Şimdi Ara

20 Yaşındayım Sakallarım Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
30.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ''nabacan la sakalı biz de varda noluyor , askerde rahatsın'' tarzında mesaj atacaklar konudan çıksınlar.

20 yaşındayım bıyıklarım var sadece o da ergen bıyığı gibi eğer birazcık uzadıgında kesmezsem 15 yaşındaki ergen veletlerin hani ilk defa çıkar da kesmezler böyle görünür öyle oluyorum.Artık napacaksam bilmiyorum arkadaşlar ciddi sorun haline getirdim.Arkadaşlarımın hepsi sakallı yani yaşıtlarımda da olmayan yok.Ben geçen sene ellerim çok üşüdüğü için doktora gittiğimde kansızlık hapı vermişti 1 sene onu kullanmıştım acaba kansızlıktan çıkmıyor olabilir mi? Hormonal bir problemim yok.Sizce napmalıyım bir yiyecek vs tavsiye edebilir misiniz? İlaç istemiyorum çünkü yok sakal çıkaran vs bunlar kimyasal.Bir yere gidiyoruz insanlar 16-17 yaşındaymış gibi muamele ediyor artık tak eti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldoetealp -- 25 Ekim 2012; 16:31:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

20 Yaşında Sakal Çıkmaması: Nedenleri ve Çözümleri

20 yaşında olmanıza rağmen sakalınızın çıkmaması, yaygın bir endişe kaynağıdır. Bu durumun nedenlerine ve olası çözümlerine bir göz atalım.

20 Yaşında Sakal Çıkmamasının Nedenleri:

• Genetik: Sakal büyümesi büyük ölçüde genetiğe bağlıdır. Ailenizde seyrek veya geç sakal çıkması öykünüz varsa, sizde de benzer bir durum söz konusu olabilir.
    • Hormon Dengesizlikleri: Testosteron hormonu sakal büyümesi için gereklidir. Düşük testosteron seviyeleri, sakalların çıkmasını geciktirebilir veya tamamen engelleyebilir.
    • Yaşam Tarzı Faktörleri: Stres, sağlıksız beslenme ve sigara içimi gibi yaşam tarzı faktörleri de sakal büyümesini olumsuz etkileyebilir.
    • Tıbbi Durumlar: Tiroid hastalığı, anemi ve hormonal bozukluklar gibi bazı tıbbi durumlar da sakal büyümesine engel olabilir.

• Genetik Değiştirilemez: Genetik faktörler sakal büyümesini belirleyen birincil etkendir ve değiştirilemez. Ancak diğer faktörleri optimize ederek sakal büyümesini teşvik edebilirsiniz.
    • Testosteron Seviyelerini Arttırın: Sağlıklı bir diyet, düzenli egzersiz ve yeterli uyku, testosteron seviyelerini doğal olarak artırabilir.
    • Yaşam Tarzı Değişiklikleri: Stresi azaltmak, sağlıklı beslenmek ve sigara içmekten kaçınmak, genel sağlığınıza ve dolayısıyla sakal büyümenize fayda sağlayabilir.
    • Tıbbi Tedavi: Altta yatan bir tıbbi durum sakal büyümenizi engelliyorsa, doktorunuz uygun tedaviyi önerebilir.
    • Sabırlı Olun: Sakal büyümesi zaman alır. 20 yaşında sakallarınızın çıkmaması, mutlaka bir sorun olduğu anlamına gelmez. Sabırlı olun ve sakallarınızın doğal olarak çıkmasını bekleyin.

Unutmayın, herkesin sakal büyüme hızı ve düzeni farklıdır. 20 yaşında sakallarınızın çıkmaması, anormal bir durum değildir. Ancak endişeleriniz varsa, tıbbi tavsiye almak için bir doktora başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Babanda falanda böyle mi olmuş sor istersen. Genetik olabiliyor çoğu zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Babanda falanda böyle mi olmuş sor istersen. Genetik olabiliyor çoğu zaman
    Testesteron ve androjen hormonlarınıza baktırabilirsiniz..

Erkeklerde androjen bayanlarda da östrojen hormonları yüksektir.

bu arada makineli tüfek nasıl ? haftada 3-4 rahatsa mesele yok demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pleksiglass

Alıntıları Göster
    Sende erkeklik hormonu takviyesi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Sende erkeklik hormonu takviyesi al.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pleksiglass

Alıntıları Göster
    Babam 16 da falan çıkmış.

Ergenliğin tüm belirtilerini yaşadım sakal haricinde.Cinsel istek de zaten üst seviyede tek sorun sakal..

