Aile Evi sorunu ( bi bakın )
Yaş 29 Aile evinde Kalıyorum Maalesef ama maalesef ev kendi evimizin kira gelirlerimiz var araba var benim değil peder almaz zaten babam çok asabi birisi Sinirli çok maalesef annem söz geçiremiyor maalesef babam ne derse o o değil babamla aynı iş yerinde çalışıyorum masa başı işi rahat güzel önceki işim resmen işciydim ameleydim yüksekokul mezunuyum Okulu yakın biyerde okudum keşke şehir dışında okusaydım bu arada Şu pandemiden dolayı birlikte gelip birlikte gidiyoruz bazen az kavga ediyoruz ayriyetten babayla çalışılmaz kesinlikle ama yapcak bişey yok mevkim yüksek eski işime göre maaşı iyi eve kira vermiyorum ne su ne elektrik ne bişey alışveriş yapıyorum eve o kadar Bu arada 1 tane ablam var evlendi yurd dışında yaşıyor kurtuldu o şanslı niye bilmiyorum ben daha elde var sıfır ne kız var ne bişey hiç bişey yok babamla kavga ediyoruz ara sıra evde söz dalaşı bi bok yaptığın yok bahceye hiç bakmıyorsun sulamıyorsun dedim ben sulamak zorunda değilim Dedim ama gerçekten çok sinirli birisi öyle böle değil Bazen ölse kurtulsam diyorum küfür ediyorum ona şimdi bana demeyin pişman olursunuz olmam asla Yani 35 40 kadar gidecek kadar çok korkuyorum ya evlenemesem evde babam işte babam napcamı bilmiyorum para biriktiriyorum anneme sölemiş sözde bana araba alcakmış öle sölemiş bu hayat nasıl gececek böle babayla oğul kesinlikle anlaşamaz abi net kavga gürültü biyere göndermeler emirler şunu yapacan edecen offff
açıköğretim??????????
|
|
|
|
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.006 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar