Şimdi Ara

21 yaşındayım sakalım yok SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaşım 21 ve sakalım yok yani yok dediğim var tüylenme yalnız sakal değil yani hormon sorunu olduğunuda sanmıyorum çünkü vucudumun diğer bölgelerinde koltuk altı,göğüs,bel altı gibi yerlerde normal olması gereken kıllanma mevcut ama sakalda bir türlü yok genetik olduğunuda sanmıyorum çünkü babamın 14-16 yaşlarında çıkmış sakalları diğer aile fertlerinde öyle mesela benden 4 yaş küçük yeğenimde sakal var. Jiletle traş olmaya başladım yaklaşık 5-6 aydır bir ilerleme göremedim üniversite okuyorum ve tek sakalsız olmak beni piskolojik olarak çok etkiliyor nedendir bu sakal sorunu nasıl çıkartabilirm tam olarak. Geçen de internette araştırırken çok masturbasyon yapmak sakal çıkmasını engelliyormuş ayıptır söylemsi bende bu seneye kadar masturbasyon çok yapıyordum ondan mı acaba diye düşündüm neyse aranızda tavsiye vercek varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şöylede bi resmim var 2-3 hafta falan kesmeyince bu halde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfırdanbaşlamak -- 4 Mart 2014; 13:52:24 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfırdanbaşlamak -- 5 Mart 2014; 1:53:11 >
  • beyler yokmu yardım ya :S
  • benim 21 yaşında bu kadar bile yoktu :-) kafana takma düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

benim 21 yaşında bu kadar bile yoktu :-) kafana takma düzelir

sagolasın içim rahatladı şimdi :D
  • 24 yaşindayim bukadar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfırdanbaşlamak

merhaba arkadaşlar yaşım 21 ve sakalım yok yani yok dediğim var tüylenme yalnız sakal değil yani hormon sorunu olduğunuda sanmıyorum çünkü vucudumun diğer bölgelerinde koltuk altı,göğüs,bel altı gibi yerlerde normal olması gereken kıllanma mevcut ama sakalda bir türlü yok genetik olduğunuda sanmıyorum çünkü babamın 14-16 yaşlarında çıkmış sakalları diğer aile fertlerinde öyle mesela benden 4 yaş küçük yeğenimde sakal var. Jiletle traş olmaya başladım yaklaşık 5-6 aydır bir ilerleme göremedim üniversite okuyorum ve tek sakalsız olmak beni piskolojik olarak çok etkiliyor nedendir bu sakal sorunu nasıl çıkartabilirm tam olarak. Geçen de internette araştırırken çok masturbasyon yapmak sakal çıkmasını engelliyormuş ayıptır söylemsi bende bu seneye kadar masturbasyon çok yapıyordum ondan mı acaba diye düşündüm neyse aranızda tavsiye vercek varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şöylede bi resmim var 2-3 hafta falan kesmeyince bu halde oluyor.

Ustad tamamen irsi kafana takma bizim ailenin tümünde babadan dolayı bir killik mevcut küçük yaşlarda ergenlikle beraber artıyor ve yaşlılıkta azalıyor. Peder de yok gibi ama bende var gogusume birkere bile jilet vurmadim kendiliğinden çıktılar ama sallarimi seviyorum dert etme hormonal ve genetik edit bir kere bile jilet vurmadim sadece makina ile kesiyorum sert değiller ama yayvanlar. 23 yaşında arkadaşım var 19 yaşında başka bir arkadaşım var 19 yaşındaki arkadaşım malkoç oğlu bıyık sakal biri geldi. 19 yaşındakine abi dedi bizim büyük arkadaşa kardeş dedi tabi bizim arkadaş biraz gerildi bu nedenle sakal önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 6 Mart 2014; 0:10:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 Yaşındayım Sakallarım Yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron
    Ustad tamamen irsi kafana takma bizim ailenin tümünde babadan dolayı bir killik mevcut küçük yaşlarda ergenlikle beraber artıyor ve yaşlılıkta azalıyor. Peder de yok gibi ama bende var gogusume birkere bile jilet vurmadim kendiliğinden çıktılar ama sallarimi seviyorum dert etme hormonal ve genetik edit bir kere bile jilet vurmadim sadece makina ile kesiyorum sert değiller ama yayvanlar. 23 yaşında arkadaşım var 19 yaşında başka bir arkadaşım var 19 yaşındaki arkadaşım malkoç oğlu bıyık sakal biri geldi. 19 yaşındakine abi dedi bizim büyük arkadaşa kardeş dedi tabi bizim arkadaş biraz gerildi bu nedenle sakal önemli

ust benimde işte ırsılikle alakası yok ırsı olsa çıkması lazımdı kanuni gibi herkesde genç yaşta çıkıyo bizde bi bende böyle oldu :D

• keşke benim de böyle olsaydı. 18 yaşındayım kaportacı abdurrahman abi gibi sakal çıkıyor. geç çıkıyor ama sert çıkıyor velet
  • Sakal olmaması tam tersi güzel bir şey bence, ki yok diyorsun yine var baya.

Kesme derdin olmaz, suratın güzel görünür, ne yapacaksın çirkin görünüp. Bence hiç sesini çıkarma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23sith

Sakal olmaması tam tersi güzel bir şey bence, ki yok diyorsun yine var baya.

Kesme derdin olmaz, suratın güzel görünür, ne yapacaksın çirkin görünüp. Bence hiç sesini çıkarma.

sağol görüşün için var ama sakal olması bana + katcagını düşündüğümden istiyorum da çıkmıyor :D
  • hic gerek yok bende sadece alt kisimlarda var yani yop sakal tarzi gayette memnunum niye kasiyosunuz ki bu kadar tip varsa hic gerek yok tamda soyle

• Ben de 21 yaşındayım.Senin sakalının onda biri yok.Sonradan sakalında artma oldu mu?Ya da başka birisinin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.