• quote:

Orijinalden alıntı: Timon

Şunu ne zaman yemek yerken görsem gülüyorum yemekler dökülüyo ağzımdan abi koymayın şunu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

quote:

Orijinalden alıntı: Timon

Şunu ne zaman yemek yerken görsem gülüyorum yemekler dökülüyo ağzımdan abi koymayın şunu ya

Alıntıları Göster
    köselik bir durum varmı ? mesela popoda kıl varmı genital bölge nasıl baldır bacak falan buralarda kıllar varsa sorun etme zamanla illa ki çıkacaktır..Belki size saçma gelir ama ne kadar köse tanıdıysam bacak bölgesinde fazla kıl yoktu vücudun üst tarafı da kız gibiydi...Acele etme zamanla çıkacaktır belki yaşıtlarına göre sıkıntı yapıyor olabilirsin ama 23 yaşındayım senin yaşındayken sadece favoriler çene bölgesi ve bıyık vardı şimdi yanaklar da doldu sayılır,stres yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

köselik bir durum varmı ? mesela popoda kıl varmı genital bölge nasıl baldır bacak falan buralarda kıllar varsa sorun etme zamanla illa ki çıkacaktır..Belki size saçma gelir ama ne kadar köse tanıdıysam bacak bölgesinde fazla kıl yoktu vücudun üst tarafı da kız gibiydi...Acele etme zamanla çıkacaktır belki yaşıtlarına göre sıkıntı yapıyor olabilirsin ama 23 yaşındayım senin yaşındayken sadece favoriler çene bölgesi ve bıyık vardı şimdi yanaklar da doldu sayılır,stres yapma

Alıntıları Göster
    Hocam 20 yaşında gösteriyorsan pek dert etme ama ben 18 yaşındayım o yüzden sakal benim için önemlidir çünkü sakallı halim bir 20-21 gösteriyor çok rahat bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

Hocam 20 yaşında gösteriyorsan pek dert etme ama ben 18 yaşındayım o yüzden sakal benim için önemlidir çünkü sakallı halim bir 20-21 gösteriyor çok rahat bir şekilde.

Alıntıları Göster
    kardeş bende çok fazla sayıda var gel sana hepsini ücretsiz olarak veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: p8p67b3

kardeş bende çok fazla sayıda var gel sana hepsini ücretsiz olarak veriyim

• surtelim sende de ciksin

maksat up hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

tırstım şimdi ben 18 yaşındayım bendede hiç sakal yok bıyıkta ergen bıyığı gibi ama ben oldukça da küçük gösteriyorum (15-16) genital bölge popo da falan kıl var ama diğer erkeklere göre az kıl var bacakta falan üst tarafta hiç yok zaten babam köse değil köse olma ihtimalim var mı? köseysem ölürüm ben bide öyle diyim koltuk altı kılım yeni çıkmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

quote:

tırstım şimdi ben 18 yaşındayım bendede hiç sakal yok bıyıkta ergen bıyığı gibi ama ben oldukça da küçük gösteriyorum (15-16) genital bölge popo da falan kıl var ama diğer erkeklere göre az kıl var bacakta falan üst tarafta hiç yok zaten babam köse değil köse olma ihtimalim var mı? köseysem ölürüm ben bide öyle diyim koltuk altı kılım yeni çıkmaya başladı

Alıntıları Göster
    henüz yaşınız küçük biraz sabırlı olun. herkesin biyolojik yaşı farklı. mesela üniversitede bir arkadaşın 23 yaşına kadar yüzünde tüyü bile yoktu sakalları çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusa+ -- 26 Ağustos 2017; 4:57:5 >

• kardesim bende 22 yasindayim bende de cok az cikiyor, sana tavsiyem dert etme ve uzamadan kes uzayinca gercekten ergen gibi oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

kardesim bende 22 yasindayim bende de cok az cikiyor, sana tavsiyem dert etme ve uzamadan kes uzayinca gercekten ergen gibi oluyoruz.
    alışmaya bak kardeş çıkmaz bu yaştan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hchinaski

alışmaya bak kardeş çıkmaz bu yaştan sonra.

Alıntıları Göster
    Yaşım 18 3 yıldır sakallarım var sesim 30 yasındakiler gibi nereye gitsem abi derler kapımı açarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

Yaşım 18 3 yıldır sakallarım var sesim 30 yasındakiler gibi nereye gitsem abi derler kapımı açarlar.

Alıntıları Göster
    Hocam jilet vurdunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Hocam jilet vurdunuz mu?

Alıntıları Göster
    Şöyle bir 1 ay falan sarımsak deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 26 Ekim 2012; 19:44:46 >
  • quote:

Sadece sakalım yok hocam..Her şey tam yoksa..13 yaşında koltuk altı ve genital bölge orman gibi oldu..16 yaşında göğüs-karın-popo-bacaklar tamamlandı.Sadece sakal yok.Ben liseye başladıgımda yaşıtlarımdan sesim çok kalındı hoca bu görüntüden bu ses falan diyordu hatta yani düşün iyice çocuk gibiyim ama ses boru gibiydi ki hala sesim aşırı kalındır.Hormonluk bir şey yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldoetealp -- 27 Ekim 2012; 1:02:23 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.