Şimdi Ara

JELİBONUN YARARLARI #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
69.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün çerez alıyordum kuruyemişçiden jelibon gördüm aldım az önce yemek için açtım paketin arkasında

- vücudumuz için gerekli 20 amino asitten 18'ini içerir.

- Düzenli kullanıldığında saçları güçlendirir

- Kolestrol içermez

- Güçlü tırnaklar sağlar

- Cildin genç kalmasını sağlar

- yüksek konsantrasyon sağlar

- zengin lif içeriğinie sahiptir.

- Vücut tarafından kolayca sindirilir

- içerdiği protein nedeniyle eklemlerdeki kıkırdak dokunun gelişiminde, kemiklerin ve bağ dokunun güçlenmesinde önemli rol oynar.

Yazıyor. Şaşırdım valla ben zararlı sanıyordum. İnternetten araştırdım bazıları zararlı bazıları yararlı demiş hatta vucut gelistirenler antrenmandan sonra 1 paket yiyormuş.

Bilsem daha önceden yerdim ben zararlıdır diye yemiyordum artık düzenli olarak tüketiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 24 Şubat 2015; 0:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jelibonun Faydaları

Jelibon, şeker, jelatin ve mısır şurubu gibi bileşenlerden yapılan popüler bir şekerlemedir. Genellikle parlak renklere ve çeşitli şekillere sahiptir. Çoğu zaman bir atıştırmalık veya tatlı olarak tüketilir.

Jelibonun sağlığa herhangi bir faydası olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Ancak bazı kişiler, aşağıdakiler gibi bazı potansiyel faydalarına inanırlar:

• Jelibonun dizlere faydası: Bazıları, jelatinin eklemlerdeki iltihabı azaltabileceğine ve diz ağrısını hafifletebileceğine inanır. Bununla birlikte, bu iddiayı destekleyecek bilimsel bir kanıt yoktur.
    • Jelibon kırığa iyi gelir mi: Jelibonun kemik sağlığına herhangi bir faydası olduğuna dair bir kanıt yoktur. Kırıklar için doktor tavsiyelerine uymak ve gerekli tedaviyi almak önemlidir.
    • Jelibon neye iyi gelir: Jelibonun herhangi bir belirli sağlık durumuna iyi geldiğine dair bilimsel bir kanıt yoktur. Genellikle bir atıştırmalık veya tatlı olarak tüketilir.
    • Jelibon yararları: Jelibonun sağlığa bilinen bir faydası yoktur. Yüksek şeker içeriği nedeniyle aşırı tüketilmemesi önerilir.

Jelibon sınırlı besin değeri içeren şekerli bir atıştırmalıktır. Aşırı tüketimi kilo alımı ve diş çürümesi gibi sağlık sorunlarına yol açabilir. Jelibonu ölçülü olarak tüketmek ve sağlıklı bir beslenme düzeninin parçası olarak görmemek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BIM'den ara sira jelly belly alirim demek ki yararliymis

• Bunlar hep amerikanın oyunları
  • Oha der bakkala almaya giderim...

• kıkırdak dokunun gelişimi doğru

bir yakınıma doktor her gün jelibon yemesini önermişti

• Birazdan konuyu kansorejenciler basar
    Sorsan yiyip ictikleri tum gidayi kendileri imal ediyolar sanar

• quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

BIM'den ara sira jelly belly alirim demek ki yararliymis

hocam o diş cürümesi yapıyor bende. kesin yani. o yuvarlak olanların hastasıydım fakat artık almıyorum. Ucuzluğundan mıdır nedir anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sığır jelatini kullanildigi icindir....
     JELİBONUN YARARLARI #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 23 Şubat 2015; 20:52:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoaydaaaa haftada 1 paket yemek lazım gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

hocam o diş cürümesi yapıyor bende. kesin yani. o yuvarlak olanların hastasıydım fakat artık almıyorum. Ucuzluğundan mıdır nedir anlamadım

Hocam bebeto haribo gibi markaları tercih edin

• ısrail mali beyler jelibon yimeyin yidirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

quote:

quote:

Hocam bebeto haribo gibi markaları tercih edin

Alıntıları Göster
    Adı da güzel kendi de güzel yaaa
    Yerim

• jelibon pazarlayıcısının konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-127142DBC

jelibon pazarlayıcısının konusu
    Genelde bunların içinde sığır jelatini dense de domuz jelatini bulunuyor. Türkiye'deki kurumların çoğu el altından domuz jelatini alıp kullanıyor. Benim bildiğim Türkiye'de 5 tane domuz çiftliği var fakat ihracatları yok insanın aklına o güzel soru geliyor "E peki nereye gidiyor bu domuzlar?". Bir ara haber yapmışlardı "Türkiye'de domuz eti yemeyen kalmış mıdır?" diye.

edit : Diz ve eklem ağrılarına iyi geliyor. Yarıştan sonra dizimde lif zedelenmesi olmuştu spor doktoruna gittim ilaç tedavisi gördüm sonrasında da bana bunlara ek olarak jelibon ye dedi. İlk başta şaka sandım fakat ciddiydi. İçindeki jelatin ve hayvansal proteinden sebep diz bölgesindeki bağları ve kıkırdakımsı dokuyu tazeliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 23 Şubat 2015; 21:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

sığır jelatini kullanildigi icindir....
     JELİBONUN YARARLARI #

yavrum onu ilk haşlıyorlar sonra üstündeki tabakayı alıyorlar. tamamen doğal bir şey sonuçta o eti yiyoruz da
  • Eğer o eklem olayları dışındakiler doğru ise ben koşar koli koli altın ayıcık alırım

• quote:

quote:

JELİBONUN YARARLARI #

yavrum onu ilk haşlıyorlar sonra üstündeki tabakayı alıyorlar. tamamen doğal bir şey sonuçta o eti yiyoruz da

Alıntıları Göster
    Tamamiyle yalandır,jelibon üretilirken tamamen yapay üretilir,tam tersi doktorlar jelibon asla yemeyin diyorlar
    Canınıza mu susadınız anlamıyorum,ha bende severim jelibon,ara sıra yer insan,ama öyle yorumlar varki adamlar her gün yiyecek,kansere mi davetiye çıkaracaksınız
    Faydalı olsun diye jelibon yemek yerine,1 parça et yeseniz daha fazla fayda alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 23 Şubat 2015; 21:16:24 >

• quote:

quote:

JELİBONUN YARARLARI #

Alıntıları Göster
    Kenan abi, var mı öyle bir şey?

• quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

Eğer o eklem olayları dışındakiler doğru ise ben koşar koli koli altın ayıcık alırım

Hocam valla pakedin üstünde yazıyor kuruyemişcide tanıdık baya faydalı dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchezDirty

ısrail mali beyler jelibon yimeyin yidirmeyin

Haribo alman malı kardeş ondan yeriz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.