Şimdi Ara

Şarabın mantarı içine kaçarsa ne olur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
21.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarap aldım içine kaçtı mantar tirbuşon yoktu bıçakla açayım dedim parçalandı içine kaçtı içsem ne olur ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şarabın Mantarı İçine Kaçarsa Ne Olur?

Şarabın mantarı içine düşerse, bu durum şarabın tadını ve kalitesini etkileyebilir. Mantar, şarapta istenmeyen kokulara ve tatlara neden olabilecek mikroorganizmaları barındırabilir. Ayrıca, mantar parçalanırsa şarapta istenmeyen yabancı maddeler oluşabilir.

Mantarın şarabın içine düşmesi durumunda yapılması gerekenler şunlardır:

• Mantarın şaraptan çıkarılması gerekir. Bunun için bir kaşık veya çatal kullanılabilir.
    • Şarabın mantar parçaları açısından incelenmesi gerekir. Herhangi bir parça bulunursa, bunlar da şaraptan çıkarılmalıdır.
    • Şarabın tadına bakılmalıdır. Mantarın şaraba herhangi bir istenmeyen tat veya koku verip vermediği kontrol edilmelidir.

Mantar şarabın içine düştüğünde, şarabın kalitesinin bozulmaması için hızlı davranmak önemlidir. Mantarın şarapta uzun süre kalmasına izin verilirse, şarabın tadı ve kalitesi önemli ölçüde bozulabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiçbirşey olmaz kolaya temiz çatal düştü içeyimmi der gibi birşey oldu
  • Yarasın birader problem yok.
  • bardağı doldururken -eğer var ise- bir çay kaşığı şişenin ağzına sokularak,bardağı doldururken mantarın şişenin ağzını kapatmamasına engel olunur..zaten 1-2 bardaktan sonra mantarın zararı olmaz.afiyet olsun
  • Süzgeç ile süzersin. Şarap akar, tıpası kalır.
  • içilir bişi olmaz merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Şarap aldım içine kaçtı mantar tirbuşon yoktu bıçakla açayım dedim parçalandı içine kaçtı içsem ne olur ?

Sinir bozucu durumdur.Bazı parçaları ufalanmıştır.Ve şaraba büsküvüt düşmüş havası verir.ŞArabı dökerken süzmek gerekir.İçilse birşey olmaz ama rahatsız eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Şarap aldım içine kaçtı mantar tirbuşon yoktu bıçakla açayım dedim parçalandı içine kaçtı içsem ne olur ?

Sinir bozucu durumdur.Bazı parçaları ufalanmıştır.Ve şaraba büsküvüt düşmüş havası verir.ŞArabı dökerken süzmek gerekir.İçilse birşey olmaz ama rahatsız eder.

Hocam bir insanin kullanici adina yazdigi mesaj bu kadar mi uymaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.