Laptopta Klavyede bazı sıra tuş takımının basmaması
Merhaba, K541UJ model laptopa sahibim.
Bir süre önce klavyemde M ve N harfi kısmen basmamaya başladı, yani biraz daha sert basınca algılıyordu. Sonrasında farkettim ki o sütundaki harfleri basmada da sıkıntı var yani M nin bulunduğu sütun M,J,U,7 ve N nin bulunduğu sutün N,H,Y,6 tuşları algılamıyor bazen. Harici USB'den klavyede bir sıkıntı yok, hatta bazen bu harflere fazla bastırıp algılattıktan sonra tuşların çalışmasında problem yokmuş gibi çalışmaya başlıyor. Ben problemin ne olduğunu pek çözemedim. Acaba anakarttan mı, bağlantı pinlerinden mi klavyenin film kablosundan mı yoksa klavyenin kendisinden mi olduğunu bilmediğim kafam karışmış durumda. Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.
Böyle bir problemi yaşamış ya da neden kaynaklandığı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
Konuyu uzatmayacağım, dedeme 1-2 ay önce kanser teşhisi konuldu ve direkt kemoterapi başlandı, 29 Ocakta yüksek doz kemoterapi uygulanmak üzere hastaneye yattı. Bugün annemin telefonuyla acil trombosit kan ihtiyacı olduğunu, kan değerlerinin çok düştüğünü öğrendim. Elimden tek gelen şey bu haberi yaymak çünkü biz kan veremiyoruz, bizim kanımızı kabul etmiyorlar.
BRH(+) ve diğer RH(+) kan grupları trombosit kan bağışında bulunabilirler.
ANKARA- HACETTEPE ONKOLOJİ HASTANESİ
BAKİ ELVAN İÇİN 08.00-15.30 saatleri arasında trombosit kan bağışında bulunulabilir.
Tekrar belirteyim özellikle BRH(+) ama diğer RH(+) kan grupları da trombosit bağışında bulunabiliyor.
Resimdeki telefon numarasına ulaşabilirsiniz, bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Elinizden hiçbir şey gelmiyorsa öne çıkartıp destek olabilirsiniz. Konu sağlık olunca ve insanın elinden hiçbir şey gelmeyince çok çaresiz hissediyorsunuz arkadaşlar lütfen yardım edin.
https://www.hizliresim.com/TUzb8c
https://www.hizliresim.com/IzkZcK
Ekleme: Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar eş dost 5 kişi vermeye uygun bulundu, pazartesi günü gelecek 3 donör daha var yine test için kan vericekler. Sanırsam covid dolayısıyla insanlar çok sıcak bakmıyor hatta çevremizin çoğunluğu yardım isteklerimizi geri çevirdi, durum böyle olunca büyük karamsarlığa kapıldık. Şuan en azından trombosit kan bağışlayabilecek 5 kişi var.
Tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Konuyu uzatmayacağım, dedeme 1-2 ay önce kanser teşhisi konuldu ve direkt kemoterapi başlandı, 29 Ocakta yüksek doz kemoterapi uygulanmak üzere hastaneye yattı. Bugün annemin telefonuyla acil trombosit kan ihtiyacı olduğunu, kan değerlerinin çok düştüğünü öğrendim. Elimden tek gelen şey bu haberi yaymak çünkü biz kan veremiyoruz, bizim kanımızı kabul etmiyorlar.
BAKİ ELVAN İÇİN 08.00-15.30 saatleri arasında trombosit kan bağışında bulunulabilir.
Tekrar belirteyim özellikle BRH(+) ama diğer RH(+) kan grupları da trombosit bağışında bulunabiliyor.
Resimdeki telefon numarasına ulaşabilirsiniz, bana özel mesajla ulaşabilirsiniz. Elinizden hiçbir şey gelmiyorsa öne çıkartıp destek olabilirsiniz. Konu sağlık olunca ve insanın elinden hiçbir şey gelmeyince çok çaresiz hissediyorsunuz arkadaşlar lütfen yardım edin.
https://www.hizliresim.com/TUzb8c
https://www.hizliresim.com/IzkZcK
Dikey bisiklet tavsiyesi/çıkmazı?
Merhaba, yakın zamanda almak üzere hem kendim kullanmak hem de ailem kullansın diye dikey bisiklet araştırıyorum. Ne zaman bir modeli almayı düşünsem altında olumsuz yorumlar okuyorum. Çoğu modeli google amcadan arattığımda gerçekçi yorumlara ulaşamıyorum. Satılan sitenin altındaki yorumlar çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor.
Aradığım özellikleri sıralamak gerekirse:
-Apartmanda kullanılmaya uygun yani sessiz manyetik mekanizmalı
-Dönme hareketinin sorunsuz akış sergilemesi(Yorumlarda gördüm dönme hareketinde boşa çıkma oluyormuş)
-Koltuk yüksekliğinin bisiklet sürüşüne uygun ayarlanabilmesi(Çoğu modelde görüyorum koltuk fazla yükseltilemiyor sanki bmx bisiklet kullanırmış gibi bir antreman yapıyorsun)
Birde parça ve işçilik kalitesi leş olmayan bir ürün arıyorum. Yine yorumlardan okuduğum üzere belli bir süre düzenli kullanımdan sonra ses çıkartma, pedallardan tak tak gelen sesler oluyormuş, ne kadarı kurulum hatası bilemiyorum.
Sizden ricam bizzat deneyimlediğiniz, kalitesinden emin olduğunuz bahsettiğim özelliklere uygun dikey bisiklet önermeniz. Bütçem maksimum 1500TL daha üstüne çıkamıyorum ne yazık ki. Önereceğiniz ürün pahalıysa da önerin lütfen, 2.el bakabilirim.
Benim aklımdaki ürünler:
Domyos 03 Essential(Şaibeli yorumlar var fiyatı cezbetti şans vermek istedim.)
Dynamic 380(Yorumlara baktım ve bütçeme uygundu yine de aklımı karıştıran yorumlar mevcut)
Hattrick Ozone(Kaliteli görüntüsü var ancak hiç kullanıcı yorumuna rastlayamadım)
2.el Domyos 06 Comfort peşine düştüm ancak bulunduğum konumda yok.
Laptop'un ekranının köşesinde parlama
Covid-19 ve mahalle düğünleri
|
HEPSİBURADA İADE ALMIYOR- SERVİS BENİ HAKSIZ BULDU
Koşu bandının üzerine çıkınca yavaşlıyor, zorlanıyor
|
Kirada oturduğum ev satıldığında kira sözleşmem fesh mi olur?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 780
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 23.406 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 628 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic