Şimdi Ara

Aile Evi sorunu ( bi bakın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 29 Aile evinde Kalıyorum Maalesef ama maalesef ev kendi evimizin kira gelirlerimiz var araba var benim değil peder almaz zaten babam çok asabi birisi Sinirli çok maalesef annem söz geçiremiyor maalesef babam ne derse o o değil babamla aynı iş yerinde çalışıyorum masa başı işi rahat güzel önceki işim resmen işciydim ameleydim yüksekokul mezunuyum Okulu yakın biyerde okudum keşke şehir dışında okusaydım bu arada Şu pandemiden dolayı birlikte gelip birlikte gidiyoruz bazen az kavga ediyoruz ayriyetten babayla çalışılmaz kesinlikle ama yapcak bişey yok mevkim yüksek eski işime göre maaşı iyi eve kira vermiyorum ne su ne elektrik ne bişey alışveriş yapıyorum eve o kadar Bu arada 1 tane ablam var evlendi yurd dışında yaşıyor kurtuldu o şanslı niye bilmiyorum ben daha elde var sıfır ne kız var ne bişey hiç bişey yok babamla kavga ediyoruz ara sıra evde söz dalaşı bi bok yaptığın yok bahceye hiç bakmıyorsun sulamıyorsun dedim ben sulamak zorunda değilim Dedim ama gerçekten çok sinirli birisi öyle böle değil Bazen ölse kurtulsam diyorum küfür ediyorum ona şimdi bana demeyin pişman olursunuz olmam asla Yani 35 40 kadar gidecek kadar çok korkuyorum ya evlenemesem evde babam işte babam napcamı bilmiyorum para biriktiriyorum anneme sölemiş sözde bana araba alcakmış öle sölemiş bu hayat nasıl gececek böle babayla oğul kesinlikle anlaşamaz abi net kavga gürültü biyere göndermeler emirler şunu yapacan edecen offff

• Hele babamın memleketini hiç sevmiyorum hemde mezarını memleketine aldırırsa gelmeyi düşünmüyorum
  • Herhalde şimdilik böle devam et diyorsunuz aynı şehirden ev tutmak mantıksızmı
  • Nedense aile evlerindeki çocuklar hep birbirine benzer...sakıncalıdır.
  • Kamyon Şöförü kullanıcısına yanıt

Asgari ücretten fazla alıyorum

• Avantajları kira derdin yok ama pederden azar işitmeler var bazen işten eve geldiğimde hemen odaya çekiliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.