Merhabalar Öncelikle Rabbim herkeze acil şifalar versin bu illeti biran önce def etsin gerçekten yaşayan biliyor. Cumartesi günü pozitif olarak sonuç geldi ondan önce çarşamba sabahı hastanede test yapıldı ciğer filmdi çekildi. Çekilen ciğer filmi temiz çarşambadan itibaren evde yatıyor ve cuma cumartesi pazar pazartesi günleri halsizlik biraz ateş o şekilde yatakta atlattık ve cumartesi günü sonuç akabinde gelen ilacı kullanmaya başladık. Babam maalesef çok iştahsız ve yemek yemiyor zorla birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Salı ve Çarşamba günlerinden itibaren balgamlı öksürük başladı ve bu öksürükler genelde ayakta iken oluyor yatarken çok yaşanmıyor bu problem alo 184 ü aradık durumun tabiri caizse normal oldugunu babanızın dirayetli davranması gerektiğinden bahsettiler ki verilen cevap ister istemez beni üzdü. Hastalığın 1. haftasında balgam ve öksürük normal midir ayrıca bağışıklık için tüm vitaminleri içeren takviye aldım onuda günde 1 adet olmak kaydıyla vermeyi planlıyorum. Yazdıklarımdan hariç ağır geçiren sonradan düzelen ve düzeldi ise kaçıncı günden itibaren düzeldi. Gerçekten endişe duyuyorum. Bu arada babam 50 yaşında yaklaşık 10 yıl önce sıgarayı bıraktı alkol kullanmıyor günlük işe gelip giderken 30 40 dakka sabit yol yürüyen insan kilosu normal Edit: Babam 4 Gün önce tamamen iyileşti negatif çıktı sonuç bizde test yaptırdık negatif çıktık ailecek gerçekten zor bir durum Allah'tan babamın kronik hastalığı yoktu. Gerçekten Rabbim herkeze yardımcı olsun hepimizin anne babasına bizde yardımcı olsun süreç boyunca mesajlarıyla destek veren herkeze teşekkürü borç bilirim. Çok teşekkür ederim herkeze. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan1496 -- 6 Kasım 2020; 19:46:0 > |
Babam İçin Endişeliyim: Yardım Konusunda Bilgiler
Babalarınıza endişeleriniz varsa, doğru yardımı bulmanıza yardımcı olabilecek birçok kaynak mevcuttur. İşte göz önünde bulundurmanız gereken bazı adımlar:
- İnternette "mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları" veya "nac-c 1200 kullanıcı yorumları" gibi aramalar yaparak babanızın kullandığı ilaçlar hakkında bilgi edinin.
- "mucovit c yorumlar" veya "asist kullanıcı yorumları" gibi aramalarla diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenin.
- Babalarınızın kullandığı "mucovit c" veya "asist balgam sökücü" gibi ürünlerin potansiyel yan etkilerini araştırın.
- Babalarınıza bu endişeler hakkında konuşun ve gerekirse tıbbi yardım almayı düşünün.
Çevrimiçi destek grupları, babanızın durumu hakkında bilgi ve destek sağlayabilir. "mucovit c kullananlar" veya "asist kullananlar" gibi aramalar yaparak gruplara katılabilirsiniz.
Unutmayın ki her zaman yalnız değilsiniz. Babalarınıza yardımcı olmak için kaynaklar ve destek mevcuttur. Yardım istemekten çekinmeyin ve güvendiğiniz bir profesyonelle iletişime geçin.