|
Bildirim
|
bende kullandım hatta yanında favimol denen cınden getırılen ılacı da kullandım 5 gun boyunca 25 yasındayım herhangı bır kronık rahatsızlıgım yok ve bende de herhangı bır yan etkısı gorulmedı ve kendımı de su anda gayet ıyı hıssedıyorum bence bıraz doktorlarımıza guvenelım ve sehır efsanelerıne ınanmayalım :)
|
https://www.fda.gov/drugs/drug-safety-and-availability/fda-cautions-against-use-hydroxychloroquine-or-chloroquine-covid-19-outside-hospital-setting-or
Yukarida biri cimer'e ihbar etmekle tehdit etmis. Turkiye'de uzun suredir yasamadigim icin ozgur dusunce konusundaki endiseleri unutmusum. Bu yuzden size yukaridaki FDA linkini birakiyorum. Ozet gecmek gerekirse, FDA, covid-19 icin hydroxychloroquine (plaquenil etken maddesi) ve chloroquine kullanim iznini 15 Haziran'daki guncelleme ile geri cekti. FDA'nin sundugu gerekceler, hydroxychloroquine ve chloroquine kullaniminin covid-19 icin ise yaramamasi ve basta kalp ritmi bozukluklari olmak uzere ciddi yan etkilerinin olmasi. Asagidaki link araciligiyla da gerekceli soru cevap dokumantasyonunu ekliyorum. Verdigim bilgilerin hepsi resmi FDA aciklamalaridir. https://www.fda.gov/media/138946/download Bir de ulkemizdeki hekimlerin literatur okuma ve bilim yapma konusundaki vaziyetlerinden oturu, hydroxychloroquine ve covid-19 hakkinda son cikan makaleleri pubmed'den bizzat okumanizi oneriyorum. Yukarida insanlari tehdit eden ve cahil diyerek onlara hakaret eden kisinin tavsiyesinden vermek istiyorum. Caninizi cahillere emanet etmeyiniz. Diyeceklerim bu kadardir :) |
detaylı bi arastırma yapmanızı öneriyorum.İlacı avrupa ülkeri kullanmıyor diye biliyorum.Covid tanısı konduysa mutlaka taze zencefil ve limon tüketilmeli çay olarak.Emin olun büyük faydası olacaktır.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durante -- 16 Ağustos 2020; 3:25:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 16 Ağustos 2020; 6:33:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|