Evet var mı taktik? |
Bilgi Yok
Bu konuyla ilgili bilgiye sahip değilim. Bu nedenle, aşıyı vücuttan nasıl atacağına dair bilgilendirici bir metin yazamıyorum.
Evet var mı taktik? |
Elbette var ancak grafen oksit maddesinin tamamını vücuttan atmak zor ve zaman alacaktır bunun için en etkili antioksidan GLUTATION denen ve nomalde karaciğerlerimizde de sentezlenen bir antioksidan(antioksidanların anası)dır. Ne hikmetse bu grafen oksit maddesi glutation sentezlenmesinide azaltmaktadır. Glutation kanımızda olmaması gereken tüm serbest radikalleri temizler. Hücre sağlığını korur. En çok tahinde, peyniraltı suyunda, lahanada, kırmızı biberde mevcuttur. Tahini özellikle vurguluyorum çünkü balık ve midye gibi canlıların içersinde bulunan ağır metalleri temizlemek için bunları tükettikten sonra tahin helvası yenir bunu duymuşsunuzdur. Gıda takviyesi olarak temin etmekte mümkündür. |
Bilgi Yok
Bu konuyla ilgili bilgiye sahip değilim. Bu nedenle, aşıyı vücuttan nasıl atacağına dair bilgilendirici bir metin yazamıyorum.
mRNA dışarı atılabileceğini sanmıyorum. Bazı bilimcilerin vücuda zehirli etki yaratacağını söylediği Spike proteini üretmeye devam edecek ve ne zaman duracağı kesin değil. Ama tek tehlike bu da değil. Japonya'dan bu konuda ne açıklama gelecek çok merak ediyorum : https://www.japantimes.co.jp/news/2021/08/29/national/science-health/japan-moderna-vaccine-contamination/ |
Elbette var ancak grafen oksit maddesinin tamamını vücuttan atmak zor ve zaman alacaktır bunun için en etkili antioksidan GLUTATION denen ve nomalde karaciğerlerimizde de sentezlenen bir antioksidan(antioksidanların anası)dır. Ne hikmetse bu grafen oksit maddesi glutation sentezlenmesinide azaltmaktadır. Glutation kanımızda olmaması gereken tüm serbest radikalleri temizler. Hücre sağlığını korur. En çok tahinde, peyniraltı suyunda, lahanada, kırmızı biberde mevcuttur. Tahini özellikle vurguluyorum çünkü balık ve midye gibi canlıların içersinde bulunan ağır metalleri temizlemek için bunları tükettikten sonra tahin helvası yenir bunu duymuşsunuzdur. Gıda takviyesi olarak temin etmekte mümkündür. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 1 Eylül 2021; 21:23:41 > |
Abi sen yetkili birine benziyon |
İMKANSIZ, olan oldu artık böyle yaşayacaksın. işte bu yüzden aşı olmuyoruz. |
Yoğurt yiyerek |
|
Dua et aşı seni vücuttan atmasın |
yarin asi olucam ve gidip glutatyon takviye gidasi alicam ins ise yarar 👍 |
|
randevu almıştım ama olmadım |
tebrik ediyorum, böyle yaptığın için o leş aşılar çöpe gitti. win-win |
ne alaka? randevu alsan da almasan da hastanede 6 kişi tamamlamadan zaten paketi açmıyorlar. |
|
aşıtaparlar kendileri paket oldu zaten,diğer tarafa tek yön hızlı paket... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 29 Eylül 2021; 19:27:43 > |