O davula vurulana kadar farketmemiştim, var mı böyle bir şey? İzin veriliyor mu buna? Balkondan izliyorum bir kişi dahi maske takmamış, hani önceden çenesine takıyorlardı laf ediyorduk, o da yok. Yaptıkları gürültüyü saymıyorum bile, en az 2 kalabalık konvoy geldi kornaya basa basa.
155'i arayıp durumu izah ettim, şikayetçi oldum ancak yarım saat oldu gelip uyardılarsa dahi bir çözüme ulaşmadı. Ceza yemeden akılları başlarına gelmez bu tiplerin, zaten düşünebilseler en azından önlem alırlardı.
Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? Geldiyse nasıl bir yol izlediniz?
Orduluyum, burada hergün oluyor :D
ben de allahın belası ilçedeyim. burası gitgide iğrenç bir yer oldu. seneye taşınacağım. ankaranın en keko dolu yeri oldu keçiören. ne insanı kural tanır, ne saygılıdır, ne de terbiyeli. hangi semt?@qlkn
Sokak düğünlerinden nefret ederim. Ama kapalı alanda düğün serbestken açık alanda ne deyip yasak olacak o da mantıksız.
Halinizden memnun musunuz bilmiyorum ama geçmiş olsun, benim kafam hiç kaldırmıyor ayrıca şu dönemde önlem almadan bu işe girişmek ayrı bir kafa. @Schrödinger Kedisi
Semt esertepe, kafayı yemek üzereyim, bütün çocuklar sokakta bağıra bağıra sözde oyun oynuyorlar. Çocuklarda maske yok.@mehmetfo
Sokakta düğün zaten olmaması gereken bir şey bana sorarsanız, bütün mahalle iki kişi sevişecek diye bütün gün oyun havası dinlemek zorunda kalıyoruz.@Adolf_Hitler
Şu an buradada oluyor yer Antalya.Tabii ki maske sosyal mesafeye dair bir şey yok.Polisi arasam da hiçbir şey olmayacak gibi.Düğün saçmalığının tümden kalkması lazım
Türkiye cumhuriyeti anayasasına göre kanunen yasak konulmayan uygulamalarda yaptırım yapamazsınız en fazla ceza keserler onuda iptal eder mahkeme
düzenleme şart
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme