gay

• rez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.